Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Adanadan-narlıkuyuya Kahvaltı+balık Gezisi

REKLAM ALANI
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu hafta fazerr(muzaffer) daveti üzerine yönümüzü mersin narlıkuyu cennetcehennem tarafına kır lokantalarına çevirdik
    katılım listemiz
    ben(demirgursel)-eşim-er5im
    muzaffer1968-eşi-cbr600f
    fazerr(muzaffer)-eşi-600fazer
    hala üye yapamadığımız mustafa-eşi-dl650
    simyacı(ümit)-ybr250
    tabi yine her zamanki gibi kendi resimlerimizi çekmekte zorlanıyoruz

muzaffer1968 muzafferler

fazerr muzafferler

simyacı(ümit)

kırlokantamıza vardığımızda güzel bir hazırlıkla karşılandık .seçkinler sağolsunlar bizden bir saat önce mekana ulaşıp, hazırlık yaptırmışlar(sürpriz seçkin-eşi-kızı ve bizim yüksel(fazerr) arabayla gelmişler), allahtan önce gitmişler bunu en iyi muhittinler bize katılınca daha iyi anladık(muhittinlerde fazerini evde bırakıp arabayla gelmeyi tarcih etmişler) onlara yaptığımız kahvaltı siparişi bir saate anca gelebildi.

acaba muzaffer burada ne demeye çalışmıştır

yükselim sevimli köpeğiyle öyle bir boğuşuyorki sanki birbirlerini yiyecekler

burada güzel bir kahvaltı ve bol muhabbetin ardından kızkalesi bp tesislerine doğru yola çıkıyoruz.deniz........yippuuuuuuuuuuuuuuuu

ben bi daldımmı kıbrıstan çıkarım, yükselim abi motoru yengemi sürecek vazgeç diyor, suda bile rahat yok

fazerr muzaffer abi kızkalesine yarış hazırlığında

denize giren pek olmuyor, deniz serinliği ve güzel havasında sohbet daha hoş oluyor sanırım.tabi saatler geçiyor acıkma belirtileri başlıyor, yolculuk ayaşa çakıl restorana

balıklar en güzel haliyle masamıza geliyor, aperatifler, salatalar olabileceği en güzel lezzetinde 15 kişiyiz hepimizin ortak fikri .

ümit ve ben denize teğet bir resmimiz (denize karşı çekilmeyi nasıl akıl edememişiz)

taşların arası yengeç kaynıyor, bunu gören muhittin fazerine yengeçten anahtarlık yapma planlarında fakat başarı oranı sıfır, yengeç kıskaçları var kolay deyil.

muzaffer çekil bakem diyor, ben halledecem

tabi sonuç tahmin edersinizki başarısız ( bu işler doğa adamı işi, 600f le 240 basmaya benzemiyor )
    anlayacağınız az katılımlı bir davet gezisi oldu, davetleri ve organizasyonları için muzaffer abilere, katılımları ve bu güzel günü paylaştıkları için tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
    tabi her zamanki gibi resimlerin devamı yükselim ve muzafferde
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    balık yiye yiye balık gibi oldunuz he

afiyet bal şeker olsun
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    gezin bakalım,elber bir gün bizde katılırız aranıza,valla güzel yapmışsınız denize girmişsiniz elektriğinizi denize boşaltmışsınız.Tekeriniz düz bassın,herzaman yolunuz ve farınız açık olsun

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    ABİ NE GÜZEL YAA DEN İZEDE GİRDİİNİZ BİZDE TAM TERSİ YUKARILARA CIKTIK BU HAFTA

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    evet buda bnden resimler(allaha cok sükür hic gezi kacırmadım bunada geldım benı gurnce herkez sasrıdı

acaba babam ne demeye calısmıstır iki kankiye

gürsel abimde nasıl yakısıklı cıkmıs masallah

evt gezıye katılan herkeze cok tsk edıyorum herzamnkı gıbı harıka bı gezı oldu emegi gecen gecmeyen herkeze TsK ederim

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aile saadeti NE güzel valla, elinize sağlık harikasınız.....
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    çok keyifli bir gezi olduğu belli.kahvaltı evet ama balık konusunda iyiki de yokmuşum dedim.eğer orada olsam yine sucuğa talim edecektim.haftalardır gezilerde sucuk yemekten imanım gevredi yavv.emeğinize sağlık.sevgilerimle.

msoysarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    valla ne güzel yapmışsınız abilerim.. emeğinize sağlık,cok güzel bir gün olduğu her halinden belli....
    bizde ceyhanda AhmetNR ile çevre köylere geziye gittik. ahmet abi de bende hastalıktan yeni çıktıgımız için kısa gezi yapmak istedik.nihayetinde de erken bitirdik gezimizi.. görüşmek üzere... tekeriniz düz yola bassın..
    [B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)

Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Çok güzel bir gezi.İnşallah devamı da gelir.

