Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Havran MT Dostları Çanakkale de Seyit Onbaşı'nın izlerini sürdü

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda twister
    Hepinizi tebrik ediyorumm gerçekten güzel bir geziymiş dilerim birgün bende katilirm.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok.
    Alıntı nurdan kurum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hepinizi tebrik ediyorumm gerçekten güzel bir geziymiş dilerim birgün bende katilirm.
    Alıntı Muharrem1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burda bi eksik var bulun bakalım güzel gezi olmuş tekerinize saglık hadi bakalım
    Alıntı uglychild adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HAVRAN MOTOR DOSTLARIYLA cehenneme bile gidilir... tebrikler Çanakkale Mt...
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar çok güzel resimler yakalamışsınız, motorunuza, emeğinize sağlık .inşallah bir gün kısmet olurda ADANA MT olarak çanakkaleye gezi düzenleriz.size sitem edecektim ama suç bende sanırım gecenin bu vakti canım sucuk çekti .ama yinede sitemim olsun bir daha sucuk faslı olursa başlığada yazında bu saatlerde bakmayım
    selam olsun adanadan
    Teşekkürler dostlar. Sizinle paylaşmak bizi sevindirir. Birgün sizleri de bekleriz. Buralarda bir kapınızın olduğunu unutmayın.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

mutto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Valla arkadaşlar sizlerde gelseydiniz keşke. İnanın çok keyifli, bol gırgır şamatalı olmasının yanı sıra çok anlamlı bir gezi oldu. Sebahattin Hocamında dediği gibi kapımız herkese açık. Sizleride bekleriz
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    mondial mct 250 (goldwing)
    havranlı dostlarımızı her zaman başımız üzerinde ağarlamaya çalışırız

Muharrem1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBX 250 TVİSTIR

alıntı

aramıza hoş geldin nurdan umarım kalıcı olursun HAVRAN MOTOR DOSTLARI

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    güzeş bir gezi geçen yıl bende gitmiştim oralara okulla birlikte. ama biz motorla degil tabanvayla gitmiştik insanın gözleri doluyor yer yer ağladıgım zamanlarda oldu. cok etkileyici yerler.
    fakat 3-5 kişi haricinde sanırım digerleri kask takmadan yola cıkıyor.kasksız yola cıkılmamasını tavsiye ediyorum . sevgiler

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Alıntı Muharrem1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burda bi eksik var bulun bakalım ......
    Burada dediğin yerde eksik: Başta sen, Muhittin TULUMOĞLU (MT), Sadi abi, Havran MTnin gelemeyen diğer üyeleri.
    Kambersiz gezi yaptık.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Alıntı ressam_01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzeş bir gezi geçen yıl bende gitmiştim oralara okulla birlikte. ama biz motorla degil tabanvayla gitmiştik insanın gözleri doluyor yer yer ağladıgım zamanlarda oldu. cok etkileyici yerler.
    fakat 3-5 kişi haricinde sanırım digerleri kask takmadan yola cıkıyor.kasksız yola cıkılmamasını tavsiye ediyorum . sevgiler
    Her zaman bekleriz. Bu arada kask konusunda herkes titiz davrandı. 11 motosiklet ve bir araba vardı. Artçılarımızda dahi kasklar mevcuttu. Bunuda açıklğa kavuşturalım Ama yinede iyi niyetin için teşekkür ederiz
    Kuyuya taş atan kişi

Muharrem1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBX 250 TVİSTIR

alıntı

Alıntı yanar17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burada dediğin yerde eksik: Başta sen, Muhittin TULUMOĞLU (MT), Sadi abi, Havran MTnin gelemeyen diğer üyeleri.
    Kambersiz gezi yaptık.
    hocam kanbersiz gezi oldu cok itedim ama nasip degilmiş inşalah bidahaki sefere arkadaşlara selamlar peynir tatlısıda cok güzelmiş yiyemedik ama olsun

Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Çok güzel bir gezi olmuş.Emeği geçen ve katılan arkadaşları tebrik ediyorum.Nice gezilere diyorum.Saygılarımla.

--volkan-- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    çokkkkk çokkkkk çokkkk süper bir gezi olmuş Allah kaza bela vermesin canım arkadaşlarım hayalimdeki gitmek istedigim yerlerden birtanesi emeginize ellerinize saglık ... saygılar...

Motosikleti
    honda twister
    YORGANCI HASAN diorki
    hayatımda ilk defa böyle bir gezi yaptım çok memnun kaldım ve Çanakkaledeki hoca ya ve arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum.bizi çok iyi ağırladılar...!
    umarım onlarıda burada ağırlarıız..tüm mt grubuna saygı ve sevgiler...
    yazan nurdan söyleyen babası

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    --volkan-- , Ömercik sizleride bekleriz Çanakkale MT olarak

YORGANCI HASAN diorki
    hayatımda ilk defa böyle bir gezi yaptım çok memnun kaldım ve Çanakkaledeki hoca ya ve arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum.bizi çok iyi ağırladılar...!
    Ne demek her zaman başımızın üstünde yeriniz var. Daha nice gezilerde hep beraber olmak dileğimizle
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    mondial mct 250 (goldwing)
    arayı soğutmayalım yeter gezecek o kadar çok yer var ki bu memlekette. (tüm türkiyeyi motor tepesinde gezen biri olarak bunu söylemeye hakkım var)

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Valla abim çok haklısın. BU aralar bir atraksiyon yapacam galiba gezi işinde. Sürpriz olsun hem size hem bana
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    kırmızı ramzey 250
    Çok güzel bir gezi olacağını biliyordum. Bir arkadaşın düğününden dolayı gelemedim.
    Güzel bir gurup güzel bir gün ve güzel bir geziden mahrum kaldım.

