Güzel bi gezi olmuş emeğinize sağlık ..
Bi panda gördüm sanki ( tvity smileysi )
Güzel bi gezi olmuş emeğinize sağlık ..
Bi panda gördüm sanki ( tvity smileysi )
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Haklıymışsın Allah senden razı olsun uyarmasaydınız yemekten sonra Trakya MT ile buluşmak için oraya gidecektik.
Canerim kardeşim antienteli savunmak için yazmıyorum ama pırlanta bir çocuktur o ,Organizasyon zor iş ,o da grup lideri olduğu için koşturmak zorunda kaldı . Ben denize girmeyenlerle oda denize giren grupla beraberdi . Artis olan biri nikini Antientel yaparmı adı üstünde artistlik yapanlara karşı.
Birde büyük cc küçük cc muhabbeti asla olmadı olamazda benim gibi eski tüfekler önce buna karşı gelir
Bizde Trakyalıyı seviyoruz
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
Trakya Mt...sızın Acınızdan Vurdumduymazlık Gıbı Gorunmus Olabılır!
Yalnız ınanın Mılletı Organıza Etme Cabası ıcınde Yetısemedım Her Tarafa.sadece 10 Dk'lık Bır Ara Buldum Ve O Arada Yanınıza Gelıp Merhabalasabıldım!
Ben Bu Konulara Bişi Demiyorum Sonra Sorun Oluyo... Ama Keşke Cumartesi Aksamı Kamp Alanına Gitseymişim Olsun Bir Başka Geziye Cadırım Ve Kemanımla Katılıcam... Bu ARada Tanıstıgım Arkadaşlara Teşekkürler .. Tanışamadıklarımızlada Artık Bir Başka GEziye olabiler
Bu Arada Canerim Kardeşim ; Ahmet(Rafel) Öyle Söylediğin Düşündüğün Gibi Bir Arkadaş Değil Zaten Motoruda Büyük CC değil Ya Zaten Büyük olsa Cc Olsa Ne olur Ya.. motorcu Olmak Gönül İşidir Silindir İşi Değildir ben Bunu 100 Kere söyledim bi 100 Kere Daha Söylerim ARkadaş
Ayrıca Metehan Abim Mutlaka Okur Bu yazdıgımı.. Abi Valla 10 dakka muhabbet etmiş olsakta Çözdüm Ben Seni.. Fuarda Tanısamamıştık ama Geçte olsa bu gezide 2 Çift Muhabbet etmek Güzel oldu... ARtık Kısmet Yeni GEzilere :=))
Yav bide Bişi dicem Entel Arkadaşım Onca CAnlı ALabalık Tesisi dururken Neden Şoklanmış balık Yediriosun MT cilere ? Sen Deseydin Ayarlardık Ortayı Yapardık Zira Buranın ALabalığı Meşhur Ben Dönerken Durup Alcaktımda Sırtımda Keman var Diye Alamadım
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Ve resimlere devam..
Ve bunlarda sonuncular
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Öncelikle gezi güzeldi pek bir yorucuydu haşat olduk. hasan kardeşimizi bizleri bu kadar yordugu için teşekkür ediyorum kulakları çınladı sanırım antientel
coşkun abi sana ne kadar teşekkür etsem azdır o kadar yolu benle gittin tintin sen anladın onu sana da sonsuz teşekkürler
yolda zincir koparan arkadaş sizede artık geçmiş olsun demekten başka söleyecek bir şey bulamadım :( zaten olay bittiğinde geldik siz halletmiştiniz.
yoldaki kazayı sonradan görmemize ragmen ne kadar kötü oldugunu arkadaşlarımın suratlarından okuyabildim ve orada çok fazla kalmadan uzaklaşmayı tercih ettim:( çünkü herşey bitmişti allahım sen bizleri koru düşmanıma yaşatma bu acıları:(:(
geziye gelen herkese sonsuz teşekkürler ist mt trakya mt aramızda fark yok ayrım yok ona göre.
