bence pek bişey kaçırmadın 14-15-16-17 ağustosta zeytinlide olacağız.
http://www.zeytinlirockfest.com/
bence pek bişey kaçırmadın 14-15-16-17 ağustosta zeytinlide olacağız.
http://www.zeytinlirockfest.com/
Bugün de yine arayıp tarayıp iyice, Güzel bir neden bulmak lazım.
Yataktan kalkıp da hayata karışayım diye, Kendimi kandıracak sağlam yalanlar lazım.
slm arkadaslar bende o festivaldeydim ama sadece o er 5 i hatırlıyorum diğer motoru görmedim. Bu arada benim motoru sokmadılar ancak bazı torpilli arkadasların motorları soktuğunu gördüm bu işin sırrı neyse öğrenmek isteriz daha çok festivale gidicez bu tip değerli bilgilere ihtiyacım var
festival gerçekten çok güzeldi. Organizasyon iyiydi. en az 20 tane bayan 20 tane erkek tuvaleti vardı. yiyecek içecek çok makul fiyatlaraydı. mesela çay 0.5 YTL, yarım ekmek köfte-tavuk 3 YTL. bira 4 YTL. girişler kombine 22 YTL idi günlük ise 10 YTL hatta pazar günü bizden para bile almadılar.
yani kaçırdığına yan ki ne yan..
Zeytinli yi düşün de bari onu kaçırma
torpil yoktu sadece ikna kabiliyetimiz yüksekti. hatta o er-5 in yanında 5-6 tane daha motosiklet vardı. konuştuk güvenlik gereği yanımıza aldık
ha bir de ARAP KADRİ faktörü var ki onun etkisi torpilden de büyük. Atom bomba gibi mübarek
yıh yıh yıh o zaman ben her zamanki gibi tipten kaybettim desene zeytinlide görüşürüz o zaman ben zaten akçayda oturyorum bu sefer çadırı da düz ve gölge bi yere kurmam lazım zaten foçada yamuldum resmen
abi zeytinli istiyrum da.. kardeş war artçı.
bostancı-zeytinli baya zorlar beni sanıyorum. hele ki jinlun'la.
nasıl gidilir ayrıca onu da bilmiyorum..
çadır da yok
her şey üst üste gelmemem için
izzet222 aynen kardeşim PARTİZANİ yaptık h.sonu
gittardando ne dedin
aman yazdın sen ALİ kardeşim benim
her feste gidecez ve sen sponsor olacan ha
olm vallace şıkkının çay masrafı bitirir seni beee
Wallace vallace şıkkım sen kendin çay neskafe içmekden bize bırakmazsınki olcak şeyler yazda inanayım yaw
Özer abim
fışkıran boşa gitti kalmadı yaw
Juba motor ve rock
zardanadam sallananadamım fenamı oldu ha motorlarımız yanımızdadı
HeadbaNgeR şu elemanına türkçe öğrette böğürmesin ne dediğini anlayalım yaw
bu arada motoruna güven
tabi bakımlarını yaptırıp iyi bakıyosan seni ve kardeşini çok rahat geitirp götürür ZEYTİNLİYE unutma
tosba_cagdas sadece ikna kabiliyeti ve gözlemlediğin ortamdan faydalanma diyelim
öle özel bi izin yok yani
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
abi o türkçe bilmese de olur.
böğürmesi yeter
gözümü karartıp gelirim belki yolda parçalansın hiç olmazsa
uzun yol bakımından snra tabi.
yaşayıp görcez
Abi fotolar harika anlatım güzel, paylaşım için teşekkürler.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
sen motorunu sev okşa ilgilen o seni yolda bırakmaz. bak benim titrek ne yollar devirdi maşallah.
ne demek bu sitenin amacı paylaşım değil mi? inşallah beraber güzel anılarımız da olur..
bak ya kahvaltıda benden içsen içsen 2 çay eksik içmişsindir. Dibek kahvesi içelim diye tutturan kimdi? yok abicim ben 50 içiyorsam sende en az 40 içiyorsun birbirimizi tanıyan insanlarız yemiyelim şimdi
Bu ne güzel gezidir böyle şimdi gerçekten üzüldüm murat abi
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
Yataktan kalkıp da hayata karışayım diye, Kendimi kandıracak sağlam yalanlar lazım.
valla ben o kadar iyi uyuyamadım. arazi çok eğimliydi ve taşlıktı ama olsun
Güzel gezi olmuş keratalar sizi
wallacem benim gibi şişme yatak al. deliksiz uyursun
eminimki çok eglenmişsiniz. bende orada olmak isterdim keyfini cıkarın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)