Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

6 temmuz lüleburgaz gezi fotoları

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Güzel bir organizasyon olmuş. Katılanların bir çoğu arkadaşımdır. Eleştiri yapmak istemem ama BMW F650 yi kullanan arkadaşım, klübün başkanı olarak kask konusunda örnek olması gerekirdi. Herşeye rağmen güzel geçen bir gün olduğu her haliyle belli.Paylaşım için teşekkürler.
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    GT650R
    Puhahaha yav güzel gezi olmuş,
    Ben
    motor
    Ben
    keçi
    Ben
    deniz
    Ben
    gün batımı
    yine Ben
    yol
    ve gene ben
    motor
    ve kahretsin gene ben
    Ben ve babam
    lanet olsun gene ben
    Ben ve annem
    shit gene ben
    hep ben
    sonzuka kadar ben

Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 Kez söyleyin anlaşılır zaten.
    Söyleyecekler kardeşim, sitede 50 bin kişi varsa 50 bini de söyleyecek ki kask takmayan kafaya kask takılması gerektiği girsin,
    Sende doğru olanı söyle kaskın takılması gerektiğini söyle, burda kask tanık diyen hiç kimse arkadaşların kötülüğünü istemiyor, eleştirilere açık olunacak, böyle bir siteyi böyle fotoğraflar konursa sitenin davrının ne olduğu bilinsin,
    bu site yanlışa doğru demez, görmezliktende gelmez, bu da böyle biline.
    Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
    Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Alıntı urcolak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Puhahaha yav güzel gezi olmuş,
    Ben
    motor
    Ben
    keçi
    Ben
    deniz
    Ben
    gün batımı
    yine Ben
    yol
    ve gene ben
    motor
    ve kahretsin gene ben
    Ben ve babam
    lanet olsun gene ben
    Ben ve annem
    shit gene ben
    hep ben
    sonzuka kadar ben
    .
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı urcolak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Söyleyecekler kardeşim, sitede 50 bin kişi varsa 50 bini de söyleyecek ki kask takmayan kafaya kask takılması gerektiği girsin,
    Sende doğru olanı söyle kaskın takılması gerektiğini söyle, burda kask tanık diyen hiç kimse arkadaşların kötülüğünü istemiyor, eleştirilere açık olunacak, böyle bir siteyi böyle fotoğraflar konursa sitenin davrının ne olduğu bilinsin,
    bu site yanlışa doğru demez, görmezliktende gelmez, bu da böyle biline.
    Sende sitenin ağası mı kesildin şimdi arkadaşım?
    Yok öyle yok böyle ben burada dedim mi kask takılmaz yada takılması gerekmez diye?
    He ordan burdan bişeyler çıkarmak istiyorsanız ben söyliyim koruma fazla kullanmam sehir içinde sıkıyo beni birilerinin söylemeside etki etmiyo..
    He birgün bişey gelir başıma ondan sonra jeton düşer belki ama öyle böyle birilerinin demesiyle yapmam hiçbişeyi..
    Alın işte eleştirmeye bir konu burdan devam edin isterseniz
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Bu yeni polemik için çok uykum var .Topic kilitlenmesse yarın yazarım
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    fotoların 2. kısmı için teşekkürler

Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mali benide banlatsana
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    Her Türlü Her çeşitt
    insan gibi paylaşım yapıyorum hepiniz suyunu çıkarıyosunuz bidaha bişey yazmıycam
    ::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::

CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    Paylaşım için teşekkürler.Hoş bir gezi olmuş.Arkadaşların tepkisi jöleli kafalarla,korumasız ve kasksız motora binenlere.Haklılarda.Korumalar zorunlu değil ama kask zorunlu.İstesenizde istemesenizde mecbur takacaksınız.

Alıntı eeraktan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    what dedin gülüm..????????????*

Ne kadar ''doğru'' bir tepki!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı _cns_monero_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    insan gibi paylaşım yapıyorum hepiniz suyunu çıkarıyosunuz bidaha bişey yazmıycam
    Tepkilere daha sakin cevaplar vermeye çalış,kaçma!.Direnmeyi öğren.
    mücadele etmeyeceksen motora binmeye heves etme
    Motorculuk başlı başına bir mücadeledir,motorla,yol ile trafikteki it kopuk ile,sosyal baskılar ile mücadele etmektir motorculuk.
    cafe,klavye motorcuları ile yol motorcuları farklıdır bunu unutma...

cok güzel bit gezi oldugu cok iyi tahmin edebiliyorum cünki ben de bir motor tutkunuyum hiz yapmayi ve eksoz sesine bayilirim.ilk motor askim 14 yasimda basladi karamanda teyzemin oglu ile jawa yaptigim tur cok ilgimi cekti ve o gün bu gündür motor titkunu oldum,almanyada yasiyorum ve hayalim birgün türkiye turu yapmak.sevgiler ve saygilar gurbetten gülay.

