cok guzel bir gezi olmus yaw bize hiç denk gelmez boyleleri :D
cok guzel bir gezi olmus yaw bize hiç denk gelmez boyleleri :D
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
tebrik ederim çok güzel bir gezi olmuş
ah ulen çanakkaleyi özlemişim .
Bidaha çanakkaleye giderseniz Han da bir biraz için benim için
güzel gezi olmuş.
çok önemli bence : eceabat'taki feribotu kaçırdınızmı hemen kilitbahir'e doğru yol almanızı tavsiye edebilirim. 5-10 dk sonra orada hatta oradaki özel tekne diyorum feribottan biraz küçükler kendileri onlarla nası yani derken çanakkaleye inmiş bile olursunuz haberiniz olsun.
hatta hazır çanakkale ye gitmişken höşmerimde yemenizi tavsiye ederim.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
güzel gezi olmuş.. yalnız feribot niye o kadar çok para alıyor benim aklım ona takıldı yolu uzatsanız o kadar benzin parası tutmazdı sanırım
Bence feribot fiyatı uygun, 40 falan olsa tam kıvamında olur, zaten sadece yolcuya 25 lira gibi bir rakam veriliyor, motor da yolcu gibi sayılıyor Yolu uzatsam yine aynı benzini yakacaktım, bir de üstüne deli gibi yorulacaktım.
madem yolu uzatınca yoruluyon,motora niye biniyon deyip,gelişine çakmak vardı ama,bişey demiyorummm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
800 km yol demek. Vay beaa sizden motorcu olacak demek
Güzel gezi olmuş Paylaşım için tşk.
tebrik ederim güzel gezi yapmışsınız
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
800km üstüne 450 daha eklemek biraz ağır gelirdi Zaten motoru aldığımdan beri 3 ayda yaptığım yolun üçte birini 1.5 günde yapmışım, ertesi gün de sınavım var, neden bir sonraki gezi rotamı önceden görüp sürprizi kaçırayım
Bu arada depomu tekrar fulledim, iki günkü yolum dahil toplam 870km'de tam 100YTL'lik benzin harcamışım. Ortalama tüketimim 3,2lt/100km, km'de 11YKr.
@Paradoks, üşenmedim sırf senin için 3 kat aşağı inip yağı kontrol ettim Motor hiç yağ eksiltmemiş, hatta yağ deşiminden beri yaptığım 1000 km'den fazla yola rağmen yağda kararma bile yok, hala şişeden çıktığı renge çok yakın, sadece sarının tonu biraz koyulaşmış. Kullandığım yağ Mobil 1 tam sentetik (sanırım 15W-50). Motoru sıcak havada, saatte bir 5-10 dakika molayla sürekli limitlerine yakın kullanmama rağmen yağ eksiltmesi yapmamış. Demek ya yağ eksiltme CBF150'nin kronik sorunlarından değil, ya da ben şanslıyım
bandrımalıyım bandırmayada feribot olmasa gelen olmayacak ha
bandırmayıda dolaşsaydınız bari gerçi pek yer yok ama gezilecek çok güzel bir gezi olmuş
çok güzel olmuş tebrik ederim Allah içinize sindirsin paylaşım için tşkler
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
abi insan gıderken bır fısıldar rafel gelıyonmu dıye oldumu sımdı bu
ama gercekten guzel gezı olmuş bırdahakınde bende gelırım haberın olsun gölgem ensede bılesın
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
çok güzel gezi olmuş yerinizde olmak isterdim
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
İnsanın gidesi geliyor gördükçe.
ekip tam kafa dengi
keşke müsait zamanım olaydıda bende gelseydim
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)