Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Kıyıkoy/kastro Geızısı - Fotograf Ve Yorumlar.

Motovento
    REKLAM ALANI
    denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Alıntı eeraktan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Arabayı ben kullanıyordum.
    Aradan 4-5 saat geçti motora bindim.
    Alkol alıyordum ne var bunda?
    Arkadaş
    Nasıl ''ne var bunda'', hala mı içiyorsun sen yok sa
    kimsenin lokmasını sayacak değiliz elbette, afiyet şeker olsun, yarasın. Anlamaya çalıştığım, motorcuların gezisinde alkol alarak motor sürmek elbette çılgınlık ama bu geziye katılan-eşlik eden bir araç sürücülerinin alkol alması normal sayılabilirmi??? Bendeniz de alkol, muhabbet, coşku ve kutlama seven bir kardeş-ağabeyinizim. Ama bir gezi yolunda, hatta biz değil de etrafımızdan birinin bile alkol ile muhabbetinin görüntülenmesini pek iyi bulmuyorum, çok fazla yanlış anlaşılmalara neden olur genelde.

Bu konuyu sadece geziye katılan ve konuya muhattap arkadaşlarımızın samimi düşünceleri aydınlatabilir ki biz de bileleim kimlerle yola çıkıyoyoruz, yanımıza ne almalıyız, neye dikkat etmeliyiz. Tartışmak değil amaç, biliyoruz ki bu ülkede bir kısım insanlarımız alkol ile motoru kendi nezdinde uygun görebiliyor, bendeniz elbette değil. Biz bu işi akşamlara, konaklamalı buluşmalara bırakanlar olarak, gereksiz anlaşmamazlıklara girmeyelim

MT Trakya mensubu kardeşlerimizin muhabbeti-içkiyi sevmediklerini düşünemem bile Amma bu meretin nerde içildiği gerçekten önemli benim içinde
    Poturdak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı darkeagle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar mesaj alınmıştır . Tekrar ediyorum ben motosikletçi arkadaşlarımın ifadelerini doğru kabul ediyor ve kullandıklarında içmediklerine inanıyorum.
    Konuyu değiştirip Kastro yoluna getirmek istiyorum . O ne yoldu yaw oyle ,sakın şaşıpta o yola kimse girmesin motosikletle allahtan kazasız atlattık o yolu
    Sen bi de Kıyıköy-İğneada arası sahilden giden orman yolundan Selvez Koyu'ndan 10 km öteye kadar gitseydin görecektin asıl yolu.Kastro yolu aynaaaaa.

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gezi çok güzel olmuş , fotolar mükemmel , eger pazar günü ev boyası işinden kaçabilseydim gelcektim
    ama öğrendiğim kadarıyla 1-2 hoş durmayan olay olmuş , özellikle istanbul mt'nin ayrı grup olarak gezmesi hiçte hoş değil buna sebep olcak düşünceyide hala çözmüş değilim , sadece mete_han ve babaçi ve apache diğer grubun yanına gitmiş .
    aklıma tek ihtimal geliyo , fotolarda arkadaşlarımızın yanlarında kız arkadaşları var , eger sadece onlar var die grup ayrı takıldıysa ben bişey olmayacağına dair garanti verebilirdim .
    ayrıca öyle bi durum olcağı bilinseydi herkes kız arkadaşlarını yanına alır toplu olarak gezebilirdiniz , keşke daha önceden haber verseydiniz yanlız olmayacağınızı
    ama bu durum istanbul mt'ye hiç yakışmadı çok mantıksız ve saçma !!!!
    yaklaşımın hiç hoş degil oraya sadece iki arkadaşımız kız arkadaşı ile geldi böyle bir düşünceleri olsa ne onlar kız arkadaşlarını getirirdi ne ben gelirdim
    hakllısın orda yaşanan bi kopukluk oldu ben babaçi ve tuzladan gelen bi kaç arkadaş denize girdik (onlar girdi) o arada bizim dışımızdakiler sizlerle görüşmüşler kii belki ençok tanışmak istiyenlerdendim ama olmadı sonrasındada zaten hareket vaktiydi size kasıtlı olan bişey değildi
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaklaşımın hiç hoş degil oraya sadece iki arkadaşımız kız arkadaşı ile geldi böyle bir düşünceleri olsa ne onlar kız arkadaşlarını getirirdi ne ben gelirdim
    hakllısın orda yaşanan bi kopukluk oldu ben babaçi ve tuzladan gelen bi kaç arkadaş denize girdik (onlar girdi) o arada bizim dışımızdakiler sizlerle görüşmüşler kii belki ençok tanışmak istiyenlerdendim ama olmadı sonrasındada zaten hareket vaktiydi size kasıtlı olan bişey değildi
    tuzladan gelen arkadaşlar listesine bende dahilim ellerim hala düzelmedi yaw kirmizi
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet

Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

caner22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba

Bu gezide bana sponsorluk yapan Herkeze çok Teşekkürler

@antientel e de bravo diyorum.Bizim gruptaki herkezin elini sıkıp bana bi Merhaba demediği için!! Motorumuz ufak diye Selam vermiyor :( olsun Trakya-MT Siz bitanesiniz Hepinizi Seviyorum

Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

Motosikleti
    Comet
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gezi çok güzel olmuş , fotolar mükemmel , eger pazar günü ev boyası işinden kaçabilseydim gelcektim
    ama öğrendiğim kadarıyla 1-2 hoş durmayan olay olmuş , özellikle istanbul mt'nin ayrı grup olarak gezmesi hiçte hoş değil buna sebep olcak düşünceyide hala çözmüş değilim , sadece mete_han ve babaçi ve apache diğer grubun yanına gitmiş .
    aklıma tek ihtimal geliyo , fotolarda arkadaşlarımızın yanlarında kız arkadaşları var , eger sadece onlar var die grup ayrı takıldıysa ben bişey olmayacağına dair garanti verebilirdim .
    ayrıca öyle bi durum olcağı bilinseydi herkes kız arkadaşlarını yanına alır toplu olarak gezebilirdiniz , keşke daha önceden haber verseydiniz yanlız olmayacağınızı
    ama bu durum istanbul mt'ye hiç yakışmadı çok mantıksız ve saçma !!!!
    inanki ne öyle bir muhabbet oldu,nede öyle düşüneceklerini sanmıyorum

biz okadar yolu nasıl döneceğimizi düşünürken trakya mt yanımıza geldi,ben motordan inmeden edemedim fotolarından tanıdığım extrema ile iki çift laf ettik.

ben bir daha okadar yolu eğer ki gittiğim yerde kalmayacaksam yapmayacağım 400 km yol beni şahsen çok etkiledi dün akşam evde ne yaptım hatırlamıyorum
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

rafel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı caner22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba

Bu gezide bana sponsorluk yapan Herkeze çok Teşekkürler

@antientel e de bravo diyorum.Bizim gruptaki herkezin elini sıkıp bana bi Merhaba demediği için!! Motorumuz ufak diye Selam vermiyor :( olsun Trakya-MT Siz bitanesiniz Hepinizi Seviyorum
    caner kardeşım kusura bakma bıraz heycanda galıba oldu motor bın komut gelınce hepımız sızı unuttuk aslında yanına göturulup tektek tanışmamız lazım dı ama bız bırazda denıze taktık kafayı hele zaten gecen haftadan acısı vardı
    Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte

Alıntı rafel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    caner kardeşım kusura bakma bıraz heycanda galıba oldu motor bın komut gelınce hepımız sızı unuttuk aslında yanına göturulup tektek tanışmamız lazım dı ama bız bırazda denıze taktık kafayı hele zaten gecen haftadan acısı vardı
    Tabi öyledir Sizde nasıl olsa büyük cc li motorlar var

Motosikleti
    Comet
    Tabi öyledir Sizde nasıl olsa büyük cc li motorlar var
    yapma caner gözünü seviiim 1 2 motor dışındakiler 125 150 cc idi.

yolda yırtındık zaten

canerım vallah ondan degıl özer abı tanır benı ne kadar cana yakın oldugmu sakın öyle dusunme hele ben sınıf ayırımı yapıcam ben takım tutmayan adamım bırak sınıf ayırımı ıstersen duşmanım ol gıne gelırım yanın gıne gelırım bız böyle görduk bak şavaş abı gördum koştum yanına sonra özer abı gördum gıttım göruştum ama ona karşıda ayıp oldu hemen motora bın falan dendı mecburen kımseyle tanışamadık ınan bır dahakınde sen özel tanışıcam ama nezmn bılınmez

