güzel gezi olmuş.fotoğraflar da çok güzel.
kıskandım valla.yayla gibisi var mı...
Güzel gezi olmuş kardeş, siz yaylalarda gezip serinlerken ben tarlada yanıyordum. Nasıl olsa bir gün bende, siz dükanda yanarken yaylanın dağlarında cirit atarım.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
Kareler gayet güzel ve net...Gezinizde neşeli geçmiş bence..Çünki bu neşeniz fotolara
yansımış kardeşim..
Yüreğinize ve emeğinize sağlık..
"Şimdi yaylada olmak vardı" dedim kendi kendime inan..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
emeğinize sağlık Kadirli MT... burnumuza kadar geldi o güzel çam kokuları . güzel bir gezi oldugu belli.. lastiğiniz yola düz bassın.. Ceyhandan Selamlar...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
çok güzel olmuş gezi elinize emeğinize sağlık birgünde hep beraber gezeriz inşalllah selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Güzel bi gezi olmuş fakat geziler konu anlatımlı olsa okurken daha fazla heyecan veriyor. Sanki o geziye katılmış kadar oluyoruz. Yine de paylaşımınız işin teşekkürler..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Resimleri paylaştığınız için sağolun çook güzeller, çok güzel bir gezi olmuş elinize kolunuza sağlık...
Değerli kardeşim,sende yayla tercih etmişsin Emeğine sağlık.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
gezin bakalım benim yokluğumda.
yaylalar ne güzel olmuş valla karadenizi aratmıyor.
herkese selamlar.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
ewet abicim sıcaklar başladı.tekrardan hayırlı olsun motorun
ahmet abi nasılsın nasıl gidiyor tatil bu haftada yine bizim yaylaya gidecez cadırları tulumları alıp yatılı olacam ama bu sefer.
musanın yayla evinde bahcesinde çilekleri yedikten sonra.aldıgımız yiyeekleri sofraya seriyoruz ve götüüürrrrrr
kadirlinin içinden geçen savrun çayının doğdugu yere kadar cıktık ve yolun ortasından cıkan bu su aşagılara dogru indikce karısan sularla cogalıp bizim buradan geçen çayı olusturuyor;) suyun gözünden içelim bi yudum su
heeeyyytt karizmaya bak yaa murat abi esiyorr
musa herzamanki kapasına yapışmış şapkasıyla
ishak abi 3 numara krosuyla
buda ben karakızımla
the end
emeğinize sağlık arkadaşlar, çok güzel resimler yakalamışsınız
selamlar arkadaşlara
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
gardaş harika kareler yakalamışsın fakat 1şey merak ettim niye resimleri taksit taksit yüklemişsin.
güzel gezi olmuş emeğinize sağlık arkadaşlar
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
aleykumselam abicim teşekkür ederim abicim saygılar
kadir abi taksit taksit cünkü. boyutunu küçültecek programı yüklemedim burada onun için upload etmek uzun zamanımı alıyordu. bende işyerinde zamanım oldukca ekledim resimleri.haa bir de memur cocugu olduğum için taksit taksit yüklemişte olabilirim hani alışkanlıktan
teşekkür ederim isocum ... sizde bekleriz
gerçektende güzel bir gezi olmuş resimler,manzaralar,kadirli bir harika..inşallah kadirliye geldiğimde beraber gezeriz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)