6 temmuz lüleburgaz gezi fotoları
Reklamlar
-
08 Temmuz 2008, 21:55
Güzel bir organizasyon olmuş. Katılanların bir çoğu arkadaşımdır. Eleştiri yapmak istemem ama BMW F650 yi kullanan arkadaşım, klübün başkanı olarak kask konusunda örnek olması gerekirdi. Herşeye rağmen güzel geçen bir gün olduğu her haliyle belli.Paylaşım için teşekkürler.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Reklamlar
-
08 Temmuz 2008, 22:50
Puhahaha yav güzel gezi olmuş,
Ben
motor
Ben
keçi
Ben
deniz
Ben
gün batımı
yine Ben
yol
ve gene ben
motor
ve kahretsin gene ben
Ben ve babam
lanet olsun gene ben
Ben ve annem
shit gene ben
hep ben
sonzuka kadar ben
ExTReMa adlı üyeden alıntı
1 Kez söyleyin anlaşılır zaten.
Söyleyecekler kardeşim, sitede 50 bin kişi varsa 50 bini de söyleyecek ki kask takmayan kafaya kask takılması gerektiği girsin,
Sende doğru olanı söyle kaskın takılması gerektiğini söyle, burda kask tanık diyen hiç kimse arkadaşların kötülüğünü istemiyor, eleştirilere açık olunacak, böyle bir siteyi böyle fotoğraflar konursa sitenin davrının ne olduğu bilinsin,
bu site yanlışa doğru demez, görmezliktende gelmez, bu da böyle biline.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
08 Temmuz 2008, 23:13
urcolak adlı üyeden alıntı
Puhahaha yav güzel gezi olmuş,
Ben
motor
Ben
keçi
Ben
deniz
Ben
gün batımı
yine Ben
yol
ve gene ben
motor
ve kahretsin gene ben
Ben ve babam
lanet olsun gene ben
Ben ve annem
shit gene ben
hep ben
sonzuka kadar ben
.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
09 Temmuz 2008, 02:06
urcolak adlı üyeden alıntı
Söyleyecekler kardeşim, sitede 50 bin kişi varsa 50 bini de söyleyecek ki kask takmayan kafaya kask takılması gerektiği girsin,
Sende doğru olanı söyle kaskın takılması gerektiğini söyle, burda kask tanık diyen hiç kimse arkadaşların kötülüğünü istemiyor, eleştirilere açık olunacak, böyle bir siteyi böyle fotoğraflar konursa sitenin davrının ne olduğu bilinsin,
bu site yanlışa doğru demez, görmezliktende gelmez, bu da böyle biline.
Sende sitenin ağası mı kesildin şimdi arkadaşım?
Yok öyle yok böyle ben burada dedim mi kask takılmaz yada takılması gerekmez diye?
He ordan burdan bişeyler çıkarmak istiyorsanız ben söyliyim koruma fazla kullanmam sehir içinde sıkıyo beni birilerinin söylemeside etki etmiyo..
He birgün bişey gelir başıma ondan sonra jeton düşer belki ama öyle böyle birilerinin demesiyle yapmam hiçbişeyi..
Alın işte eleştirmeye bir konu burdan devam edin isterseniz
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
09 Temmuz 2008, 02:12
Bu yeni polemik için çok uykum var .Topic kilitlenmesse yarın yazarım
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
09 Temmuz 2008, 02:28
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
09 Temmuz 2008, 12:18
insan gibi paylaşım yapıyorum hepiniz suyunu çıkarıyosunuz bidaha bişey yazmıycam
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
-
09 Temmuz 2008, 13:24
Paylaşım için teşekkürler.Hoş bir gezi olmuş.Arkadaşların tepkisi jöleli kafalarla,korumasız ve kasksız motora binenlere.Haklılarda.Korumalar zorunlu değil ama kask zorunlu.İstesenizde istemesenizde mecbur takacaksınız.
-
09 Temmuz 2008, 14:11
eeraktan adlı üyeden alıntı
what dedin gülüm..????????????*
Ne kadar ''doğru'' bir tepki!!
-
09 Temmuz 2008, 15:02
_cns_monero_ adlı üyeden alıntı
insan gibi paylaşım yapıyorum hepiniz suyunu çıkarıyosunuz bidaha bişey yazmıycam
Tepkilere daha sakin cevaplar vermeye çalış,kaçma!.Direnmeyi öğren.
mücadele etmeyeceksen motora binmeye heves etme
Motorculuk başlı başına bir mücadeledir,motorla,yol ile trafikteki it kopuk ile,sosyal baskılar ile mücadele etmektir motorculuk.
cafe,klavye motorcuları ile yol motorcuları farklıdır bunu unutma...
-
09 Temmuz 2008, 15:32
cok güzel bit gezi oldugu cok iyi tahmin edebiliyorum cünki ben de bir motor tutkunuyum hiz yapmayi ve eksoz sesine bayilirim.ilk motor askim 14 yasimda basladi karamanda teyzemin oglu ile jawa yaptigim tur cok ilgimi cekti ve o gün bu gündür motor titkunu oldum,almanyada yasiyorum ve hayalim birgün türkiye turu yapmak.sevgiler ve saygilar gurbetten gülay.
-
09 Temmuz 2008, 15:40
Fotoğraflar güzel. Paylaşım için sağolun.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
09 Temmuz 2008, 16:08
gezilerin devamı gelicek fotolarında devam gelicek
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
-
10 Temmuz 2008, 02:28
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Sende sitenin ağası mı kesildin şimdi arkadaşım?
Yok öyle yok böyle ben burada dedim mi kask takılmaz yada takılması gerekmez diye?
