Adanadan-narlıkuyuya Kahvaltı+balık Gezisi
Reklamlar
-
02 Haziran 2008, 21:02
bu hafta fazerr(muzaffer) daveti üzerine yönümüzü mersin narlıkuyu cennetcehennem tarafına kır lokantalarına çevirdik
katılım listemiz
ben(demirgursel)-eşim-er5im
muzaffer1968-eşi-cbr600f
fazerr(muzaffer)-eşi-600fazer
hala üye yapamadığımız mustafa-eşi-dl650
simyacı(ümit)-ybr250
tabi yine her zamanki gibi kendi resimlerimizi çekmekte zorlanıyoruz
muzaffer1968 muzafferler
fazerr muzafferler
simyacı(ümit)
kırlokantamıza vardığımızda güzel bir hazırlıkla karşılandık .seçkinler sağolsunlar bizden bir saat önce mekana ulaşıp, hazırlık yaptırmışlar(sürpriz seçkin-eşi-kızı ve bizim yüksel(fazerr) arabayla gelmişler), allahtan önce gitmişler bunu en iyi muhittinler bize katılınca daha iyi anladık(muhittinlerde fazerini evde bırakıp arabayla gelmeyi tarcih etmişler) onlara yaptığımız kahvaltı siparişi bir saate anca gelebildi.
acaba muzaffer burada ne demeye çalışmıştır
yükselim sevimli köpeğiyle öyle bir boğuşuyorki sanki birbirlerini yiyecekler
burada güzel bir kahvaltı ve bol muhabbetin ardından kızkalesi bp tesislerine doğru yola çıkıyoruz.deniz........yippuuuuuuuuuuuuuuuu
ben bi daldımmı kıbrıstan çıkarım, yükselim abi motoru yengemi sürecek vazgeç diyor, suda bile rahat yok
fazerr muzaffer abi kızkalesine yarış hazırlığında
denize giren pek olmuyor, deniz serinliği ve güzel havasında sohbet daha hoş oluyor sanırım.tabi saatler geçiyor acıkma belirtileri başlıyor, yolculuk ayaşa çakıl restorana
balıklar en güzel haliyle masamıza geliyor, aperatifler, salatalar olabileceği en güzel lezzetinde 15 kişiyiz hepimizin ortak fikri .
ümit ve ben denize teğet bir resmimiz (denize karşı çekilmeyi nasıl akıl edememişiz)
taşların arası yengeç kaynıyor, bunu gören muhittin fazerine yengeçten anahtarlık yapma planlarında fakat başarı oranı sıfır, yengeç kıskaçları var kolay deyil.
muzaffer çekil bakem diyor, ben halledecem
tabi sonuç tahmin edersinizki başarısız ( bu işler doğa adamı işi, 600f le 240 basmaya benzemiyor )
anlayacağınız az katılımlı bir davet gezisi oldu, davetleri ve organizasyonları için muzaffer abilere, katılımları ve bu güzel günü paylaştıkları için tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
tabi her zamanki gibi resimlerin devamı yükselim ve muzafferde
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Reklamlar
-
02 Haziran 2008, 21:26
balık yiye yiye balık gibi oldunuz he
afiyet bal şeker olsun
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
02 Haziran 2008, 21:38
gezin bakalım,elber bir gün bizde katılırız aranıza,valla güzel yapmışsınız denize girmişsiniz elektriğinizi denize boşaltmışsınız.Tekeriniz düz bassın,herzaman yolunuz ve farınız açık olsun
-
02 Haziran 2008, 21:51
ABİ NE GÜZEL YAA DEN İZEDE GİRDİİNİZ BİZDE TAM TERSİ YUKARILARA CIKTIK BU HAFTA
-
02 Haziran 2008, 22:01
-
02 Haziran 2008, 22:08
aile saadeti NE güzel valla, elinize sağlık harikasınız.....
-
02 Haziran 2008, 22:13
Adana İl Temsilcisi
çok keyifli bir gezi olduğu belli.kahvaltı evet ama balık konusunda iyiki de yokmuşum dedim.eğer orada olsam yine sucuğa talim edecektim.haftalardır gezilerde sucuk yemekten imanım gevredi yavv.emeğinize sağlık.sevgilerimle.
-
02 Haziran 2008, 22:16
valla ne güzel yapmışsınız abilerim.. emeğinize sağlık,cok güzel bir gün olduğu her halinden belli....
bizde ceyhanda AhmetNR ile çevre köylere geziye gittik. ahmet abi de bende hastalıktan yeni çıktıgımız için kısa gezi yapmak istedik.nihayetinde de erken bitirdik gezimizi.. görüşmek üzere... tekeriniz düz yola bassın..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
02 Haziran 2008, 22:49
Çok güzel bir gezi.İnşallah devamı da gelir.
