tebrik ederim mükemmel bi gezi yapmışsın:kısmetse ağustosta bende düşünüyorum herşeyi planladım hatta gezi başlığı bile hazır OZZY NİN SEYİR DEFTERİ .....
tebrik ederim mükemmel bi gezi yapmışsın:kısmetse ağustosta bende düşünüyorum herşeyi planladım hatta gezi başlığı bile hazır OZZY NİN SEYİR DEFTERİ .....
İşte Ormancı Türküsünün hikayesi arkadaşlar
ve bu da sözleriii.
ve buda ovanın görüntüsü
çok güzel bir görüntü. En güzeli ise ortada ATAMın olması....
ormancılarımız.....
Tam 4 sayfa mahkeme tutanağı vardı. Türkü de anlatılan olay sonucunda ormancıya 6 yıl hapis cezası verilmiş. bana göre az ama yargıya saygımız sonsuz
bu da tutanağın son sayfası
Ormancı türküsünü yazan ve besteleyen zatı muhterem
küçük yaşlarda bir RUM kızına aşık olmuş ve o aşkla yaşamış durmuş....
Ormancı türküsünde adı geçen kişilerin resimleri....
Ve yine BELEN kahvesi....
Bu da şarkıda bahsi geçen dama masası....
kahvenin içinden bir kaç kare.....
Yol arkadaşlarım BlackCAt ve Pearl....
ve anı defterine bizde iki satır yazarak o anı ölümsüzleştirdik
Bu tarihi güzelliği tekrardan restore edip bizlere kazandırmaları çok güzel bir iş. Tebrik ediyorum herkesi. Ve gidilip mutlaka görülmesi gerekiyor. Hatta özellikle dağ çayı için. Oraya özel yetişen otlardan yapılan bir çaymış ve çok değişik bir tadı var. Gözlemeler ise süper süper süper
rota güzel , motorcular güzel , ortam güzel sorun çıkmamış sağ salim gidip gelmişin murat abi darısı benm başıma inşş
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Sevgili kardeşim eline emeğine gönlüne sağlık.
Resimler harika,anlatım harika,sen harikasın rota harika daha ne denirki
[B]ŞEHİT'lerle yeşillendi allandı.
YİĞİT'lerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞ'u HİLAL'lendi GÜL'lendi NAMUS'un İZZET'in AR GÜL'ü MUHSİN....[/B]
hocam ellerine sağlık 2004 te bende olimposta senin kaldığın yerdeydim benim resim çektirdiğim her yerde sende resim çektirmişsin bi an gözlerim doldu orda olmayı çok istedim...çok güzel bir gezi olmuş resimlerde mükemmel saolasın...
teşekkür ederim. aynı isim benim de aklıma gelmişti ama denizcilikle ilgili bir terim diye yol günlüğünü seçtim
teşekkürler burakcım sağolasın
çok teşekkürler dostum çok keyifli bir yoldu.
anıların depreşmiştir işte ne güzel. Belki bir gün yollarda karşılaşırız.
murat hocam, müthiş bi gezi yapmışsın keşke 3-5 motor bi arada yapabilseydik bu turu.
çok güzel bi gezi olmuş.imrenerek baktım.helede 150cc motorla o kadar km tebrikler
murat abi resimlerden süper bir gezi olduğu belli.resimlerin devamını bekliyoruzz.ben çalışmaktan tatil yüzü göremiyorum benim yerimede bol bol gez
Selam hocam şimdi oturdum bilgisayar başına, marmokda vedalaşamadık ama gönüller bir. Harika bir gezi olmuş epey yer görmüş eğlenmişsin allahtan tüm tatilini marmokda harcamadın yanardın
Seneye adanaya gitçez unutma bici partisi verecekler yemekler ucuz çaylar beleş tam bizlik...
Görüşmek üzere tanıştığımıza çok sevindim, verdiğin tarif ile evde şarap yapcaz iyi olursa sana da gönderirirm
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
kardeşim wallace(murat'ım)
mükemmel bir gezi olmuş eline tekerine sağlık
forumdan uzaklaştırılmışsın
yönetim bunun sebebini bu konular ile ilgili bölümde bizi bilgilendirir ise seviniriz.
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
murat hocamm süper bi gezi
baharda leyleği havada gördün sanırımm
dur durak bilmiyorsunnn
darısı oturanların başına
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
tek başına süper bir gezi,süper bir macera,manzaralar,yemek içecekler süper ee sende süpersin tebrikler
tek kelimeyle süper bir gezi teprikler .....
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
hocam inşallah beraber de yol yapmaya nail oluruz. Valla ne diyeyim eğer yaparsak süper olur ne de güzel yemekler yeriz.
teşekkür ederim.
tamam canım geziyorum senin yerine de
ooo hocam şarap bici bici süper tekliflerle geliyorsun kanıma giriyorsun. Giderken vedalaşamadık çok üzüldüm. herkese çok selamlar.. adana da dansöz de olacakmış diyorlar
sağol kardeşim telefon ettiğimde inanmamıştın sanki ama gözünle görünce ikna olmuşsun. uzaklaştırdılar beni bir hafta gerekçeleri bende saklı konuşuruz sonra...
leylek leylek havada yumurtası tavada hocam napalım gezmek lazım şu memleketimizi karış karış. her yeri ayrı bir güzellik ayrı bir cennet
teşekkürler hocam.
teşekkür ederim aydemir
Murat arkadaşım,
Ben daha halen yollardayım. Dün Göcek'ten Ankara'ya geldim. 1 hafta buralardayım. Akçay'a döndüğümde bende bir topik açayım diyorum. Çok güzel gezi olmuş. Çokta güzel fotoğraflar çekmişsin büyük keyif aldım. Benim Keeway'de sorunsuz geldi buraya kadar. 2017 km yol yaptım şuana kadar bir 630 da Akçaya. Hakkını verdi makine. MrCool söyledi ufakbir sürtüşme olmuş 1 hafta tatile çıkarmışlar. Varsın olsun bu sayfalar bizlerin sayesinde hayat buluyor.
Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel
murat hocamın uzaklaştırılma sebebini ben diğer topicde yazdım arkadaşlar.
10. köye merhaba!
ben hala keway in o sıcakta o yolu tepmesinin mümkünatı hususunda şoktayım
wallace faktörü bu tip olaylarda öne cıkıyor herhalde
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
oooo savaş abicim maşallah maşallah sana. topiğini merakla bekliyorum
eywallah hocam hoşbulduk sağolasın napalım köy köy geziyoruz
valla lodosum canım KArdeşim. titreğin de hakkını yemeyelim. gidiyor melet arada foto çekeceğim zaman bindim sonra kamyonete yükledik öyle gezdik
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)