He ordan burdan bişeyler çıkarmak istiyorsanız ben söyliyim koruma fazla kullanmam sehir içinde sıkıyo beni birilerinin söylemeside etki etmiyo..
He birgün bişey gelir başıma ondan sonra jeton düşer belki ama öyle böyle birilerinin demesiyle yapmam hiçbişeyi..
Alın işte eleştirmeye bir konu burdan devam edin isterseniz
acaba diyorum kimse birbirini kırmayacak yaklaşımda bulunsa daha güzel olmazmıtamam herkes hayatını kendisi için yaşar ama ortak paylaşımlarda bulunan insanlar ne kadar hakkı olmasada kendini diğer kişilerden de sorumlu hisseder.mesela bende
Tequ adlı üyeden alıntı
Bu yeni polemik için çok uykum var .Topic kilitlenmesse yarın yazarım
mali tartışma için bide randevumu veriyorsunhelal olsun
sende hoşgörülü olmaya çalış bence iyi yorumlayanda olacaktır kötüde
gülay70 adlı üyeden alıntı
cok güzel bit gezi oldugu cok iyi tahmin edebiliyorum cünki ben de bir motor tutkunuyum hiz yapmayi ve eksoz sesine bayilirim.ilk motor askim 14 yasimda basladi karamanda teyzemin oglu ile jawa yaptigim tur cok ilgimi cekti ve o gün bu gündür motor titkunu oldum,almanyada yasiyorum ve hayalim birgün türkiye turu yapmak.sevgiler ve saygilar gurbetten gülay.
sende bize almanyadan resimler yüklesen anlatsan ne güzel olur gülayşimdiden teşekkürler
gezilerin devamı gelicek fotolarında devam gelicek
gelsin tabi
kızmada : ben-başka resim-ben-diğer resim-yine ben-başka
hoş olmuş, eleştiri olarak algılama
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
16 Temmuz 2008, 17:07
merhaba
Arkadaşlar uun zamandan beri bu foruma girmemiştim..Ama şu an görüğüm güzel şeylerin arkasında ki bu kask takılmaması olayına fena halde takmışsınız..
Aslında doğru konuyu da herkes anlamıştır zaten ve herkesinde bildiğinden hiç kuşkum yok..KASK GEREKLİ BİR KORUMADIR, MOTORA KASKSIZ BİNİLMEZ.
Ama arkadaşlar burada atladığınız çok daha önemli ve daha güzel bir konu var aslında Lüleburgaz' da bir motosiklet klubünün kurulmuş olması ve motorcuları resmi olarak bir araya getirmesi birlik ve beraberliği sağlamaya yasal adım atmış olması..Çevrenize bir bakın kaç tane motosiklet klubü vra?? sayıları her geçen artmakla beraber açılan bu kluplere destek vermemiz gerekir..Kişiler özveriyle çalışarak birtakım işler yapmaya çalışmaktalar...Kask takmayı unutmayalım ama yapılan bu olumlu ve tanıtıcı girişimi de atlamayalım..
Ben bir uzun yol motorcusu olarak avrupa ve Türkiye de birçok yere gittim bana hiçkimse demesin sakın kask takıyoruz diye hiçkimsede burada ki arkadaşlara kasksız binilmez diye ahkam kesmesin...
Tebrikler arkadaşlar hem klubünüzün tanıtımı hemde birliği sağlamanız adına teşekkür ediyorum..Gezilerinize katılabilmek isterim...Ama yinede diğer arkadaşlarada haksızlık etmeden belli derecelendirmeler yaparak bu işleri organize ederseniz harika olur..
Teşekkürler Lüleburgaz Motosiklet klubü - hayırlı olsun başarılara imza atmanız temennisiyle hoşçakalın.
-
19 Temmuz 2008, 12:14
beleczoc adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar uun zamandan beri bu foruma girmemiştim..Ama şu an görüğüm güzel şeylerin arkasında ki bu kask takılmaması olayına fena halde takmışsınız..
Aslında doğru konuyu da herkes anlamıştır zaten ve herkesinde bildiğinden hiç kuşkum yok..KASK GEREKLİ BİR KORUMADIR, MOTORA KASKSIZ BİNİLMEZ.
Ama arkadaşlar burada atladığınız çok daha önemli ve daha güzel bir konu var aslında Lüleburgaz' da bir motosiklet klubünün kurulmuş olması ve motorcuları resmi olarak bir araya getirmesi birlik ve beraberliği sağlamaya yasal adım atmış olması..Çevrenize bir bakın kaç tane motosiklet klubü vra?? sayıları her geçen artmakla beraber açılan bu kluplere destek vermemiz gerekir..Kişiler özveriyle çalışarak birtakım işler yapmaya çalışmaktalar...Kask takmayı unutmayalım ama yapılan bu olumlu ve tanıtıcı girişimi de atlamayalım..
Ben bir uzun yol motorcusu olarak avrupa ve Türkiye de birçok yere gittim bana hiçkimse demesin sakın kask takıyoruz diye hiçkimsede burada ki arkadaşlara kasksız binilmez diye ahkam kesmesin...
Tebrikler arkadaşlar hem klubünüzün tanıtımı hemde birliği sağlamanız adına teşekkür ediyorum..Gezilerinize katılabilmek isterim...Ama yinede diğer arkadaşlarada haksızlık etmeden belli derecelendirmeler yaparak bu işleri organize ederseniz harika olur..
Teşekkürler Lüleburgaz Motosiklet klubü - hayırlı olsun başarılara imza atmanız temennisiyle hoşçakalın.
sağol daha dikkatli olacağız yakında çalışmalara devam ediliyor
-
20 Temmuz 2008, 20:10
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)