senin için marmoğu yakarım barış çay nedirki sen iste deniz suyundan sana çay gölü yapayım
senin için marmoğu yakarım barış çay nedirki sen iste deniz suyundan sana çay gölü yapayım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Valla gerçektende en kötü gününüz böyle olsun..
Ne güzel eğlenmişsiniz, yine imrendim ben şimdi İzmir MT'ye..
Hepinize sevgiler
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
ay başınımı beklicez şimdi
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Güzel gezi olmuş tebrikler.BU arada kawa endurosu olan bir arkadaş vardı. Hatta motor ankarada sorun çıkarınca oraya bırakmışlardı sanırım. O motorun akibeti ne oldu? İzmir gezilerinde göremiyoruz. Hurdayamı verdiniz
sahibi gibi ihtiyar olduğu için dinlenmeye bırakıldı romatizma var sahil yakınlarına gelemiyor motor bak uşak'a göle gitti hemen hastalandı
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
yalnız anlamadım insanlar birden çoğalıyor sonra gene kimse kalmıo :D
bizde zaten akıllı yok biz tırların önüne atlıyoruz
CENGOMOTO
alp_tunay abim sen ankarada deilmiydin yaw ? izmirlimi oldun artıkın yoksa
hatırlarsan bi ara benim motorun grenejına takmıştın bak en sonunda motoru değiştirdim ama grenajı değiştirmedim
Bacoman
bakıyorumda cenkis abi karşıdan gelen motorları dikkate almıyorsun ben sana ne kornalar çaldım ama hiç bakmadın alacağın olsun seyirterasındada beklettin beni geçen perşembe zaten
hocam o son fotoğraf nedir yaw dereceye girer falla
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Aferim.... Eee şimdi motorun ne? resimdeki mi?....
Bu gibi ortamlarda alkol yerine çay tüketmek daha eğlenceli geliyor bana.... Evet dediğin gibi odun çer-çöp gibi şeylerle 5 lt kazanı 10 dakkada kaynatıyor....çayı da çok lezzetli oluyor....
Semaveri burdan KAPILAR denen yerden (ballıkuyugirişi) sobacılardan aldım....40 ytl diyorlar ama 30 razı oluyorlar... Satamıyolarmış hiç..Bu izmirliler çaydan anlamıyor Bi çaydanlık parası bile diiil...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
[QUOTE=alp_tunay;1124136]Aferim.... Eee şimdi motorun ne? resimdeki mi?....
doğrudur alp_tunay asya gy 200 vardı yurt dışına çıkmadan önce onu satmıştım şimdi izmire yerleştim bi today le bu yazı çıkartmayı düşünüyorum
resimdekinin aynısında satın aldım bu cumartesi teslim alıcam
Bacoman
görmemişimdir halitim görsem zaten seni özlemişim durmammı perşembe olayına gelince geçen hafta belediye orada sandalye masaları topladı bir anda dağıldık bizde bu hafta görüşelim
bu hafta semaverimizi alıp heykelden birinci kordona girişte köşede balık tutacağız ve gelen dostlara çay ikram edeceğiz bardağını,çayını,şekerini,oltasını kapan gelecek SOHBET ŞİRKETTEN hediye olacak
CENGOMOTO
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)