bu hafta fazla kalamadım ama sizinle kısa da olsa görüşmek ve tanışmak güzeldi.İnşallah daha uzun buluşmalarda sizinle olacağım.13 gün sonra ehliyet sınavına giriyorum sonra da bütün gezilerde beni görtmekten sıkılcaksınız
bu hafta fazla kalamadım ama sizinle kısa da olsa görüşmek ve tanışmak güzeldi.İnşallah daha uzun buluşmalarda sizinle olacağım.13 gün sonra ehliyet sınavına giriyorum sonra da bütün gezilerde beni görtmekten sıkılcaksınız
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
izmir tayfası budur daha nicelerine inşallah
vaaaayyyy sonunda bize ait fotoğraf görebildik sitede bumudur buduuuurrrrr gidişat güzel arkadaşlar inşallah beraberlik bozulmaz nice buluşma ve gezilere cengizimmm budur abiii
bu arada ortada oturan esmer yakışıklı honda tişörtlü çekici arkadaşınız benim aksesuarım yok ama inşallah yakında o da olucak değilmi APV41 cengizim
egeknn abicim sana da her türlü aksesuar gider yani resim'e baksana renk katmışsın işallah aksesuar ını bulursun bu arada cengiz abim ve tarık abim de çok ayrı yakışıklı çıkmış ne de olsa motorları da yakışıklı
Çok fotoğraf çekmişsiniz insan biraz az çeker güzel bir buluşma olmuş falan diyeceğim ama diyemiyorum ne bilelim hemen ardından kavga etmediğinizi , arkadaşlar biraz bol fotoğraf olsa iyi olurmuş ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
metal kardeşim bunlar sadece toplantı günü ve batucan ın 10 dak. görüşüp çekmiş olduğu fotolar sen bu gün ve yarın gör fotoları sonrada görmekten bıkacaksın
Bekliyoruz ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
hani nerde resimlerin devamı yoksa bu kadar mı yawww nikleriniz yanına bi de isimleriniz yazsaydınız keşke
peril sen iste biz nickleri de ekleriz bizim grup biraz yeni sayılır o yüzden bazı aksaklıklar olcak tabi en lısa zamanda düzeltcez k.i.b.
bu haftadan itibaren isimleri de koyup resim koycam
35 BTU 55
derin, one way ve apv41 in ortasındaki kanle.
35 BTU 55
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)