bu mesaja cevap vermek istiyorum ama (smirnouf) seninle konuşmadık muhabbetimizde olmadı ama seni biliyorum siteden devamlı gördüğüm mesajlarını okudugum bir arkadaşımızsın. bu yazıları yazarken sanırım düşünmeden yazdın aklın neredeydi senin bilmiyorum
bizim çektiğimiz yolu az çok tahmin ediyorsundur tecrübelerin den dolayı. trakya mt ile buluştugumuzda kendimizi ayakta zor tutuyoduk. şimdi bende sana şöle bir cevap versem acaba nasıl bir tepki alırım bilmiyorum ben nerdeydim trakya mt nin mekanı sayılabilecek bir yerde misafirmi karşılar ev sahibini yoksa ev sahibimi misafiri bunada sen karar ver istersen orda madem böyle bir düşünce oldu onlar karşımıza geçip konuşma yapsalardı.. he ben onlardan şikayetçi değilim kimse yanlış anlamasın sakın haaa. yanımda kız arkadaşım vardı kız arkadaşımı onlardan kıskandığım falan da yoktu çünkü güveniyorum sizlere öyle bir sıkıntım olsa getirmem kız arkadaşımı zaten öle bir ortam olsa bende gelmem. neyse dönüş yolunda grubu bekletmeme amacı içerisinde oldugum için gitmelerini söyledim sarper arkadaşımla beraber yola devam etmek zorunda kaldık bunuda heralde kimse yanlış anlamamıştır. smirnouf bence ortamı gerecek yazılar yazmaktan sakın arkadaşım ben seni seviyorum sende beni sev trakya mt eğer sizlere karşı yanlış bir hareketim olduysa kendi adıma özür diliyorum tanışamadık belki ama kaynaşamadık belki ama bunu dert etmiycenizi biilyorum herkese selamlar
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
@erdinçpolat
evsahibi-misafir ilişkini yazmışın ama misafir gelmezse evsahibi nasıl karşılayabilir ? siz sadece kapıdan selam verip gitmişiniz (hatta onu bile tam yapmamışınız) . siz adamlardan kaçarak nası bi misafirperverlik bekliyodunuz .
,bence bu boş bi savunma olmuş .
bu forumda 2 seneden fazla bir süredir muptelayım , çoğu kişi bilirki smirnouf polemiğe girmez , geyik yapar ama neden bu konuda 2 senedir ilk defa tavır değiştirdi ? benim gibi geyik bi adam bile geziye katılmadığı halde bu olaya taktıysa siz varin hesab edin geziye katılan diğer arkadaşları . iyiki geziye katılmamışım yoksa orda döt gibi kalmak harbi çok koyardı bana ...
hak veriyorum , tamam uzun bir yol , kim olursa olsun yorulur ama trakya mt ile birlikteyken dinlenemezmiydiniz ?buda boş bi savunma .
hiçbir zaman ortamı gercek yazılar yazmam , bile bilir . bu yazılarımdada görüyonuz saygısız ve seviyesiz yazılarım yok , sadece eleştiri var . artık eleştiriyide saygısızlık olarak görmezsiniz herhalde ...
başka bi savunması olan ??
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
evet savunmamı yapıcam
yani neden böle yaptın bende anlamadım aslında biz bugune kadar çok şey gördük ama çıkıpta uluorta kimsenin kalbini kırmadık kimseyi üzmedik hiçbirşeyin önüne geçmedik.....
ama sen bu yazılarınla gezinin önüne geçtin reyting kokuyo bunlar smirno
ben gerekli kişilerden özrümü diledim eger senin gibi düşünen arkadaşlarım varsa haklarını helal etsinler tek tek özür diliyorum burdan hepsine eger hatam olduysa.
ama bence geziye katılmayan arkadaşlar sadece resimlere yorum yapsınlar o kadar diyorum smirno anladın sen onuu
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
smirnouf sinan Dostum Bence Polemiğe Girilcek bi durum yok.. Hal Ve durum şöyle zaten Adamlar Kıyıköye Geldiklerinde Bölünmüşlerdi.. Denize Girenler oldu.. Fotoraflarda ve yorumlarda Olay Farklı Görülüyor.. Aslında Herkesin Toplanıp oturabileceği Güzel Bir Yerde Yoktu Kıyıköyde. eldekilerle Yetinmeyi bildik Sadece. Tanışamadıklarımızda Mutlaka Olmuştur ama Ben Gördüklerimi DArkeagle Abiyi Falan Davet ettim Onlarlada Görüştük Zaten Konuşamadıklarım Olmuştur Elbette ama Onlarlada Ayrılacakken Konuştuk ..
Yani Öyle PEkte Bi sorun Oldu SAnmıyorum.. Olduysa En Fazla Takılacak Yer Sorunu Olmuştur ki zaten fazla Takılamadan da Geri Dönüldü Malum yol uzun...
