Marmok Gezisini Geride Bırakabilecek kadar Guzel Muhabbetlerimiz :)
Reklamlar
-
01 Temmuz 2008, 17:34
fazer600 adlı üyeden alıntı
yada erhana bakmadılar:D deılmı cerahı
Sorma Erhanı bastan cıkartamadım o yuzden yoksaa sedat efendide agırdan almasaydı sen gorurdun
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Reklamlar
-
01 Temmuz 2008, 17:42
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Sorma Erhanı bastan cıkartamadım o yuzden yoksaa sedat efendide agırdan almasaydı sen gorurdun
kardeşim hayırlı olsun ;) kleopatra ne iş
-
01 Temmuz 2008, 18:23
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
01 Temmuz 2008, 18:49
CERRAHI adlı üyeden alıntı
cloapatra rusyalımıymış =)))))))))))))
-
01 Temmuz 2008, 18:55
-
01 Temmuz 2008, 19:04
-
01 Temmuz 2008, 19:06
ya şamata süpermiş ben geç kalmışım. haftasonuna da kalabilseydiniz ya dostlar ne güzel olurdu
-
01 Temmuz 2008, 19:09
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
bu güzeldi işte ))))))))))))))
-
01 Temmuz 2008, 20:40
ya bu arada gecenın ılerleyen saatlerıdır herkes sahılde ıcer ve anıden cerahı damlar ya pastırma neden yapılır nasıl yapılır
fazer600:pastırma pastırılarak yapılır
tequ : ama konyalıdan baskasına pastırılmaz
ve sahıll guler tabı bu arada vasco espırıyı anlamaya calısır o yuzden malının konyalıyla bı ılıskısı var sanıor aslında ole bırsey yoktur bu arada sonra ogrendıkkı cerahının ıcıne neden pastırma battı dıe sorduk solemedı sanırım pastırmalı bıısı alacktı cok pahalı geldı:D:d
-
01 Temmuz 2008, 20:49
-
02 Temmuz 2008, 18:27
Bastırmam arkadaş konyalı saplantım var
ya bu arada gecenın ılerleyen saatlerıdır herkes sahılde ıcer ve anıden cerahı damlar ya pastırma neden yapılır nasıl yapılır
fazer600:pastırma pastırılarak yapılır
tequ : ama konyalıdan baskasına pastırılmaz
ve sahıll guler tabı bu arada vasco espırıyı anlamaya calısır o yuzden malının konyalıyla bı ılıskısı var sanıor aslında ole bırsey yoktur bu arada sonra ogrendıkkı cerahının ıcıne neden pastırma battı dıe sorduk solemedı sanırım pastırmalı bıısı alacktı cok pahalı geldı:D:d
Tam hatırlamıyorum ama bu muabbete ek olarak birisi de :
Kesin pastırmalı bişi yemek istedi parası yetmedi erhanın içine oturmuş die bi espri yapmıştı o da güzeldi
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
02 Temmuz 2008, 21:33
Tequ adlı üyeden alıntı
Bastırmam arkadaş konyalı saplantım var
Tam hatırlamıyorum ama bu muabbete ek olarak birisi de :
Kesin pastırmalı bişi yemek istedi parası yetmedi erhanın içine oturmuş die bi espri yapmıştı o da güzeldi
Bunu dusunebiliyorsunda gariban kardesine kalkıp gidip bir pastırma getirmiyorsun ama
Ancak dalga gecersiniz terbiyesizler
-
03 Temmuz 2008, 16:31
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
03 Temmuz 2008, 16:35
yok la bende cerahhının yaatagında yattım sedatın yatagını bırak sedatın oturdugu sezlonga bıle oturmam geldıgı gun nasıl kokuordu hatırlamıormsn malı hele bıde son gun bızım yan cadırda yatttı mıllet sıkayete geldı coplerınızı neden kac gundr cope atmıorsunz dıe:D:D
-
03 Temmuz 2008, 16:51
yok la bende cerahhının yaatagında yattım sedatın yatagını bırak sedatın oturdugu sezlonga bıle oturmam geldıgı gun nasıl kokuordu hatırlamıormsn malı hele bıde son gun bızım yan cadırda yatttı mıllet sıkayete geldı coplerınızı neden kac gundr cope atmıorsunz dıe:D:D
E tmm işte bende aynısını sölüorum Ben skullun sen cerrahinin yatağında yatmadık mı ? İi oku yazıları
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
03 Temmuz 2008, 17:09
-
04 Temmuz 2008, 00:43
komtan' nın yatağında kim yattı tabi herkez gittikten sonra :D
-
04 Temmuz 2008, 12:44
harbı kafam gusel ne lbenım:D:D:D
-
04 Temmuz 2008, 16:23
komtan' nın yatağında kim yattı
tabi herkez gittikten sonra :D
La ne işimiz olur onun yatağında Otelden ayrılırken kireçliyorlardı en son
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
05 Temmuz 2008, 23:00
eee nerde gerisi mod efendi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler