Yarım kalan Türkiye turu...
Reklamlar
-
05 Temmuz 2008, 18:35
Gezi güzel, anlatımınız güzel, fotoğraflar güzel.
Paylaşım için teşekkürler Gültekin kardeş.
Türkiye turu deyince çoğu motorcunun aklına deniz kenarları geliyor genelde.Şöyle Elaziz'e doğru da açılsanız, bir kucaklaşıversek hani.
Annenize de Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
Reklamlar
-
05 Temmuz 2008, 18:38
serdar23_Bilgem adlı üyeden alıntı
Gezi güzel, anlatımınız güzel, fotoğraflar güzel.
Paylaşım için teşekkürler Gültekin kardeş.
Türkiye turu deyince çoğu motorcunun aklına deniz kenarları geliyor genelde.Şöyle Elaziz'e doğru da açılsanız, bir kucaklaşıversek hani.
Annenize de Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Raporda yazıyor hocam. Elaziz, listenin en müstesna köşesinde yer alıyor.
Aksilik olmasaydı, şimdiye görüşmüş olabilirdik.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
06 Temmuz 2008, 22:36
Bir gezi raporu bu kadar mı güzel akıcı bir dille anlatılır keyifle okudum.
Fotograflarda harika ellerine,emegine saglık.
Anneye çok geçmiş olsun
Gültekin'cığım; yarıda kalan gezine yol arkadaşı istersen ben hazırım
-
06 Temmuz 2008, 23:56
Gültekin'cim, eve hoşgeldin.
Uzun süreceği belli bir geziden ne zaman döneceğini merak ediyordum yokluğunda. Yazını heyecanla ve zevkle okudum. Antalya gibi bir şehrin kuzey girişinin bu kadar kötü olması yakışmıyor. Mıcırda düşmeden kurtulmana sevindim. Gazipaşa ve Anamur yollarında senden birkaç gün önce geçmiştim. Aslında senin kadar kızmadım yollara. Oralara birkaç yıl sonra yeniden gitmek isterim gerçekten. Belki beraber bir tur ayarlarız ne dersin.. Picasaweb deki fotoğraflara baktım. Çok gü<el resimlemişsin geziyi. Yaptığımız kargo-nakliyat işi süperdi. Bu konuda bir yazı yazalım gerçekten. Anne için ise üzüldüm. İnşallah ciddi bir şey değildir.
Emeklerin için çok teşekkürler. Yeni gezilerini bekliyoruz.
Berkant.
Üç boyoz bir kola
-
07 Temmuz 2008, 00:16
anneye acil şifalar, çok güzel gezi olmuş ellerinize sağlık
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
-
07 Temmuz 2008, 00:46
blue black adlı üyeden alıntı
Bir gezi raporu bu kadar mı güzel akıcı bir dille anlatılır keyifle okudum.
Fotograflarda harika ellerine,emegine saglık.
Anneye çok geçmiş olsun
Gültekin'cığım; yarıda kalan gezine yol arkadaşı istersen ben hazırım
Teşekkürler sayın kara-mavi Kedin iyileşsin, bakacak birini bul, o zaman görüşelim.
Rigel adlı üyeden alıntı
Gültekin'cim, eve hoşgeldin.
Uzun süreceği belli bir geziden ne zaman döneceğini merak ediyordum yokluğunda. Yazını heyecanla ve zevkle okudum. Antalya gibi bir şehrin kuzey girişinin bu kadar kötü olması yakışmıyor. Mıcırda düşmeden kurtulmana sevindim. Gazipaşa ve Anamur yollarında senden birkaç gün önce geçmiştim. Aslında senin kadar kızmadım yollara. Oralara birkaç yıl sonra yeniden gitmek isterim gerçekten. Belki beraber bir tur ayarlarız ne dersin.. Picasaweb deki fotoğraflara baktım. Çok gü<el resimlemişsin geziyi. Yaptığımız kargo-nakliyat işi süperdi. Bu konuda bir yazı yazalım gerçekten. Anne için ise üzüldüm. İnşallah ciddi bir şey değildir.
Emeklerin için çok teşekkürler. Yeni gezilerini bekliyoruz.
Berkant.
Merhaba Berkant hocam. Osman kardeşimizle tekrara görüştün mü? merak ediyorum.
Yollardan sürekli şikayet le bahsettiğimin farkına, çok sonraları vardım. Belirtmeliyim ki, tasasız, sakin kafayla ve sevdiğin, sorunsuz bir motorla uzun yolun tadına doyum olmuyor.