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar gezide VESPA et 4 150 makinası olan arkadaş kimdi?
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

canerım vallah ondan degıl özer abı tanır benı ne kadar cana yakın oldugmu sakın öyle dusunme hele ben sınıf ayırımı yapıcam ben takım tutmayan adamım bırak sınıf ayırımı ıstersen duşmanım ol gıne gelırım yanın gıne gelırım bız böyle görduk bak şavaş abı gördum koştum yanına sonra özer abı gördum gıttım göruştum ama ona karşıda ayıp oldu hemen motora bın falan dendı mecburen kımseyle tanışamadık ınan bır dahakınde sen özel tanışıcam ama nezmn bılınmez
    Tmm abi

@antientel çok artismiş istanbul MT de kalkıp bir Selam deyemedi karşıdan baltı öyle anladık sizin ne kadar motorcu olduğunuzu.

Trakya yı Seviyorum ya

Motosikleti
    Comet
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar gezide VESPA et 4 150 makinası olan arkadaş kimdi?
    sanırım siteden değillerdi.bizim asfaltkovboyun arkadaşlarıydı.

ben 110 la kaptırmışım delikanlı yanımdan ciiivvvv diye gitti biz arkada yırtınıyoz

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sanırım siteden değillerdi.bizim asfaltkovboyun arkadaşlarıydı.

ben 110 la kaptırmışım delikanlı yanımdan ciiivvvv diye gitti biz arkada yırtınıyoz
    abi sorma ya biz 3 kişi beraber geldik ben(ybr) erol(apache) birde vespali arkadas ismini hatirlamiyorum su an 140 görüyor diyor vespa için ama acayip benzin tüketiyor hava ayari iyi yapilmamiş olsa gerek... yolda gelirken beni zaten yedi bitirdi apacheyi bilem geçti yani kalktiktan sonra gidiyor makina..
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Birkaç resim daha

вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

vay be abı işte trakya mt farkını gösterıyor hemen eee bastakı lıder saglam savas abı var yanı

tabı özer abı unutmamak lazım

resımler cok guzel

Biraz daha foto

вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kuyucadısı
    1- benimki yaklaşım değil tahmin , önce bunu düzelteyim
    2- arkadaşlarımız bişeyler düşünmüş olcaklarki trakya grubuna yaklaşmamış (ki hala aklıma gelen tek ihtimal bu , başka mantıklı bi açıklama varsa yazın )
    3-eger coğunluk kendi grubu ile takılcaksa niye genel bi konu açtınız ,gezi başlığını İstanbul mt üyeleri olarak kısıtlı tutabilirdiniz
    4- neyse bunu yazmayayım
    ne deyebilirimki , asıl motorcu hacimi büyük olan değil gönlü büyük olandır , eğer antientel seni farketmediyse eywallah derim ama kasıtlı olarak selam vermediyse yazıklar olsun !!!
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    inanki ne öyle bir muhabbet oldu,nede öyle düşüneceklerini sanmıyorum

biz okadar yolu nasıl döneceğimizi düşünürken trakya mt yanımıza geldi,ben motordan inmeden edemedim fotolarından tanıdığım extrema ile iki çift laf ettik.
    abi başka nasıl düşünmüş olabilirler o zaman , hala düşünüyorum ama 2. bi ihtimal gelmiyo aklıma, yok işte 2. ihtimal yok !

yukarıdada yazdım , madem gezi konusu genel açıldı , herkes gelip gelmeyeceğini yazdı , madem gezi ist mt üyeleri ile kısıtlıdır yazılmadı , o zaman beraber olunacaktı .birde kendinizi trakya mt grubundan birinin yerine koyun ,belki o zaman anlarsınız .iyiki ben orda değilmişim ...
    vay be abı işte trakya mt farkını gösterıyor hemen eee bastakı lıder saglam savas abı var yanı
    helal olsun size arkadaşlar , ne kadar boğuştuğum dertlerden zaman ayırıp size katılamasamda gönlüm hep sizinle , yolunuz hep açık olsun
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Forumdan Uzaklaştırıldı

tabı özer abı unutmamak lazım

resımler cok guzel
    Teveccühün için teşekkürler Ahmet Kardeşim.
    Ama liderlik gibi bir iddiam,buna yetecek vasfım yok zaten.
    Arkadaşlar saçlarımdaki beyazlara bakıp hürmet ediyorlar sadece

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)