[MT ADANA]04.06.2008 çarşamba buluşması+efendyisoyu batırma ziyareti
-
05 Haziran 2008, 02:19
herşey öğlen muzaffer1968 in telefon etmesiyle başladı.tüm arkadaşlarla telefon ve pm yoluyla yoğun bir trafiğin ardından akşam 19:30 adnan menderes bulvarında bicibicicicide bulduk kendimizi(şu biciyi tam adıyla yazmasını öğrenemedik gitti ).
(hayalet01)muratım çoğumuz yokken uğramış gitmiş göremedik ,(adanalı)bora abi-recep, (endurocu01)cengizim abim-eşi-eşinin kardeşi, (cerrezci)recebim, (azgurbuz)zaferim-eşi-oğlu selim, (muzaffer1968)muzafferim-oğlu mert, (simyacı)ümitim, (makine)modum hasanım-eşi, (gurselılgaz)adaşım gürselim-eşi, (demirgursel)ismini boşverin-eşi-kızı mihrican, (boran01)mustafa bülbül kısa süreliğine ziyaret edip ayrılan arkadaşımız.katılımı güzel hoş bir buluşma oldu
NOT:beleş sezen aksu konserini tercih edip bize katılmayan (zion01)cengizimi protesto ettiğimi belirtirim
buluşmamızın ana teması marmok festivaline gidecek arkadaşlarımızın hazırlıkları üzerineydi, anlattılar konuştular yorumlar yapıldı, herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler hazırlık tamam oy birliğiyle kanaat getirdik.hatta (adanalı)bora abi yaptığı listeyi siteye ekleyecek unuttuğu bir şey varmı site sakinlerinden fikir alacak
biciler yenildi, çaylar içildi, ala çekirdekler çintildi sohbetler edildi.artık evlere gitme zamanı geldi.toplantıdan erken kalkmak zorunda olan arkadaşlarımızın ardından, kalan arkadaşlarla (efendyiso)isoyuda ziyaret edelim dedik, o tükanı bırakıp gelemiyor.çıktık yola......................
mendereste otururken resim çekmek hiç aklımıza gelmedi.
bizleri görünce isomun gözleri doldu, canım benim ne duygulu çocuk.isonun marketi fonuyla resim çekilelim dedik hem reklam olsun
kardeşim peşin satan emlakçı gibi duruyor
motorlarımız gecede çok güzel görünüyor
işte isonun bir ara çenkizimle(zion01) tekteker çalışması yaptığı bir beygirlik custom bisikleti
iso söz verdiği üzere kahvelerimizi plastik bardakta hazırlarken(tam sözünde duran adam plastikte söz verdiği için cam bardak kullanmadı)
ve işte mahalle esnafımızın böyük marketlerle mücadelesi, tabi bize mt ayrıcalığı var, ellere 100 ytl, bize 75 ytl
ve artık evlere dönme zamanı.saatlere bakarsanız hiçte erken olmadığını görürsünüz
katılan emek veren tüm arkadaşlara teşekkür, zionumada teessüf ederim efem
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Reklamlar
-
05 Haziran 2008, 07:19
Adana İl Temsilcisi
eline sağlık gürselim.sende olmasan bizler bu anları belgeleyemezdik.sevgilerimle.