Tüm sıcağa, ekipmanı çıkarıp giyinme zahmetlerine rağmen, motosikletle alıp başını gitmenin tarifini yapmak çok zor. Bunu ancak yaşamak gerekiyor. (Aynı yolları tepen biri olarak, sen daha iyi bilirsin)
Motoru daha az yakan kardeşlerinden biriyle değiştirince, belki daha uzak menzillere gazlarız. belli mi olur.
buralpdi adlı üyeden alıntı
anneye acil şifalar, çok güzel gezi olmuş ellerinize sağlık
Eyvallah dostum. Sağol.
-
07 Temmuz 2008, 04:12
Teşekkürler sayın kara-mavi Kedin iyileşsin, bakacak birini bul, o zaman görüşelim.
İnşallah kedim o zamana kadar iyileşir
Eeee kedilerime yer elması bakicak söz verdi.
-
07 Temmuz 2008, 12:37
Paylaşım için teşekkürler.Tüm yazılarınızı zevkle okudum.Resimlerinizin hepsine baktım.Annenize acil şifalar dilerim.Cennet obruğundan çıkarken yazdıklarınızı okurken başladım katıla katıla gülmeye tam o sırada telefon çaldı gülmekten kendimi zor toparladım.Gezinizin devamını bekleriz.Saygılar.
-
07 Temmuz 2008, 13:48
resimler içinde yol raporu içinde teşekkürler sizi kutlarım gerçekten çok maceralı ve zevkli bir yolculuk olduguna eminim
-
07 Temmuz 2008, 13:54
Gaziantep İl Temsilcisi
gültekin kardeşim cok güzel bol manzarali bir o kadarda senın için zor bir gezi olmuş öncelikle geçmiş olsun coktandır MT de okudugum güzel anlatımli bol fotolu gezilerden bir tanesı olmuş allah kısmet ederse o yollara bu ayın sonuna dogru bende cıkacam verdıgın bilgileri hafızama kazıdım annene acıl şifalar dilerim teşekürler.....
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
07 Temmuz 2008, 14:05
CBF150 adlı üyeden alıntı
Paylaşım için teşekkürler.Tüm yazılarınızı zevkle okudum.Resimlerinizin hepsine baktım.Annenize acil şifalar dilerim.Cennet obruğundan çıkarken yazdıklarınızı okurken başladım katıla katıla gülmeye tam o sırada telefon çaldı gülmekten kendimi zor toparladım.Gezinizin devamını bekleriz.Saygılar.
teşekkür ederim.
O çukura Cennet demişler ama, hangi akılla bilmem.
yelken_786 adlı üyeden alıntı
resimler içinde yol raporu içinde teşekkürler sizi kutlarım gerçekten çok maceralı ve zevkli bir yolculuk olduguna eminim
Teşekkürler.
Gerçekten zevkliydi. 2. bölüm için sabırsızlanıyorum.
AYDEMİR adlı üyeden alıntı
gültekin kardeşim cok güzel bol manzarali bir o kadarda senın için zor bir gezi olmuş öncelikle geçmiş olsun coktandır MT de okudugum güzel anlatımli bol fotolu gezilerden bir tanesı olmuş allah kısmet ederse o yollara bu ayın sonuna dogru bende cıkacam verdıgın bilgileri hafızama kazıdım annene acıl şifalar dilerim teşekürler.....
Eyvallah Aydemir dostum.
yanına bol su ve sporcu içeceği almanı tavsiye ederim. (suyu, serinlemek için kafana dökeceksin )
-
07 Temmuz 2008, 15:56
blue black adlı üyeden alıntı
İnşallah kedim o zamana kadar iyileşir
Eeee kedilerime yer elması bakicak söz verdi.
yer elması kendine bakamıyor kedilere nasıl baksın
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
-
07 Temmuz 2008, 17:32
wallahi çok hoşuma gitti sanki o kadar yolu ben yapmış kadar yoruldum... fotoğraflarda çok güzel.. dewamını da sabırsızlıkla bekliorum...
-
07 Temmuz 2008, 19:18
-
07 Temmuz 2008, 23:00
Gultekin kardesim, oncelikle Valide'ye buyuk gecmis olsun umarim onemli birsey deyildir. Abi inan bir cok dergi editorune tas cikartirsin. Gezmis kadar oldum desem abartmis olmam, yuregine saglik kardesim
-
08 Temmuz 2008, 01:26
Üü üf.Abi çok uzun yazı ya.Şimdiden tekerine sağlık diyim.Yarın hepsini okur fotolara bakarım.Yolun açık olsun
-
21 Temmuz 2008, 17:56
Hakikaten çok baba bir gezi olmuş. Bu aralar siteyi yoğun takip edemiyorum. O yüzden benden kaçmış. Ama sağolasın maille beni uyandırdında bende bu güzel geziden haberdar oldum. Hatta bu hafta sonu senin amcaoğullarıyla kulağını da çınlattık. Bende geçen hafta hanımla birlikte Assos Sarımsaklı arasını hemen hemen her yere uğrayarak Kazdağlarında gezilmedik yer bırakmadan turladım. Benimde senin ki gibi hiç aklımda değildi yol yapmak. Hatta fotoğraf makinam bile yoktu. Oyüzden foto yok gezi yazısıda yok. Bir anda bir hoş tesadüf bu güzel bir haftayı bana yaşattı. Annene çok geçmiş olsun. Umarım iyidir artık. Allah acil şifalar versin, sağlık sıhhat nasip etsin. Elaziz, Kiğı v.s. olayını özel görüşelim. İşlerden kısa bir süre nefes alabilirsem bir aksiyon olabilir. Gerçi ben Intruder 250 ile sana askı olurum ama kısmet.
-
21 Temmuz 2008, 18:19
Gultekin abi öncelikle annenize acil sifalar dilerim. Gazipaşa silifke yolu hakkında verdiginiz bilgi için de ayrıca tesekkür ederim. Cünkü yakın bir zaman da mersin antalya yapmayı düşünüyorduk... İnşallaha annenizin durumu iyileşir ve turunuza devam edersiniz. Sizi Mersin de agırlamaktam buyuk zevk duyarım...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
23 Temmuz 2008, 15:49
mr_scream adlı üyeden alıntı
wallahi çok hoşuma gitti sanki o kadar yolu ben yapmış kadar yoruldum... fotoğraflarda çok güzel.. dewamını da sabırsızlıkla bekliorum...
Teşekkürler dostum.
Ömercik adlı üyeden alıntı
Gültekin abi çok güzel bir gezi yapmışsın.O samimi paylaşımın için teşekkürler.Devamı da gelir inşalah bu gezilerin.Annenize de geçmiş olsun diyorum.Kazasız sorunsuz sürüşler.Saygılarımla.
Sağol arkadaşım. Devamı dönüş olacak sanırım.
dalyanoner adlı üyeden alıntı
Gultekin kardesim, oncelikle Valide'ye buyuk gecmis olsun umarim onemli birsey deyildir. Abi inan bir cok dergi editorune tas cikartirsin. Gezmis kadar oldum desem abartmis olmam, yuregine saglik kardesim
Eyvallah Dalyanım kardeşim. Ramazanda gazlayalım bir yerlere.
gokhan_307 adlı üyeden alıntı
Üü üf.Abi çok uzun yazı ya.Şimdiden tekerine sağlık diyim.Yarın hepsini okur fotolara bakarım.Yolun açık olsun
Sağol arkadaşım.
Bawebaran adlı üyeden alıntı
Hakikaten çok baba bir gezi olmuş. Bu aralar siteyi yoğun takip edemiyorum. O yüzden benden kaçmış. Ama sağolasın maille beni uyandırdında bende bu güzel geziden haberdar oldum. Hatta bu hafta sonu senin amcaoğullarıyla kulağını da çınlattık. Bende geçen hafta hanımla birlikte Assos Sarımsaklı arasını hemen hemen her yere uğrayarak Kazdağlarında gezilmedik yer bırakmadan turladım. Benimde senin ki gibi hiç aklımda değildi yol yapmak. Hatta fotoğraf makinam bile yoktu. Oyüzden foto yok gezi yazısıda yok. Bir anda bir hoş tesadüf bu güzel bir haftayı bana yaşattı. Annene çok geçmiş olsun. Umarım iyidir artık. Allah acil şifalar versin, sağlık sıhhat nasip etsin. Elaziz, Kiğı v.s. olayını özel görüşelim. İşlerden kısa bir süre nefes alabilirsem bir aksiyon olabilir. Gerçi ben Intruder 250 ile sana askı olurum ama kısmet.
sen de hiç boş değilsin ha. korkulur vallahi. Memleket işi bu yıl yattı. Sebebi, güzel bir sürpriz olabilir. Bekleyelim, kısmetse görelim.
gezgin_33 adlı üyeden alıntı
Gultekin abi öncelikle annenize acil sifalar dilerim. Gazipaşa silifke yolu hakkında verdiginiz bilgi için de ayrıca tesekkür ederim. Cünkü yakın bir zaman da mersin antalya yapmayı düşünüyorduk... İnşallaha annenizin durumu iyileşir ve turunuza devam edersiniz. Sizi Mersin de agırlamaktam buyuk zevk duyarım...
Teşekkür ederim dostum. Yola dikkat, suyunuzu, gazınızı, neş'enizi eksik etmeyin. bol bol foto çekin
Anne iyileşti sayılır dostlar. Günden güne farkediyor. Dualarını esirgemeyenlere tekrar teşekkür ederim.
Sağolun.
-
23 Temmuz 2008, 17:34
çok güzel gezmişsin tebrikler,paylaştığın için teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler