Yagmurlu bir pazar gunu butun cesaretlerini toplamis 6 Gpr kullanicisi ve taksim,levent sonrasinda Garipce , Kilyos , Rumeli feneri sonrasinda da az bi islaklik ile evlerimize
Yagmurlu bir pazar gunu butun cesaretlerini toplamis 6 Gpr kullanicisi ve taksim,levent sonrasinda Garipce , Kilyos , Rumeli feneri sonrasinda da az bi islaklik ile evlerimize
First Day Of My Life
çok güzel gezi olmuş yağmur çok sorun olmamıştır inşallah.
Selam kenny , valla cok eglendik zaten gpr olarak ilk bulusmamizdi katilimci sayisi tam olmadi.Malum hava sartlari yuzunden bir kac arkadasimiz bize eslik etmek istemediler.Lakin cok fazla islandigimiz ve sıkıntı yasadigimiz soylenemez tam aksine cok eglendik.
First Day Of My Life
yağmur olsun çamur olsun yinede gezi olsun
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Emin ol ferco motorda gormemisdir
First Day Of My Life
Harika olmuş. Gezilerinizin devamını dilerim. Ayrıca bayağı zevkli geçmiştir heralde.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Valla kendi adima ben cok eglendim kontrollu bir yolculuk oldu hava bir acti bir kapadi ama her zaman moral ve motivemiz yukseklerde idi , devami olacagina ve sizlerle paylasacagimiza emin olabilirsiniz.
First Day Of My Life
güzel gezi, ama gezmek için hiç güzel bi gün değildi pazarım mahvoldu, donuma kadar ıslandım
Harıkaydı inşallah guzel bir havada riva gezimizide hayata geçiricez.Valla gectıgımız heryerde Motogp atmosferı yarattık.2 zamanlı seslerıyle ınlettik ortalığı.
Cok keyıflıydı.Katılan arkadasların hepsıne cok tesekkur edıyorum.Hepsı cok kalıtelı ınsanlar.
bugun sızlerı 4 levent sabancı centerın onunden buyukdere caddesıne baglanırken gordum,yagmur yagısın tadını sadece sızler degıl bızlerde cıkardık,hemde taaa tekırdaga gıttık ınanılmaz bır sekılde ıslandık,yoldasım syrıana idi.yagısda olsa yınede ıyıydı.
güzel olmuş, emeğinize tekerinize sağlık
en çok ta hepsi yanyana çalışırken dumanaltı görüntüsünü sevdim, aman zabıta görmesin
GKN MOTORS
http://www.motosiklet.net/forum/moto...anicilari.html
Daha fazla resim ve bilgi icin yukaridaki link'i kullanabilirsiniz.
First Day Of My Life
gerçekten hoş görüntüler olmuş ve ben gpr125i daha önce farketmemişim sanırım
cidden bukadar yanyana olunca epey bi albenisi olmuş
[B][I]Dediklerim bazen ters gelir, olabilir hayat herkeze ders verir[/I][/B] ::exclaim:
Fark edilir olabilmek icin ne gerekiyorsa yapacagimizi bilmeni isterim! Eylemlerimiz devam edecek
First Day Of My Life
Çok güzel, devamını da bekleriz.
çok güzel ve keyifli bir geziydi.Yağmur çok da ıslatmadı aslında (daha önce ne islaklıklar gördüm ben ) grubun en küçüğü olarak abilerime teşekkür ederim
Çok güzel bir buluşmaydı. Devam gelecektir. İstanbul'da yer yer dolu yağmış olasına rağmen şansımıza bizim gezdiğimiz taraflarda sadece aralıklı olarak hafif yağış vardı. Gezisiyle, sohbetiyle son derece keyifli bir geziydi.
Çalıştırma videosu :
http://www.izlesene.com/video/amator...-080608/365076
Resimlerin devamı :
Bu motorun beyaz renkli olanını tek geçerim, R1'i andırıyor.Paylaşım için teşekkürler...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Güzel ve az rastlanır bi gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler
Kaç basıyo bu?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)