-
03 Haziran 2008, 12:32
-
03 Haziran 2008, 13:00
-
03 Haziran 2008, 18:06
Bu gezi , insanlar sorarken "benden pas" diyerek gezi yapılmayacağını duyurduğunuz,daha sonra gizlice buluşup mola tesislerinde bize yakalandığınız gezi değil mi
Neden böyle bir yol izlediniz ki
Hadi böyle bir yol izlediniz neden gezi raporu yayınlıyorsunuz.. Yetmedi mi yaptığınız ayrımcılık
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
03 Haziran 2008, 18:12
-
03 Haziran 2008, 18:31
Tekerinize Sağlık Gezin Bakalım.
-
04 Haziran 2008, 01:39
babaçi adlı üyeden alıntı
balık yiye yiye balık gibi oldunuz he
afiyet bal şeker olsun
balıkçı adamdan başka ne beklenirki , bizim arkadaşlarıda kendime uydurdum
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
gezin bakalım,elber bir gün bizde katılırız aranıza,valla güzel yapmışsınız denize girmişsiniz elektriğinizi denize boşaltmışsınız.Tekeriniz düz bassın,herzaman yolunuz ve farınız açık olsun
cengizim abim dileklerin için teşekkürler
ressam_01 adlı üyeden alıntı
ABİ NE GÜZEL YAA DEN İZEDE GİRDİİNİZ
BİZDE TAM TERSİ YUKARILARA CIKTIK BU HAFTA
reşit resimsiz olmuyor bu işler, resim isterük
adanalı adlı üyeden alıntı
çok keyifli bir gezi olduğu belli.kahvaltı evet ama balık konusunda iyiki de yokmuşum dedim.eğer orada olsam yine sucuğa talim edecektim.haftalardır gezilerde sucuk yemekten imanım gevredi yavv.emeğinize sağlık.sevgilerimle.
demekki en kısa zamanda sucuklu bir gezi yapacağız
msoysarac adlı üyeden alıntı
valla ne güzel yapmışsınız abilerim.. emeğinize sağlık,cok güzel bir gün olduğu her halinden belli....
bizde ceyhanda AhmetNR ile çevre köylere geziye gittik. ahmet abi de bende hastalıktan yeni çıktıgımız için kısa gezi yapmak istedik.nihayetinde de erken bitirdik gezimizi.. görüşmek üzere... tekeriniz düz yola bassın..
sağol mehmetim, selamlar
Ömercik adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi.İnşallah devamı da gelir.
to be continous hocam
muzaffer1968 adlı üyeden alıntı
resimleri çeken arkadaşların ellerine sağlık
misafirlerimiz gelmeyince adaşımın davetini kıramadım ve sorgusuz geziye katıldım
iyikene katılmışım
Tequ adlı üyeden alıntı
Bu gezi , insanlar sorarken "benden pas" diyerek gezi yapılmayacağını duyurduğunuz,daha sonra gizlice buluşup mola tesislerinde bize yakalandığınız gezi değil mi
Neden böyle bir yol izlediniz ki
Hadi böyle bir yol izlediniz neden gezi raporu yayınlıyorsunuz.. Yetmedi mi yaptığınız ayrımcılık
tamam malicim bundan sonra topic açmadan biyere gitmek yok
[MT ADANA]teyzemlere gidiyorum, gelmek isteyen adını yazdırsın
KATILIM LİSTEMİZ
1-demirgursel-er5 im
2-mihrican-1.nci artçı eri
3-aysun-2.nci artçı eri
4-????
listemiz katılıma göre güncellenecektir
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
yok öyle şey, bizler ayrılmayız
kroscu01 adlı üyeden alıntı
Tekerinize Sağlık Gezin Bakalım.
sağolasın kadir hocam
-
04 Haziran 2008, 01:43
Ben bilmem şahitlerim var Biz yiğitçe bu pazar bi yerlere gideceğimizi belirttik.Bi baktık molada başka bi motor grubu.Sanırım bizle gelicekler die düşündük ama nerde.. Gizli geziymiş
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
04 Haziran 2008, 13:45
Tequ adlı üyeden alıntı
Ben bilmem şahitlerim var
Biz yiğitçe bu pazar bi yerlere gideceğimizi belirttik.Bi baktık molada başka bi motor grubu.Sanırım bizle gelicekler die düşündük ama nerde.. Gizli geziymiş
tamam haklısın sen yiğitsin buna benim şüphem yok.ta vasco nun olabilir belki
-
04 Haziran 2008, 13:47
-
04 Haziran 2008, 13:56
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
04 Haziran 2008, 14:01
Tequ adlı üyeden alıntı
Ben bilmem şahitlerim var
Biz yiğitçe bu pazar bi yerlere gideceğimizi belirttik.Bi baktık molada başka bi motor grubu.Sanırım bizle gelicekler die düşündük ama nerde.. Gizli geziymiş
biran önce evlenmen lazım bu gruba katılman için bence gel evlenelim beraber mali
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler