cok guzel bir gezi olmus. 2 sene o bolgede motorumla gezdim. Motor icin cok ideal yollari var gercekten. Paylasim icin saol anilarim canlandi
cok guzel bir gezi olmus. 2 sene o bolgede motorumla gezdim. Motor icin cok ideal yollari var gercekten. Paylasim icin saol anilarim canlandi
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
motoruna,yüreğine,emeğine,tekerine sağlık hocam muhteşem manzaralar paylaşım için teşekkürler gitmiş gibi olduk valla
gerçekten güzel bir gezi. fotolar orjinal karelerden çekilmiş. ve osmana notebook unu verdiğin için seni canı gönülden tebrik ediyoruz abicim. çok doğru bi iş yapmışsın.
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
İnsan bi haber verir. Çok üzüldüm sizinle tanışamadığıma hocam. Neyse bir daha ki sefere inşallah.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Çok güzel bir rota güzel gezmişsiniz.Devamını bekleriz.
çok güzel bir gezi olmuş.uzun geziler insana haz veriyor okurken bile sanki ben gezmiş gibi oldum tesekkürler
iç çekerek baktım çok şanslısın çoookkk......
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş.Fotoğrafları gördükçe çok imrendim hoşuma gitti ama bu gezinizde şüphesiz ki en güzel olay Osman'ı sevindirmenizdir
hocam tebrik ediyorum tek kelime ile mukemmel bir gezi olmus... bu guzellikleri bizimde gormemizi sagladigin icin tesekkurler...
Güzel bir gezi evet umarım kazasız belasız nice kilometreler bitirir nice yerler gezersiniz
Güzel gezi güzel resimler...
mersin otelin karşısındaki tiyatroda bir motorcu kardeş vardı ama sen bilmiyordun... birdaha ki sefere...
arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum ama gezip gördüğümüz yerlerdeki motorcu arkadaşlara bir şekilde ulaşıp öyle yola çıkmak gerek...
bilseydik seni öyle üç beş resimle göndermezdik....
Harika bi gezi olmuş.Fotoğraflar için sağolun.
Osman'ı sevindirdiğiniz içinde daha bi takdir ettim sizi.Herkes yapmaz bunu
Çok güzel olmuş...Nice gezilere.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Güzel gezi tebrik ederim sizi.Çocuğa yaptığınız yardımıda unutmamak lazım tabi 2100km yi biraz hızlı gezmişsiniz umarım başka zaman daha geniş bir vaktiniz olur gezmek için.Ayrıca aracınızın yakıt tüketimi gayet güzel kmde 160kuruş gibi bir rakam yakmışsınız.Gerçekten tasaruflu bir gezi olmuş
lezzet gider,mesuliyet kalır...
BErkant abi,sen burnumuzun dibine kadar gel bi çayımızı içmeden bi acılı adanamızı yemeden dön geri git,küstüm oynamıyorum işte
Harika bi gezi olmuş,imrenerek okudum,duyarlı davranışlarınla her zaman biz yeni yetmelere ( gençler desem ,ben yaşlımıyım diyebilirdin ) örnek oldun,teşekkür ederim
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
güzel gezi olmuş paylaşım için tşk. tekerine sağlık
Yazını buyuk mutluluk ıle okudum Abi Laptop davranısınıda cok taktır ettım
Keske bende Boyle bır yolculuga cıksam ama tek basıma sıkılırım
Fotolar ıcın saol Abi
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
Emeğine, tekerine sağlık. Güzel bir gezi olmuş. Gezilerinizin devamını dilerim.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Lise 1 e geçmiş yazısının fotoğrafındaki motoru görünce yıllar önceye benim Lise 1 e gittiğim zamana dönüverdim.
Aynı öyle dökük bir motor kullanıyordum.
2 çalışır, 3 çalışmazdı.
Sabah şanslı günümdeysem okula motorla gider, çoğunluğu oluşturan şanssız günlerimden biriyse, otobüs durağının yolunu tutardım.
Hesapladım da,
25 sene olmuş.
Püfff.
Zaman ne çabuk geçiyor yahu?
Gezi yazılarını seviyorum.
Her okuyanda farklı duygular uyandırıyor.
Ben de de nostalji ile karışık bir memleket hasreti uyandırdı.
Ama en önemlisi yalnız olmanın dayanılmaz hafifliğini hayal ettirdi.
Eline sağlık...
Ama eminim anlatacak daha çok ve güzel hikayelerin vardır.
Fotoğraflarla birlikte tabiii.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)