İzmir Karagöl buluşması [U]
Reklamlar
-
Arkadaşlar 2/10/2005 pazar günü ben piyade , stella, egeknn , forrap kipa dan hareketle İzmir in kuzey doğusu örnekköy yerleşkesinden 25 km uzak ta olan Karagöl mevkine yaklaşık 1 saat süren hakikaten zor bir yol da güzel bir gezi yaptık . Forrap ın motoru Asya 150 cc .Egeknn in motoru kanuni 150 cc deer stella egeknn nin artçısı olarak ben de jinlun 150 cc bu motorlar bu yol suz yol da gidenler bilir çok zorlanmadılar ben sadece bir anlık dikkatsizliğimden dolayı motor un üstünden atlamak zorunda kaldım ve motoru devirdim.Çok şükür ki düştüğüm yer düşülebilecek en iyi yer di. İlğili resimleri diğer arkadaşlarım umarım bu topige yayınlarlar bu resimleri sizlerle ve bu gezimize gelicem deyip gelmeyen diğer İzmirli arkadaşilarımla paylaşmak isteriz. (Bu ufak sitemimden Mr.coll derin apv 41 nick li arkadaşları tenzih ederim kendilerine buradan selamlar)
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Gezi yazilari forumuna acilan baslik kurallarina uyulmasi gerekir. Acmis oldugunuz baslikta yapmis oldugunuz gezi ahkkinda detayli bilgileri yazmalisiniz , sadece resimlerden olusan gezi hakkinda bilgi verilmemis mesajlar yazari tarafindan düzenlenmedigi takdirde silinecektir.
+ Gezi yazilari forumuna eklediginiz fotograflarinin forum sayfalarinda rahatca gorulebielcek boyutta olmasina dikkat edin. Cok buyuk oalrna resimler forumlarinin yavas acilamsina ve goruntulenemsini zorlastiracaktir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
+******************************************+
Reklamlar
-
sitem sanki bana neyse...
geçmiş olsun bu arada gezi resimlerini bekliyoruz...
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
piyadem kankam benim seni seviyorum bu arada benim motor 152 cc 2 cc mi yemişsin kendine iyi bak
-
-
forrap tuncercim yarın akşam yanına gelicem şu foto işi için halledelim artıkın
-
Moderatör (forrap)
-
tamam ebruyla geliriz
-
-
hadiyin beyler fotoları görelim teknolojiden faydalanalım
-
-
evet izmir tayfası olarak bu hafta siteyi süper resim ve birkaç video ile süsleyecez
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler