YBR 125 ve dünya turu, onca lafın üzerine kulağa hoş geliyor doğrusu
Yoları açık olsun.
Ben motorumla izmite gidip gelene kadar yoruldum diyordum. Gidip hemen öpüp özürdiliyorum kendisinden :(
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
125cc ya da 100cc farketmez.
4 zamanlı bir motosikletle dünya turuna herzaman çıkılır! Adamlar bisikletle çıkıyorlar bu turlara
keşke Izmirden de geçselerdi...ağırlardım onları evimde....
PayPal yolu ile bağış yaparak yardımda bulunabilirsiniz arkadaşlar! son derece güvenli bir sistem!
Ebay den alışverişlerimi bu yolla yapıyorum ben....
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Onu demiyorum abi, Yamaha değil, benim 150 cc Çinli var ya hani... onu diyorum
...Sergerdan...
tek kelimeyle harika cesaretlerinden dolayı kendilerini yürekten kutlarım.benim hayalimi gerçekleştiriyorlar dünya turu yaparak,allah onlara aksilik göstermez inşallah.mert sanada candan teşekkürler bu geziyi bizlerle paylaştığın için.buarada mt çıkartmasıda çok şık olmuş artık dünya mt diyebiliriz.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Valla ne kadar güzel motosiklet ile dünya turu.Sitelerinden de anladığım kadarıyla yolu yarılamışlar gibi.O motorların km'si kaça geldi acaba
Allah Selamet versin diyecek bişi bulamıyor insan vay be falan filandan başka maaşallah
aa geçen modada gormustum bu motorları , MT logolu bitane ve birkactane motor daha vardı , iyi gezdirmişsiniz arkadaşlar .
Valla sozun bittiği yerdir , ama o yol bitmez , avrupadan geçmek kolayda bizden sonrası hadi hayırlısı
Rakamlarla Yolculuk:
Bugüne kadar Toplam öngörülen
Ülkeler geçilen :28 / 47 kalan.
Yolculuk zamanı 54 ay (4.5 Yıl) 66 ay (5.5 Yıl)
Kilometre : yapılan 71.947 km 150.000 km toplam olacak mesafe.
Benzin : harcanan 2.930 Lt. 5.827 Lt. olacak toplam sarfiyat.
Lastikler : değişen 13 / 27 Değişen toplam lastik adeti.
Yağ değişimi : değişen 42 / 88 toplam yağ değişimi.
Gemiler/Feribotlar/Vapurlar : kullanılan 32 / 45 toplam kulanılacak olan.
Evet tur sonunda toplam 150.000km katetmiş olacaklar inşallah.
google da re-moto.com a tıklayın ve türkçe olarak tüm detaylara ulaşın
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Tek kelimeyle helal olsun arkadaşlara büyük cesaret.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Erkek olan Bilgisayar Programcısı bir arkadaş, daha önce eski model Transalp'i varmış. Soğutma sistemindeki problemleri aşamayınca satıp; gördüğü ilk YBR125 motoru almaya karar vermiş.
YBR ile oldukça uzaktaki bir akrabasının yanına ziyarete gitmek için yola çıkınca; başarabileceğini farketmiş ve ani bir kararla hep istediği Dünya turuna çıkmış.
Uzun bir süre yanlız devam etmiş yoluna ve bir kentte bu bayanla tanışmış. Evlenmişler. Bayan arkadaş ise İnşaat Mühendisi. Bayan kısa bir süre içinde motosiklet tutkunu olmuş. Bir tane de YBR 125 ona almışlar ve yola devam ediyolar. Yanlış hatırlamıyosam Türkiye sınırlarından çıktılar.
Arkadaşlar ekibi Türkiye'de 1 ay boyunca kendi evlerinde misafir eden Turkbikers kulübü Başkanı ve Eşi Olmuş, Elke ve Gustavo bu durumdan o kadar memnun olmuşlar ki aşağıdaki yazıyı ve resimleri sitelerine yayınlamışlar. MT olarak sizden de birilerinin onları görmesi gerçekten onur verici. Mükemmel bir cesaret örneği ve süper iki insan. Keşke ben de görebilseydim...
Ağırlayanlarla tanışmak ve anıları dinlemek için sabırsızlanıyorum.
Sitedeki yorumları: Didem and Fatih shared their home in Istanbul with us for one month. They did not let us leave and turned into very special friends.
Our friends from www.turkbikers.com, who took us into their family as if we were their brothers.
With Fatih, who turned into our brother in Istanbul. Together with his wife Didem they hosted us in their house for one month and made us feel part of their family.
With Ezgi and our "little sister" Didem taking a walk on Büyükada island.
If you plan to visit Istanbul, please contact the Turkbikers, they are wonderful people. www.turkbikers.com
The sad good-bye. Saying farewell to Fatih and Didem. We lived with them for one month.
Fotoları kendi sitelerinde görmek için:
http://www.re-moto.com/photos.php?lang=tr&gallery=135
Elke ve Gustavo Sitesindeki Haber
Istanbul - our home away from home
"Welcome home, Elke & Gustavo" said the sign on the door.
Fatih and Didem, the president of the motorcycle club "Turkbikers" and his wife, had never seen us before in their lives. We had exchanged a few emails, and now here we were, in their home, which would be our home as well for one month. We had planned one week or so in Istanbul, but we were unable to leave our new-found friends. Together we watched the European Championships, and in the game Turkey-Germany Fatih even cheered for Germany and painted a black-red-gold flag on his cheeks to prove his friendship to us. We were very touched. Fatih and Didem are also dreaming about a tour around the world on motorcycle, and we promised to see each other again someday somewhere in this world.
Asia was at our doorstep, and we were very excited to enter. Crossing the Bosphorus for the first time and passing the sign "Welcome to Asia" made our hearts beat faster. We had made it, all the way to Asia, on our own two motorcycles!!
http://www.re-moto.com/news.php?lang=tr#news49
[B]MOTOSİKLETE BİNMEDİYSEN YAŞADIM DİYEMEZSİN.[/B]
derım derım de ben hep bunu derim karar verdıysen ybr bıle yeter sana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)