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Fotoğraflar güzel. Paylaşım için sağolun.
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Motosikleti
    Her Türlü Her çeşitt
    gezilerin devamı gelicek fotolarında devam gelicek
    ::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sende sitenin ağası mı kesildin şimdi arkadaşım?
    Yok öyle yok böyle ben burada dedim mi kask takılmaz yada takılması gerekmez diye?
    He ordan burdan bişeyler çıkarmak istiyorsanız ben söyliyim koruma fazla kullanmam sehir içinde sıkıyo beni birilerinin söylemeside etki etmiyo..
    He birgün bişey gelir başıma ondan sonra jeton düşer belki ama öyle böyle birilerinin demesiyle yapmam hiçbişeyi..
    Alın işte eleştirmeye bir konu burdan devam edin isterseniz
    acaba diyorum kimse birbirini kırmayacak yaklaşımda bulunsa daha güzel olmazmıtamam herkes hayatını kendisi için yaşar ama ortak paylaşımlarda bulunan insanlar ne kadar hakkı olmasada kendini diğer kişilerden de sorumlu hisseder.mesela bende
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mali tartışma için bide randevumu veriyorsunhelal olsun
    sende hoşgörülü olmaya çalış bence iyi yorumlayanda olacaktır kötüde
    Alıntı gülay70 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cok güzel bit gezi oldugu cok iyi tahmin edebiliyorum cünki ben de bir motor tutkunuyum hiz yapmayi ve eksoz sesine bayilirim.ilk motor askim 14 yasimda basladi karamanda teyzemin oglu ile jawa yaptigim tur cok ilgimi cekti ve o gün bu gündür motor titkunu oldum,almanyada yasiyorum ve hayalim birgün türkiye turu yapmak.sevgiler ve saygilar gurbetten gülay.
    sende bize almanyadan resimler yüklesen anlatsan ne güzel olur gülayşimdiden teşekkürler
    gezilerin devamı gelicek fotolarında devam gelicek
    gelsin tabi
    kızmada : ben-başka resim-ben-diğer resim-yine ben-başka
    hoş olmuş, eleştiri olarak algılama
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    yamaha gts 1000

merhaba

Arkadaşlar uun zamandan beri bu foruma girmemiştim..Ama şu an görüğüm güzel şeylerin arkasında ki bu kask takılmaması olayına fena halde takmışsınız..

Aslında doğru konuyu da herkes anlamıştır zaten ve herkesinde bildiğinden hiç kuşkum yok..KASK GEREKLİ BİR KORUMADIR, MOTORA KASKSIZ BİNİLMEZ.

Ama arkadaşlar burada atladığınız çok daha önemli ve daha güzel bir konu var aslında Lüleburgaz' da bir motosiklet klubünün kurulmuş olması ve motorcuları resmi olarak bir araya getirmesi birlik ve beraberliği sağlamaya yasal adım atmış olması..Çevrenize bir bakın kaç tane motosiklet klubü vra?? sayıları her geçen artmakla beraber açılan bu kluplere destek vermemiz gerekir..Kişiler özveriyle çalışarak birtakım işler yapmaya çalışmaktalar...Kask takmayı unutmayalım ama yapılan bu olumlu ve tanıtıcı girişimi de atlamayalım..

Ben bir uzun yol motorcusu olarak avrupa ve Türkiye de birçok yere gittim bana hiçkimse demesin sakın kask takıyoruz diye hiçkimsede burada ki arkadaşlara kasksız binilmez diye ahkam kesmesin...

Tebrikler arkadaşlar hem klubünüzün tanıtımı hemde birliği sağlamanız adına teşekkür ediyorum..Gezilerinize katılabilmek isterim...Ama yinede diğer arkadaşlarada haksızlık etmeden belli derecelendirmeler yaparak bu işleri organize ederseniz harika olur..

Teşekkürler Lüleburgaz Motosiklet klubü - hayırlı olsun başarılara imza atmanız temennisiyle hoşçakalın.
    VATANIMI SEVİYORUM

Motosikleti
    Her Türlü Her çeşitt
    Alıntı beleczoc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar uun zamandan beri bu foruma girmemiştim..Ama şu an görüğüm güzel şeylerin arkasında ki bu kask takılmaması olayına fena halde takmışsınız..

Aslında doğru konuyu da herkes anlamıştır zaten ve herkesinde bildiğinden hiç kuşkum yok..KASK GEREKLİ BİR KORUMADIR, MOTORA KASKSIZ BİNİLMEZ.

Ama arkadaşlar burada atladığınız çok daha önemli ve daha güzel bir konu var aslında Lüleburgaz' da bir motosiklet klubünün kurulmuş olması ve motorcuları resmi olarak bir araya getirmesi birlik ve beraberliği sağlamaya yasal adım atmış olması..Çevrenize bir bakın kaç tane motosiklet klubü vra?? sayıları her geçen artmakla beraber açılan bu kluplere destek vermemiz gerekir..Kişiler özveriyle çalışarak birtakım işler yapmaya çalışmaktalar...Kask takmayı unutmayalım ama yapılan bu olumlu ve tanıtıcı girişimi de atlamayalım..

Ben bir uzun yol motorcusu olarak avrupa ve Türkiye de birçok yere gittim bana hiçkimse demesin sakın kask takıyoruz diye hiçkimsede burada ki arkadaşlara kasksız binilmez diye ahkam kesmesin...

Tebrikler arkadaşlar hem klubünüzün tanıtımı hemde birliği sağlamanız adına teşekkür ediyorum..Gezilerinize katılabilmek isterim...Ama yinede diğer arkadaşlarada haksızlık etmeden belli derecelendirmeler yaparak bu işleri organize ederseniz harika olur..

Teşekkürler Lüleburgaz Motosiklet klubü - hayırlı olsun başarılara imza atmanız temennisiyle hoşçakalın.
    sağol daha dikkatli olacağız yakında çalışmalara devam ediliyor

Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Güzel katılım, güzel organizasyon, güzel gezi.Ama KASKsız arkadaşlar var.Bizler kask kulanımı için bağırıp çağırırken bir motosiklet kulününün bunu yapması bence çok yanlış.Saygılarımla.
    Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)