DAha da Fazla Uzatmanın Pekte Bir anlamı Olmadıgını Düşünüyorum
Yeni Bir Şarköy veya Bir İğneAda GEzisinde Tadını Çıkartırız Mutlaka
Bu ARada Kelleci İlk Defa İnceleme Fırsatı Buldum HYOyu Sayende O Yüzden SAğol 2 DAkkada Olsa Güzeldi Kanks Halen GTR'ye Olan Sempatim Sürüyor
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
erdinccigim resimler icin tskkler....bu tartismalara hic gerek yok aslinda...ve su lafini tuttum haberin ola.geziye katilamamis olanlar sadece resimlere yorum yapsinlar lutfen
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
slm arkadaşlar bu kadar tartışmaya gerek yok bence bız gezının kıralını yaptık onlar gıbı yorulmadık cadırımızı da kurduk herşeyıyle 4 4 lük kamp yaptık ben buna gezı derım yanımıza bazı arkadaşlar uğradı onlara çok teşekkür ederım ama ben isterdımkı hep bırlık kampımızı kuralım gıtarımız darbukamız kemanımız herşeyımız vardı sırf istanbul mt gelıcek dıye hoş karşılama yapalım dedık ama ist. mt yanımıza bıle girmedıler bır kaç kısı dışında ben bışey demıyorum ortaya gezı var denılıyor ama ist mt yok her neyse on numara gezı oldu TRAKYA MT bu gezılerın devamı gelıcek ve yıne kampın gezının kralını yapıcaz biz trakyalıyız içerız hayaında en ıyısını yasarız tek teker hakan saygılarımla herkeze teşekkür ederım
vallahi doğru söylüyon kamp olayı daha mantıklı..
bizim yanımıza bir yorgunluk kaldıki sorma,
sayın trakya MT li arkadaşlar kendi adıma konuşuyorum,inanın yorgunluğun ötesindeydi halim.tek pişmanlığım plaj çıkışında mete ile konuşurken yanınıza gelememekti,ben kabinde giyinirken bana acele ettirdiler vallahi üstümü zor giydim,motora bindim gidiyoruz diye baktım aşağıda millet,tam ineyim derken busefer yine gidiyoruz dediler .yani çok organize değildik kabul ediyorum ve hepinizden kendi adıma özür diliyorum.
inşallah kendimizi affettirecek daha organize bir gezi düzenlenir
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
tabıkı kanka sız nereye ben oraya bır motorcunuun motoru bozulursa tabıkı bızım gıbı motorcuların bakması lazım benım gezmeğım yer kalmadı gibi her yere varım önce şu yanıklarımız geçsın gene giderız ama ıstanbul mt de beklerız kamp nasıl yapılır görsünler gıtar darbuka keman herşeyı alırız yanımıza kasayı da doldururuz sabaha kadar çekerız kafaları on numara oluyor bu sefer tulumu alıcam yanıma şovlarımı da yapıcam çekerız extrema kankam ben isterım 10 numara olsun motorlar kuyruk oluştursun ama olmuyor olmuyor TEK TEKER MOTORCU HAKAN SAYGILARIMLA
Hakan YazDın Valla Gene Kanka Yumuşatın Şu Havayı Bakeim
kim gerdi bu kadar bu kadar ortalığı yav.
Yok" biz iyiyiz onlar dağıldı,yok selam vermedi filan.
Bırakın bunları ne gerek var?
Eğlendik ve geldik hepsi bu
Daha iyisi için ne yapabilirdik,ne yapacağız bunu tartışalım şimdi.
O gün orada bulunanlardan 5 konvoy rahatlıkla çıkardı.
kimisi geceden gelip kamp yapmış,kimisi sabahtan ve tam ters bir rotadan gelmiş,kimisi oraya gelmek için 200 km ye yakın yol yapmış.
Hedefte birleşilen tüm gezilerde benzer şeyler mutlaka yaşanacaktır.
Disiplinsizlikten denemez ama organizasyon eksikliği ve organize olamama zaafiyeti vardı kanımca.
Bi kere o grubu ağırlayacak herhangi bir tesis yoktu bunu keşke bilebilseydik.
Yoksa köftesi berbat,balığı lodos vurgunu derme çatma barakalarda ne bulursak yiyeceğimize önceden belirleyebileceğimiz yol üstü bir tesiste nokta atışı gibi gider oturur,planlı bir yemek yerdik en azından.
Kıyıköy ayağında da isteyen gezerdi,bir kısmımız foto safari yapardı ormanlarda,bir kısmımız denize girerdi,geri kalan da yan gelip yatardı ve belli bir saatte toplanılır,akşam çayları içilip yola çıkılırdı.
Bir sonraki gezide .Askeri intikal planları gibi bir çalışma yapalım.askeri intikal planlarına bayılırım.Nerede mola verilecek,nerede yakıt ikmali,yoklama,ihtiyaç molası verilecek,park düzeni,araç kontrolu akla gelen her ayrıntı yazılır ve aksamalar asgariye indirilir.
Askerde ilk yazdığım intikal planında kolaya kaçtım,başka bir planı örnek aldım.Son maddesi şuydu:"Araçtan düşmek yasaktır"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)