Konuyu Toplam 13 üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
okuyun okuyun daha ne fotolar var dudaklarınızı kemireceksiniz muhaha
Konuyu Toplam 13 üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
okuyun okuyun daha ne fotolar var dudaklarınızı kemireceksiniz muhaha
Valla ben varolup da olmayanlardandı Festivalin ilk günü katıldım ve cumartesi öğle saatlerinde 14:30civarında dönüş yoluna çıktım...Biraz daha kalabilmek isterdim ama çok yorulmuştum bir an önce ılık bir duş ve konforlu ikizyatağımda uykuya ihtiyacım vardı.Bu bünyeye toprak üstü uyku tulumu vs. yazık yahu Yalovamotofest'te görüşmek üzere umarım katılım olur...
Bu arada koca afişin altında ilk olarak tek başıma cıbırım ve ben yer aldık ardından yeni arkadaslarımız geldi...İlk gün ben, Ümmet abi, bora ve emre vardı...
AKIN FİDAN
diğer fotoğraflarıda heyecanla bekliyorum. Katılamadığım için şimdi dahada üzgünüm çok kıskandım çok
ümmet abi ilk girişe asmış mt yazısını baktık tek başına sordum başka kimse varmı diye yok sadece benim dedi sonra ultraukala akın arkadaşımızla karşılaştık ümmet abinin çadırı yanımıza taşıdık derken oba kuruldu yinede motosiklet.net den katılım olarak sönük geçti
deniz var diye marmoka katılan arkadaşların çoğu pişman olmuş marmoka katılan pek çok kişi daha biz sormadan festivalin ne denli olumsuz geçtiğinden bahsetti tuvalet ihtiyaçlarını festival alanının dışında gidermişler bunu duyunca zaten marmok hakkında fikir sahibi olduk herşeye rağmen festivale damgasını istanbul riders ve motosiklet.net vurdu
İstanbulriders hem kalabalıklıklarıyla hem de kendi aralarında yaptıkları kavgayla bayağı popüler oldular zaten
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
Yeni girdim eve. Topiği de yeni gördüm
--- ---
Her sene, bir önceki seneden daha güzel geçen bir festivali daha geride bıraktık. Öncelikle bu konuda EMOK yönetimi ve üyelerine ; böyle güzel bir organizasyon yaptıkları için sonsuz teşekkür ediyorum...
Ayrıca gece, gündüz, sıcak, soğuk, yol, mesafe, km demeden gelen (gerçek motorcu) MT üyelerini de tebrik ediyorum. Geldiler ve emeklerinin karşılığı olarak şahane bir organizasyona tanık oldular...
çok güzel yaaaaaaa allah içinize sindirsin
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
arkadaslar katılamayanlar ıcın hayatlarında yasayabılceklerı nadir organızasyonlardan bırı oldu..hersey cok guzeldı..ama MT den katılım azdı..MARMOKcular pisman olmus sanırım gıttıklerıne ozellıkle herkesı dusunduren yemek ve tuvalet olayı cok ıyıydı..tuvaletlerde her dakıka temızlıkcı vardı ve her gırenın arkasından hemen temızlenıyodu..yemek fıyatları ıse cok uygundu..
festıvale damgasını vuran gruplar arasındaydık..zaten 3 grup adı duyuldu istanbul riders , MT ve BaRBuNYa PLaKi bu arada kucuk grubun MT den oldugunu bılmıyoduk tanısamadık arkadaslarla..ama yarıstık.. adventure yarısındakı basarından dolayı tebrıkler kucuk grup..
Yemek yenen masaların oradaki kocaman MT afişini görüp de yanımıza uğramayan ahaliye teesüflerimizi iletiyorum
Ayrıca şunu da belirteyim hemen:
FESTİVAL ALANINA GECE 02.00'DE GİRİŞ YAPMAMIZA RAĞMEN, KAPIDA GÜVENLİK VE KAYIT MASASINDA GÖREVLİLER VARDI. TAMAMEN KİŞİSEL BEYANIMIZA DAYANARAK, YANİ HİÇBİR KİMLİK BELGESİ VS. VERMEDEN 4 5 MADDELİK BİR FORM DOLDURDUK, 15 YTL KAYIT PARAMIZI VERDİK VE T-SHİRT, EMOK ALTERNATİF YOL HARİTASI, BANDANA, GÜNEŞ KORUYUCUSU VE BİRKAÇ ADET BROŞÜR İÇEREN BİR POŞET ALDIK.
TEŞEKKÜRLER EMOK. MT ENDURO OLARAK SİZLERE OLAN DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
evet emok çok iyiydi katılan herkese teşekkürler çok eğlendik iyi vakit geçirdik,eskişehir mt, ankara mt bursadan gelen akında vardı hoşça vagit geçirdik,esas eğlence ben gittikten sonra başlamış,herşeyi kaçırmışım ama önceden verdiğim söz vardı opnu yerine getirdim,emoktan iğneadaya gittim,resimler ve yorumlar için sağolun o ambiyansı yaşayamadım ama sayenizde fotolarla gördüm buarada emre yeni kaskın hayırlı olsun,
not:emoktaki destek ve katkılarınız için. onur,emrah ve ali sizlere çok teşekkür ederim
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Süper eğlenmişsiniz, işimden dolayı bu tür organizasyolara katılamadığım için çok üzgünüm ama sizlerin resimlerin görüncede mutlu oluyorum, ellerinize sağlık
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ümmet perkitan not:emoktaki destek ve katkılarınız için. onur,emrah ve ali sizlere çok teşekkür ederim
lafı bile olamaz ümmet abi biz teşekkür ederiz festivale güzelliğini kattın teşekkür ederiz
cumartesi akşamı oraya vardığım için herkesle tanışma fırsatımız olmadı en kısa zamanda bizde resimleri atarız
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
km saatıma göre ankaradan çıkışımla yine evime gelişim 916 km olmuş. bu 916 km çok keyifli, heyacanlı, VİRAJLI, dağlı bayırlı, yeni arkadaşlı, inegöl köfteli, ümmet abili, eskişehir-bursa-kütahya-istanbul ve tabi yol arkadaşlarım kahrını çektiğim babalık yaptığım ankara mt li li inanılmaz keyifli bi o kadar dolu bir 916 km idi 916 km nin içinde olan arkadaşlara gönülden çok teşekkür ediyorum.
kamp alanında ümmet abi kapı komşumdu, reel olarak tanışmak tan mutluluk duydum.Teşekkürler ümmet abi iyiki varsın.
eskişehriş mt Sİ BEMOL kardeşimede ayrıca teşekkürler dizliğini benle paylaştığı için
Viper_1 bizi geliş yolunda genin 2,30 na kadar beklediği için çok teşekkürler
TBK_1980 le mangalın yanına oturmuş kedi gibi sıcağından faydalanıp gece yarısına kadar muhabbet ettik dostum sanada teşekkürler.
Yol arkadaşlarım. Pro ve Motor emrahada tekrardan teşekkür ediyorum.
şu an aklıma gelmeyen bütün arkadaşlara ve EMOK yetkililerinede teşekkürlerimi sunuyorum.
VİRAJ ALİ
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
Afiyet olsun yarasın. Ankara'dan anladığım kadarı ile 3 kişi gitmiş.Toplamda kaç motor vardı acaba
Pro ve Emrah siz yolumu kaybettiniz de 855 km. yaptınız.Duyurularda Ankara'dan gidiş 295 km. dönüşüde koy 590 km. 265 km.nerelerde yaptınız söyleyin bakayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)