bilgilendirme için teşekkürler
bilgilendirme için teşekkürler
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Şahane, süpper, on numara
motoruna güvenebilmen ve o yolları gözünün kesmesi gerçekten çok güzel Sonuçta motorunu tanıyan bilen o na güvenebilir, yol planlamasını iyi yapar, sıkıştırmadan, güzel molalarla menzile varır Kutlarım gerçekten.
Resimler şahane, oçok sevdiğim yolları mekanları panaromaları gösterdin, teşekkürler.
Kardeşlerimizi de gördük, cerrahi, erhan, komtan.....
Ammaaaaaa, Pandamın arkasından atıp tutmuşsun, efesle pilsenlerim Burada olsa ne güzel olurdu yaav
Poturdak
Seda bile ödül almış asıl bana ödül vermeleri lazımdı. Türkiye sayemde kuraklıktan kurtuldu. Yağmur adam ödülü verilmeliydi banada. Şaka tabi. Tebrikler Seda teşekkürler VaScO1925
Güzel fotolar erhan saol eline sağlık,kazasız belasız nice gezilere
Aferim Erhan. Ben san yapabilirsin demiştim. Gayet te konforlu ve zevkli bir yolculuk olduğuna eminim. Fotoğraflarda güzel olmuş, ben de gezmiş kadar oldum.
Not: Sigarayı azaltmalısın.
Not2: Bazı resimlerde Metehandros junior gibi bakmışsın..
Üç boyoz bir kola
la festival bitti zaten başlamadan hemde=))
dün aksamda bursalı choppercılar olay çıkardılar terkettiler mekanı
abi çok tşkler haklısın söylemiştin ve dediğin gibi çok konforlu geçti yol nasıl bitti anlamadım çok çobuk geçti sanırım zevk aldığım için öyle geldi hiç sıkılmadım.
not 1: günde 1 paket gidiyo abi geçmez, ama bılıyorsun benım iş gunde 15 saat günüm uzun oldugu ıcın sıkıntıdan baya içiyorum, ama seni dinlemeye çalışacağım az içmeye gayret göstereceğim.
not2: abi benzete benzete meteyemi benzettın şuan için kücük motorumla dolaşarak küçük ümmet modundayım yakında sinemalarda
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
anaaa
ciddimisiiiiiinn
güvenlik falan yokmuydu nasıl bir olaydı ??
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
aferin vasco
ilk once dükkanı bırakabildigine sevindim ikincisi motoruna guvenip yol yapabilmene...
sanal ortamdan tanıdıgın kankalarınla da yüz yüze tanısbilmis oldun, daha ne lazım ki sana
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
kanka bu kaskın ERKEK için olanı varmı ?????
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
150 cc csoterla o yolları erittin .. İşte şimdi sende motorcusun ..
Festivale gidemedim ama ortak kanaat olumsuz.. oysa geçen sene çok iyiydi.. ama eğlenen yine eğlenmiş.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bu motorla oraya gidilirmi delimisin sen arkadaşım ...
pert etmişindir motoru .. hemen conta yakar sonra egzost bilyesi bozulmuştur .. bide o kadar yol gittin motor bitmiştir yaptırmak istersen görüşelim 0536 123 66 89
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
bizim x-11 var diye gelemedim zaten . keşke bi scooterim olsaydı gelseydim
Drift Religion
Hepinize teşekkürler bize bu anları yaşattığınız için..
Çok istedim gelmeyi ama olmadı...
Kısmet seneye inşallah...
Erhan kardeşim 151rs gider gider... Ümmet abi 125 lik modiyle nerelere gitti yeterki gitmek iste eline sağlık...
Hasan..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)