-
05 Haziran 2008, 09:54
-
05 Haziran 2008, 10:24
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
05 Haziran 2008, 10:29
-
05 Haziran 2008, 10:45
-
05 Haziran 2008, 10:47
Demirim gürseli eline ve yorumlarına sağlık teşkür eder,Adaşım zionum zionbirim akşam çok şey kaçırdın muhabbet süper,geyikler gırıla gitti balıkları gürsel yakaladı boyu küçük diye bıraktı,balık da seneye söz verdi büyüyüp gelcem dedi,hatta yanında kız arkadaşınıda getirecekmiş gürselde öyle deyince acıdı bıraktı,ama sana iyi kaydık ekip olarak kulakların baya çınlamıştır
Arkadaşlar bu toplaşma olayını her çarşamba yapalım olmamı
-
05 Haziran 2008, 10:54
Bora Abinin listesini merakla bekliyorum. Yani tüm MT düşünse bunun yarısını çıkaramaz kanaatindeyim. Değerli bir yayın ve hayırlı bir çalışma. Bunun için özel bir topik açılmalı bence. Yalnız Marmok için değil insanın tüm hayatı boyunca lazım derim
Abi rusça sözlüğü atlama ltf
Not: faks gelmedi daha
-
05 Haziran 2008, 10:57
tüh bee batırmışınız hakkatten isoyuu bee
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
05 Haziran 2008, 11:57
-
05 Haziran 2008, 12:23
oo ne güzel akşam sefası yapmışsınız yanlız iso ben gelirsem kahve içerim ama dondurmada isterim
-
05 Haziran 2008, 12:32
-
05 Haziran 2008, 13:03
ooo iso. baskın yemiş
-
05 Haziran 2008, 17:13
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
Demirim gürseli eline ve yorumlarına sağlık teşkür eder,Adaşım zionum zionbirim akşam çok şey kaçırdın muhabbet süper,geyikler gırıla gitti balıkları gürsel yakaladı boyu küçük diye bıraktı,balık da seneye söz verdi büyüyüp gelcem dedi,hatta yanında kız arkadaşınıda getirecekmiş gürselde öyle deyince acıdı bıraktı,ama sana iyi kaydık ekip olarak kulakların baya çınlamıştır
abi bende diyom kulagım neden cınlıyo 00:30 da işim bitti gelim diye düşündüm ama herkes dagılmışdır diye vazgeçtim
abi sizde cok şey kaçırdınız minik serçe ne güsel parçalar söledi bizde ne güzel de oynadık zıpladık oooohhh yandan yandan
çarşambaları olmaz avrupa yakası seyrediyom gelin salı yapalım şunu beeeaahh
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
05 Haziran 2008, 17:38
adanalı adlı üyeden alıntı
eline sağlık gürselim.sende olmasan bizler bu anları belgeleyemezdik.sevgilerimle.
HAkkını ödeyemezsiniz adamın vallaha,geldiğin için teşekkür ederim müdürüm
ressam_01 adlı üyeden alıntı
vermem,sen tadını kaçırıyonn
muzaffer1968 adlı üyeden alıntı
uiii ( ne güzel tepki öyle ):D geldiğin için teşekkür ederim müdürüm
zion1 adlı üyeden alıntı
iso meydanı boş bulup atış serbest yaptıysa siz %2 lik bir kısmına inanın
gereksiz bahanelerinden dolayı bende seni kınıyorum
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
Abi bu kadar batırmak olurmu dükkanı alacaktınız elinden
Duyguludur benım kardesım keske bende burdan webcam acsaydım sıze katılsaydım
fotolar için tşkler elinize sağlık
Senid bekleriz kankaa
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
yapalım abi her hafta yapalımm,geldiğin için teşekkür ederim müdürüm
azgurbuz adlı üyeden alıntı
Abi rusça sözlüğü atlama ltf
bazı arkadaşları niyeti bozmuş görüyorum
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
tüh bee batırmışınız hakkatten isoyuu bee
canları saolsun,olurda yolunuz düşerde uğramassanız Allah sizi davul etsin tamammı kanka
ahmetnr adlı üyeden alıntı
@iso normalde bende olacaktım o gece alacak haneme yazıyorum selamlar
abi alacak verecek hesabı çalışmıyoruz,bizde anında görüntü var,geldin geldin gelemedin başka baharaa
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
oo ne güzel akşam sefası yapmışsınız
yanlız iso ben gelirsem kahve içerim ama dondurmada isterim
canın saolsun kanka,ama dondurmayı adam gibi yiyecen burası adana dikkaatttt,öyle yalamak felan yok,ısırarak yenir
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
kanka dönerde varmış dondurmadan önce bi yarım ekmek döner yer kolayla üstüne dondurma yeriz
şimdi baktımda evde pirinç bulgur falanda kalmamıs e gelmişken onlarıda hallederiz
beleş mezar bulsan ,şimdi ölecen dimi ,tombalak tospaaa
jönysf adlı üyeden alıntı
ooo iso. baskın yemiş
sende yersin bi gün canını sıkma ,motorsuz motorcu
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
05 Haziran 2008, 23:00
-
05 Haziran 2008, 23:08
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
-
05 Haziran 2008, 23:20
-
06 Haziran 2008, 00:13
-
06 Haziran 2008, 00:47
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler