Süper bir organizasyon.Nice böyle gezilere.Kazasız sorunsuz sürüşlerSaygılarımla.
Süper bir organizasyon.Nice böyle gezilere.Kazasız sorunsuz sürüşlerSaygılarımla.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Syriana saol kardeşim
Wallace ne diyon olm sen
aman yazıyon yaw
ben içsem içsem öle 40 bardak deel
en fazla 39 bardakda kalırım yaw
umutus keşke gelsedin be umutum sende
SS35 ya öle işte KERATAYIZ biz naparsın
zardanadam sen o şişme yatağı sadece uyumak için kullanıyon dimi
ressam_01 saol kardeşim
Ömercik hep birlikde yapalım sorunsuz gezileri kardeşim saolasın
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Abi parayı vurduktan sonra ne sahne yapıcam yaw, Sayısaldan 4 milyor tuttursam, her ayın faiziyle birer motosiklet alırım... Bir ay r 1200 GS, bir ay Goldwing, sonra iki ay bekler MTT Y2K alırım,
Abi parayı vuralım sorun değil, rahat ol... Festival organizasyon komitesine alıcam sizi, her hafta bi festival yapıcaz, zaten o stresle birşey yiyip içemezsiniz
...Sergerdan...
bak valla en stresli günümde bile 3 kumru 5 boyoz 4 yumurta 2 etli ekmek 3 de sucuk dürüm yemiştim arabın da benden kalır yanı yoktu. bu yaşımıza geldik ne günler gördük geçirdik her birinin göbeğimize katkısı ihmal edilemeyecek kadar büyük. Çay sigara olsun stres mitres kalmaz.
Abi benimki sayısalın bana çıkması gibi bir temenni idi sadece.. Üç tane yarım dünya adam neremizi kaldırıp festival peşinde koşabiliriz ki...
Öyle olsun bakalım.... Nassıı olcekse artıkın...
...Sergerdan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)