Benim icin en zevkli kisim...gidis guzergahimizdi!
Benim icin en zevkli kisim...gidis guzergahimizdi!
cadı amma aktifsin yaa.. Sana bi motor Bulalım
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
senden bişey yazmanı nie isteyimki ? sadece bazı düşüncelerim için kelimelerin kifayetsiz kaldığını anlamanızı istedim
dostum , ben haddimi hiçbi zaman aşmadım ve aşmamda ,algılarında sorun var , bence onları bi düzelt .eğer var diyosan bana cümleyi göster . ve eleştiri ile terbiyesizlik arasındaki farkıda biri anlatsın sana bi zahmet , dediklerimi yaptıktan sonra bidaha oku , o zaman görürsün yazdıklarından hiçbirini yapmadığımı (bu yazım hariç).
yaw alkol konusunu nie bana yazıyosun kardeşim , sen galiba uykulusun,ben alkolle ilgili bişey yazmadımki ,içen içsin içmeyen içmesin .
Ama son cümlende tabı kızarlar adamlara ayıp etık adamlar okadar yolu bızım için geldıler bız gıtmedık yanlarına bende olsam bende kızardım kısmındaki özeleştirini beğendim . sanırım bunun üzerine bişey tartışmaya gerek yok
saygılar , sevgiler ve iyi geceler
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
sevgili smirnouf peki arkadaşım sende haklısın iyi geceler
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
malesef çalışıyorum gece vardiyasındayım :(
Drift Religion
hımm anladım üzüldüm ama olsun biz senin içinde dart dartttt yaparız
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
teşekkür ederim. benim için de teker yakın yeter. antiye söyle o halleder
Drift Religion
emrin olur tekeri yakılmış bil
[/B]
kuyucadısı tabı sen surmedın motoru bız perısan olduk yollarda hele ben ayrı pıman oldum o ayrı yemek konusunda babacı haklı ben balıgı begenmedım kofte yedım yerıne zaten ayrıca catalsız hehehe zıncır dıslı takımı ıyı geldı bu arada bana
sanırım kimse balık yememiş hem kullanmak zor ama artcı olmakta zor biz sizden daha çok zıplıyoz
ne zinciri?
[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)