WALLACE'IN YOL GÜNLÜĞÜ (Bir MT İZMİRLİ YOLDA)
Reklamlar
-
14 Temmuz 2008, 16:58
muzaffer1968 adlı üyeden alıntı
vallah herzaman yapmak istediğim turlardan bir tanesi, artık kısmet ne zamana olursa.
ellerine sağlık imrenek fotolara baktım
inşallah gönlündeki tüm turları yaparsın kardeşim. teşekkür ederim.
Reklamlar
-
14 Temmuz 2008, 17:36
muradım wallaCeM mim ALLAH içine sindirsin kazasız belasız da geldin
ama diyorlar ya yatacak yerin yok hakketten be hacı hiç mi ALLAH
korkun yok isyan ettirdin hepimizi neyse tkrr h.g
ÖLMEK İÇİN DEĞİL ÖLENE KADAR...
*** eski VampiReCRow
-
14 Temmuz 2008, 17:49
ToRque35 adlı üyeden alıntı
muradım wallaCeM mim ALLAH içine sindirsin kazasız belasız da geldin
ama diyorlar ya yatacak yerin yok hakketten be hacı hiç mi ALLAH
korkun yok isyan ettirdin hepimizi
neyse tkrr h.g
kardeşim napalım bu seferlik böyle oldu. bi çay ısmarlasam sana biraz da olsa affeder misin? yoksa buzzz gibi soğuk bir gazoz mu olsun. inşallah bi daha beraber kaçarız
-
15 Temmuz 2008, 11:29
valla seni kutlarım wallace'm.hep hayalimiz olanı yaptın tabi bizler için artık çok uzak düşünceler binecek bi EŞEĞİMİZ bile kalmadı.ama senin titrek yolları öğrendi belki bi turda bizle atar bellimi olur kendine iyi bak bu gezilerin devamını istiyoruz sen gezince bizde en az senin kadar gezmiş hissediyoruz kendimizi selamlar
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
-
15 Temmuz 2008, 19:12
gürkay adlı üyeden alıntı
valla seni kutlarım wallace'm.hep hayalimiz olanı yaptın tabi bizler için artık çok uzak düşünceler binecek bi EŞEĞİMİZ bile kalmadı
.ama senin titrek yolları öğrendi belki bi turda bizle atar bellimi olur
kendine iyi bak bu gezilerin devamını istiyoruz sen gezince bizde en az senin kadar gezmiş hissediyoruz kendimizi selamlar
kardeşim yaşıyor musun diyecem ama okuduklarımdan sonra ona yaşamak denir mi dersin sen şimdi. Titrek her zaman emrine amade. sen işi gücü ayarla kaçalım iki üç gün. Sen ben iski lodos şamatayı bir düşünsene
-
15 Temmuz 2008, 19:15
Murat, güzel arkadaşım. Bu topik topiklikten çıktı sen bir web sayfası açsaydın. Çatlatacaksın sen beni. Nasıl bir topik açmışsın anlayamadım ya.
Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel
-
15 Temmuz 2008, 19:37
blueberry adlı üyeden alıntı
Murat, güzel arkadaşım. Bu topik topiklikten çıktı sen bir web sayfası açsaydın. Çatlatacaksın sen beni. Nasıl bir topik açmışsın anlayamadım ya.
abicim sende yollardasın ve elinde süper fotoğraflar var. eğer sen topic açarsan benimkisini solda bırakır. Ankara da mısın hala?
-
15 Temmuz 2008, 19:39
Özgürlük karakterimdir.
Evet, yarın sabah çıkıyorum Akçay'a doğru.
Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel
-
15 Temmuz 2008, 19:45
Hocam bilmiyorum akçay a gittin mi gitmedin mi hiç ancak hiç gitmediysen ve gezmeye gidiyorsan tavsiye etmem ben yıllardır yazlarımı orada geçirmek zorunda kaldığımdan seni uyarıyım dedim
-
15 Temmuz 2008, 19:50
blueberry adlı üyeden alıntı
Evet, yarın sabah çıkıyorum Akçay'a doğru.
hayırlı yolculuklar abicim. izmir üzerinden geçersen alo de mutlaka...
tosba_cagdas adlı üyeden alıntı
Hocam bilmiyorum akçay a gittin mi gitmedin mi hiç ancak hiç gitmediysen ve gezmeye gidiyorsan tavsiye etmem
ben yıllardır yazlarımı orada geçirmek zorunda kaldığımdan seni uyarıyım dedim
akçayı mı avucunun içi gibi bilir.
-
14 Haziran 2010, 13:38
resimlerde o kalenin orda ne yapıyolar onu pek anlayamadım
-
15 Haziran 2010, 02:12
-
15 Haziran 2010, 09:44
Bir daha sabahları gezi konularına bakmayacağm bu son olsun
cayır cayır sıcakta yapılacak bir sürü işle başbaşa iken sinirlerim dayanmıyor böyle gezilere.
-
17 Haziran 2010, 23:55
savaskayan adlı üyeden alıntı
Bir daha sabahları gezi konularına bakmayacağm bu son olsun
cayır cayır sıcakta yapılacak bir sürü işle başbaşa iken sinirlerim dayanmıyor böyle gezilere.
Savaş abicim geçen aynı hissi senin F650 ile köy yollarından yaptığın geziyi görünce yaşamıştım. allah sağlık versin bol bol geziler yapalım. sevgilerle
-
19 Haziran 2010, 20:29
çok güzel bir yolculuk olmuş resimlere zevkle özenerek baktım,bende 2 defa antalyaya gitmeyi planladım ama son anda çıkan aksiliklerle iptal etmek zorunda kaldım ama bir gün muhakkak gideceğim ,bu arada ağaçtaki muz yenmez olgun değildir adamın ağzını burnunu burar, bende filipinlerde öğrenmiştim
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
20 Haziran 2010, 09:43
Tolme adlı üyeden alıntı
çok güzel bir yolculuk olmuş resimlere zevkle özenerek baktım,bende 2 defa antalyaya gitmeyi planladım ama son anda çıkan aksiliklerle iptal etmek zorunda kaldım ama bir gün muhakkak gideceğim ,bu arada ağaçtaki muz yenmez olgun değildir adamın ağzını burnunu burar, bende filipinlerde öğrenmiştim
TOLME teşekkür ederim. umarım bir gün sende planlarını gerçekleştirirsin. ağaçtaki muza gelince dediğin gibi iğrençti. yediğime yiyeceğime pişman oldum. halbuki çok lezzetli olur sanmıştım. bir daha mı tövbeeee
-
20 Haziran 2010, 10:53
süper bir gezi olmuş tebrike derim
-
21 Haziran 2010, 11:50
HercuL adlı üyeden alıntı
süper bir gezi olmuş tebrike derim
HercuL teşekkür ederim. sevgilerle
-
14 Temmuz 2010, 19:55
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
15 Temmuz 2010, 01:48
KaPTaNHaSaN adlı üyeden alıntı
yenisini bekliyoruz...
yanıma yoldaş arıyorum. senin yıllık izin ne zamandı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler