Bu organizasyonda emeği geçen abilerimi yürekten kutlarım.Çok güzel bir davranış.Yaşasın MTKazasız sorunsuz sürüşler.Saygılarımla.
Bu organizasyonda emeği geçen abilerimi yürekten kutlarım.Çok güzel bir davranış.Yaşasın MTKazasız sorunsuz sürüşler.Saygılarımla.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Arkadaşlar,
Hepinizin güzel övgüleri için teşekkürler. Gözlerim yaşardı biraz önce. Bu kadar büyük bir olay değil, abartmışsınız.
Biraz önce ameliyattaydım. Ameliyatın kritik kısımları geçtikten sonra anestezi teknisyeni arkadaşla hoşbeş sohbet ederken kendisinin Gülnar'lı olduğunu öğrendim. Bu yazıya konu olan kasaba... Tesadüfün bu kadarı yani... Ardından çok kötü haber geldi. Akşamüstü öğrenmiş. Akrabaları aramış. Gülnar ormanları yanıyormuş. Silifke yakınlarında deniz kenarına kadar ulaşacakmış alevler. Rüzgar çok sert ve söndürme ümitleri zayıfmış. Bu haberle yıkıldım. Nazar değdirmişim gibi hissettim ormanlarımıza... İçim burkuldu, bütün tadım kaçtı...
Kim yaktıysa öbür dünyada sonsuza dek yansın...
Üç boyoz bir kola
evet iso beni acilen aradı ve ben hemen ertesi sabah silifkeye gidip teslimatı yapacaktım ama hemen arkasından bir mesaj geldi ve teslimat farklı yapılacak denildi. çok sevinmiştim. bu hayırlı işe aracı olamadım ama adımın geçmesi beni de mutlu etmişti...
biz gerçekten güçlü bir aileyiz diye düşünüyordum hep dün ikindiye kadar ama sadece bir grup kişi özveriliymiş. diğerleri mi? onloar kendilerini bilirleerrr ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
tebrik ederim ve duyarlılığınız için teşekkur ederim! sizler gibi duyarlı birçok motorcu arkadaşımızın olduğunu duşunerek MT ailesinde olmaktan gurur duyuyorum!
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
Getirenden götürenden Allah razı olsun, sizin ihtiyaçlarınızıda O gidersin
Gerçekten çok güzel bir olay.Biz burada bu duygular içindeyken o küçük çocuğun sevincini hayal bile edemiyorum.Canı gönülden tebrikler sizlere kocaman alkış
helal olsun sizlere emeklerinize ve desteklerinize teşekkür ederiz örnek bir davranış olmuş.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Düşünce çok ince,iletişim mükemmel, tahmin ediyorum ki Osman'ın sevinci asla tariflenemez!
Genç bir insanı sevindirmekten ona bu dünyada asla yanlız olmadığını hisettirmek fevkalade güzel bir duygudur
Tebrikler kardeşim ve emeği geçen herkese teşekkürler
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Güzel bir davranış, tebrik ederim.
Allah hayrınızı kabul etsin.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
Emegi geçen tüm arkadaşların yüreginize sağlık
Helal olsun size; keşke her kez sizler gibi duyarlı olsa
YBR125 '06
Başta Rigel'e, sonra Gültekin'e, dili dönmeyen şefkatli sürgün pandaya , bir çocuğu sevindiren belki de üniversiteyi kazanmaya, okumaya devam hırsı kazandıran bu insancıl hareketlerinden ötürü emeği geçen herkese çok ama çok teşekkürler.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
RİGEL,Hocam,yüreğine sağlık.Gültekin,harikasın arkadaşım.koordinasyonu sağlayan,İso,Panda'cımız ve adını yazamadığım arkadaşlarımada sevgiler.Hepiniz süpersiniz.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
hala sizin gibi insanların var olması müthiş bişiy,tebrik ederim.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
çok güzel bi davranız gerçekten tebrik ederim bütün emeği geçen arkadaşları
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
arkadaşlar hepiniz süpersiniz hepinizi yürekten kutlarım.
bravo
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
çok kaliteli bir oraganisazyon tebrikler....
No FeaR NeveR
Gönül güzelliğine örnek bu olsa gerek sebeplendik
yüreğimizi ısıttın Rigel sağol.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
Helal olsun,kutlarım sizleri.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
çok güzel ve saygıdeğer bir davranış. işte duyarlılık bu. bizim için çok küçük ve kolay bir davranış bir başkasının hayatını değiştirebilecek şekli alabiliyor.
daha bu sabah komşumla yaptığım insanlık bitmiş sohbetinin üzerine süper geldi.
iyi ki iyi insanlar var dünyada.. yoksa hakikaten çekilmez.
heyecanla okudum yazıyı tebrik ediyorum sizleri motosiklet.net ailesini..
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)