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok keyifli bir gezi olduğu belli.kahvaltı evet ama balık konusunda iyiki de yokmuşum dedim.eğer orada olsam yine sucuğa talim edecektim.haftalardır gezilerde sucuk yemekten imanım gevredi yavv.emeğinize sağlık.sevgilerimle.
    abi haklısın cerezciın getırdıgı sucukları hergun olsa yerım

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    resimleri çeken arkadaşların ellerine sağlık misafirlerimiz gelmeyince adaşımın davetini kıramadım ve sorgusuz geziye katıldım iyikene katılmışım
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Bu gezi , insanlar sorarken "benden pas" diyerek gezi yapılmayacağını duyurduğunuz,daha sonra gizlice buluşup mola tesislerinde bize yakalandığınız gezi değil mi
    Neden böyle bir yol izlediniz ki
    Hadi böyle bir yol izlediniz neden gezi raporu yayınlıyorsunuz.. Yetmedi mi yaptığınız ayrımcılık
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu gezi , insanlar sorarken "benden pas" diyerek gezi yapılmayacağını duyurduğunuz,daha sonra gizlice buluşup mola tesislerinde bize yakalandığınız gezi değil mi
    Hadi böyle bir yol izlediniz neden gezi raporu yayınlıyorsunuz.. Yetmedi mi yaptığınız ayrımcılık

kroscu01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XR400R
    Tekerinize Sağlık Gezin Bakalım.

Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    balık yiye yiye balık gibi oldunuz he

afiyet bal şeker olsun
    balıkçı adamdan başka ne beklenirki , bizim arkadaşlarıda kendime uydurdum
    Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gezin bakalım,elber bir gün bizde katılırız aranıza,valla güzel yapmışsınız denize girmişsiniz elektriğinizi denize boşaltmışsınız.Tekeriniz düz bassın,herzaman yolunuz ve farınız açık olsun
    cengizim abim dileklerin için teşekkürler
    Alıntı ressam_01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ABİ NE GÜZEL YAA DEN İZEDE GİRDİİNİZ BİZDE TAM TERSİ YUKARILARA CIKTIK BU HAFTA
    reşit resimsiz olmuyor bu işler, resim isterük
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    demekki en kısa zamanda sucuklu bir gezi yapacağız
    Alıntı msoysarac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ne güzel yapmışsınız abilerim.. emeğinize sağlık,cok güzel bir gün olduğu her halinden belli....
    bizde ceyhanda AhmetNR ile çevre köylere geziye gittik. ahmet abi de bende hastalıktan yeni çıktıgımız için kısa gezi yapmak istedik.nihayetinde de erken bitirdik gezimizi.. görüşmek üzere... tekeriniz düz yola bassın..
    sağol mehmetim, selamlar
    Alıntı Ömercik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel bir gezi.İnşallah devamı da gelir.
    to be continous hocam
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    resimleri çeken arkadaşların ellerine sağlık misafirlerimiz gelmeyince adaşımın davetini kıramadım ve sorgusuz geziye katıldım iyikene katılmışım

tamam malicim bundan sonra topic açmadan biyere gitmek yok
    [MT ADANA]teyzemlere gidiyorum, gelmek isteyen adını yazdırsın
    KATILIM LİSTEMİZ
    1-demirgursel-er5 im
    2-mihrican-1.nci artçı eri
    3-aysun-2.nci artçı eri
    4-????
    listemiz katılıma göre güncellenecektir
    Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok öyle şey, bizler ayrılmayız
    Alıntı kroscu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tekerinize Sağlık Gezin Bakalım.
    sağolasın kadir hocam

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Ben bilmem şahitlerim var Biz yiğitçe bu pazar bi yerlere gideceğimizi belirttik.Bi baktık molada başka bi motor grubu.Sanırım bizle gelicekler die düşündük ama nerde.. Gizli geziymiş
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Ben bilmem şahitlerim var Biz yiğitçe bu pazar bi yerlere gideceğimizi belirttik.Bi baktık molada başka bi motor grubu.Sanırım bizle gelicekler die düşündük ama nerde.. Gizli geziymiş
    tamam haklısın sen yiğitsin buna benim şüphem yok.ta vasco nun olabilir belki

Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam haklısın sen yiğitsin buna benim şüphem yok.ta vasco nun olabilir belki
    nası yani ŞaŞırdımmm

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    bizim gezi planlı bir gezi değildi adaşım muzaffer bizi bir gün öncesi akşam üstü davet edince durumlarda müsait olunca bir araya gelerek özel bir gezi yaptık, kimseden gizli saklımızda yok, isteyen aramıza katıldı ümit kardeşimiz gibi bence bu kadar büyütecek bir durumda yok
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

biran önce evlenmen lazım bu gruba katılman için bence gel evlenelim beraber mali

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler