erhan tebrik ederim güzel gezi olmuş seninde dediğin gibi çinlilere laf atanlara kapak olsun
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Tam bir rezalet olan MARMOK ta bu derece eğlenebilen bizlere tebrikler
Dostlukları ve adam gibi adamlıklarıyla orda beraber olduğumuz herkese de teşekkürler.
Bu arada bende de bomba resimler var.Komtan duş alırken hidden cam ile görüntüledik Adanaya dönünce yayınlayacam
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
otoriteye saldırı yapmayın hepimizi banlamasın sonra ( görüntüleri PM yoluyla bana yollayın )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
zaten benim resimler bir piyasaya düşerse o zaman vay halimize
WAY bir paylaşım sitesinde resimlerinizi gördüm yok böyle rezillik nasıl bakacaksınız milletin yüzüne
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Güzel gezi olmuş.Tekerine sağlık.Ayağı kırılan abiye de buradan geçmiş olsun diyorum.Nice gezilere.Kazasız sorunsuz sürüşler.Saygılarımla.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
diğerlerindende fotoları toplayıp asıl marmok eğlencesi başlığı altında hepsini yayınlayacağım.Yer yerinde oynayacak
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Bu arada dikkatimi çekti.Neden bu etiketlerde mustafa yok Adam yerine koymuonuzmu
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)