motorizre ekip hani viraj resimleri benim resimlerim nerde
hiyyaa huytt haytt noluyo orda siyah kuşak kickboxer var burda
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
Adamım 50 tane 50 tane ancak yüklüyorum fotoğrafları, az biraz bekle yaaaa
ne beklemesi yavv iki üç gün sonra sonra 8.emok olacak sen daha beceremedin
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
ali kac aylıksın sen lem bekle adam rahat rahat kosun fotoları.. sana laf yetıstırmekten ısıne bakamıyo emrah
çok guzel bır gezı ve organızasyon olmus gelemedıgım ıcın üzulmustum ama fotoları gorunce aglamaya basladım keske orada olsaydım
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Len Poke-Emrah, aralara iki satır da yorum yazsan ölür müydün. İnsanlar ne bilsin nerede ne oluyor. Misal el ele tutuşmuş çift önünde köpek var. Köpeği mi çekmek istedin yoksa çift bizden biri mi diye sorar insan.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Sanirim bu kene durumlari ciddi bir katilimi dusurdu. Yalova da nasibini alacak
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Bu şekilde idare edin artık lem, son fotolar
THE END
Kabul etmek gerekirki Emok'a İstanbul Riders damgasını vurdu.Heryerde onlar vardı.Sitelerine girip görün Emok'u nasıl salladıklarını.
Onur Yalovaya gelirken MT Enduro t-shirtlerinden L beden bir tane getirse hediye ve tanışmamızın şerefine
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
O da sever beni söylesene getirsin bir tane
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
ben böyle güzel 1 organızasyon gormedım walla emoka cok tesekkur edrım butun herseyi cok gusel organıze etmiş içki olayı olsun heleki o yediğimz dünya köfte cok gusel 1seydi herkese cok tesekkur edrım.emok , dünya kofte ,efesci we pazaryeri ahalesine...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)