mükkemmel bi festivaldi...başka söze gerek yok
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
çok eglendik, gelecek yıl yine gideriz.
arkadaşlar aynı resimleri koymamaya çalışın lütfen, bi de girişin sol tarafındaki bölümde kimse resim çekmemiş, çay ocagının arkasıda çok güzeldi oradada resim yok.sadece kendimizi çekmişiz
yüreginin götürdügü yere git
Tebrik ediyorum hepinizi.çok eğlendiğiniz yorumlardan ve foto.lardan belli oluyor gelemedim imkanım olmadı ama aklım ordaydı...İnş. seneye hep birlikte gideceğiz Herkese iyi sürüşler dilerim
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
anlaşıldı seneye emoka gideceğiz. zaten tarihleri bizim için çok daha uygun. öğretmen olduğumuzdan.
EMOK bu sene 7. sini düzenledi festivalin. Eminim gelecek sene çok daha güzel olacaktır. Festival vaktine yakın, yapabileceğimiz bir şey olup olmadığını soracağım onlara. Dediğim gibi tam destek bizden
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
motorize emrah gardaşım resimler nerde kaldı yavv
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
emok cok eylencelı gectı seneye ınş. yıne hep beraber oluruz bıdakı sefer kutahya gıbı calısıp gelelım
artık karsınızda Turkıyenın en ıyı ıkıncı yumrta tasıyan motorcusu var
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
Sen onu boşver. Daha vakit var. Şimdi Göynükte çadır kuracak yer bakalım biz.
Pro sövmesin diye bekledim dermişim
Yawaş gitme yarışında 600 altı ve 600 üstü sınıflaması yaptılar, aslında yumurta yarışında da yapmaları gerekirdi.
Raydan çıkanlar gibi
la emrah dudaklarımı kemire kemire halım kalmadı. ajda pekkan gipim oldum.
yüklede balakım şu resimlere. kendini dağ keçisi sanan cbr mide koy :p
Shakulin
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
info@emok.org adresine atmış olduğum mail:
Sayın Turgay Avcı'dan gelen mail:Değerli EMOK yetkilileri,
Arkadaşlarım sizlere festival alanında sözlü olarak teşekkür etmişler ancak bir de ben yazılı olarak teşekkür etmek istedim. Düzenlemiş olduğunuz festivalin sadece haftasonu olan kısmında yer alabilmeme rağmen, o kadar çok eğlendim ki dile getirmek zor olacak.
Cuma gecesi 02.30 civarı festival alanına giriş yaptığımızda kapıda güvenlik, masabaşında da görevlileri görmek beni hem şaşırttı hem de sevindirdi. O an "doğru yerde" olduğumu anladım. Yarışmalar ve konserlerin keyifli olması konusu dışında, satılan yiyecek-içecek ürünlerinin de çok uygun fiyatlarda olduğunu görmek yüzümüzdeki gülümsemeyi bir kat daha arttırdı. Tabi bir ara "umarım zarar etmiyorlardır" diye düşünmekten de kendimizi alıkoyamadık
Özetle, biz Motosiklet.neT sitesi ve sitenin enduro grubu olan MT ENDURO adına sizlere teşekkürü bir borç biliriz. Diğer festival ve etkinliklerinizde de elimizden gelen desteği vereceğimize emin olabilirsiniz.
Hepinize kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
Merhaba Onur Bey,
Ben EMOK Festival Koordinatörü Turgay Avci.
Sizin sitenizde su anda dek 1765 kez görüntülenen Ikiteker Hikâyeleri adli yazinin da sahibiyim.
Festivalimize gösterdiginiz ilgiye cok tesekkür ederiz.
Zahmet edipte düsüncelerinizi paylastiniz, yorgunlugumuzu azaltip mutlulugumuzu arttirdiniz.
Hem sizi hem de Istanbul'da yerlesik uyelerinizi kulüp merkezimizde agirlamaktan büyük mutluluk duyariz.
Güzel günler,
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Ve bir EMOK dahageride kaldı işte resimler:
Tarih 04.07.2008 Sissivri "Engin" beni almak için bene geldi eşyalarımı onun motoruna yükledik ve ben artçı olarak yolaçıktık
Kayalar Petrolde Kürşar abimizle buluştuk. eşyalar paylaşıldık saat 16:00 kadar başka gelen olurmu diye bekledik olmayınca iki notor üç kişi yola koyulduk.
Yolda biraz kaybolsakta nihayet festival alanına sağ salim ulaştık. Ama festival alanına vardiğimizda eğlence doruğa çıkmıştı.
Akşam yatmaya gidinçe uyku tulumumu almadığımı anladım gece çok üşüdüm. tekterslik bu değildi benim için bide gece karanlıkta kurduğum çadırıma girerken cadıra atağım takıldı ve krık kolumun üzerine düştüm elimtekrar şişti.
05.07.2008 günü yanaç tırmanma yapıldı ve çok güzel görüntüler çikti.
Sonra yavaş sürüş yarışması yapıldı.
İşte benim için çok özel an sevgili Attila Musluoğlu ile karşılaşrım hemde yanında Çetin Kıymet le beraber. Uzun uzun ATTİLA MUSLUOĞLU TurAsya08 hakkında konuştuk. Bilmiyemler için bir izahat 6 ayda 30.000 Km yol.
Attila Musluoğlu ve Çetin Kıymet Yamaha test sürüşü yaptılar
Gece kamp ateşimizi yaktık
İşte bir emektar festivalde
Ağam nire büleeeee
06.07.2008 de bir dahaki EMOK ta buluşmal temennileri ile dönüşe geçtik. Ama ben 17 - 20 Temmez 2008 Çınarcık motofest08 de buluşmayı temenni ederk dönüş yoluna çıktık.
İşte bir EMOK daha böle geçti. Ama 17 - 20 Temmez 2008 Çınarcık motofest08 de buluşmayı temenni ediyorum
Sevgilerimle
Derkunt
PIAGGIO X8 200 eksi 120 km/h
Polemik Yok. Sende Kendi Açından Haklısın.
orda görüşmek tanışmak kısmet olmadı ama yalovada görüşmek ümidiyle
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)