Alıntı yanar17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kambersiz gezi yaptık.

Evet, hocam ya gelmeyi çok isterdim arkadaşlar çok ısrar etti fakat düğünden dolayı gelemedim. Arkadaşlarıma iyi bakmışsınız teşekkür ediyorum. Yokluğum belli olmuş en çok beni ariyan motorunu yeni tamirden çıkaran İbrahim hocam olmuş yollarda hep seni aradım dedi. Ne den acaba?
    Bana göre tamirden sonra motorunu test edecekti

Alıntı ressam_01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım 1.bizim gurupta başkanımız ve Onursal başkanımız şehir için de bile kast taktırır. 2. ehliyeti olmayanı gurup gezilerine almaz 3. bütün şartları uysa da havran motor dostları şartlarına uymayanı da guruba almayız. Kask çıkarılmış fotoğraflar
    Mola verildiği zaman ve fotoğraf çektirmek için kasklar çıkarılmıştır.

İyi niyetine ve ilgine teşekkürler yanlış anlama olmasın diye yazdım

Alıntı korucu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet,Sevgili Sercan
    Havran Motor Dostlarıyla her yere gidilir.(Cehenneme gitmeyelim onun yerine balık ,sucuk,köfte ve kebabı mangala gönderelim.)
    Sohbet dostluk boldur.Kesinlikle aç kalınmaz.Yolda kalınmaz.
    Sercan kardeşimiz başkanımız hocam doğru söylemiş bizim gurubu en iyi tanıyanlardan birisin bir gün sözleşelim gezi yapalım ne dersin

Motosikleti
    şimdilik yok.

Teşekkür

YORGANCI HASAN diorki
    Merhaba Nurdan
    Hasan Bey ve Eşi gezide hep mütevaziydiler.
    Kendileriyle pek yakından ilgilenemedim. Kusura bakmasınlar. Havrana sıkça gelir giderim. Bir ara uğrar Bolca sohbet ederiz.
    Burdan kedisine ve ailesine selamlarımızı iletiyoruz.
    Ayrıca Havran MT Dostlarına da sevgi ve selamlarımızı yolluyoruz. En kısa zamanda görüşmek üzere.
    {[/=W=\]}

ibrahimb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gv 250
    [QUOTE=havranlı;1108566]

Evet, hocam ya gelmeyi çok isterdim arkadaşlar çok ısrar etti fakat düğünden dolayı gelemedim. Arkadaşlarıma iyi bakmışsınız teşekkür ediyorum. Yokluğum belli olmuş en çok beni ariyan motorunu yeni tamirden çıkaran İbrahim hocam olmuş yollarda hep seni aradım dedi. Ne den acaba?

Vallahi M.Tulumoğlu bir daha sensiz geziye çıkmayacağım.Aklımız sende kaldı yine. Ayrıca teessüf ederim benim motor tamirden değil bakımdan yeni çıktı. Nasıl olsa bir gün test edeceğiz birlikte , kaçışın sonsuza kadar sürecek değil ya(!)

Motosikleti
    kırmızı ramzey 250
    [QUOTE=ibrahimb;1109541]
    Alıntı havranlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Vallahi M.Tulumoğlu bir daha sensiz geziye çıkmayacağım.Aklımız sende kaldı yine. Ayrıca teessüf ederim benim motor tamirden değil bakımdan yeni çıktı. Nasıl olsa bir gün test edeceğiz birlikte , kaçışın sonsuza kadar sürecek değil ya(!)
    Evet, hocam sen bakım diyorsun öyle olsun senimi kıracağım bakımdan cıkan senin motoru ilk ben test edeyim. Sonra yollarda birlik ederiz.

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Çok güzel bir gezi olacağını biliyordum.......
    Güzel bir gurup, güzel bir gün ve güzel bir geziden mahrum kaldım.........
    ...gelmeyi çok isterdim arkadaşlar çok ısrar etti fakat düğünden dolayı gelemedim. Arkadaşlarıma iyi bakmışsınız teşekkür ediyorum. Yokluğum belli olmuş......

En çok beni ariyan motorunu yeni tamirden çıkaran İbrahim hocam olmuş yollarda hep seni aradım dedi.......

Ne den acaba?.......

Bana göre tamirden sonra motorunu test edecekti.......
    UYUYAN DEV EN SONUNDA UYANDI. SES VERDİ.
    Muhittin kardeşim sen bir ekolsün. Havran MT Dostları sensiz olamaz. Ben de düşünemiyorum zaten. Yokluğun bizi buruk bıraktı ama Diğer Dostlar senin yokluğunu hissetmememizi sağladı. Hepsine teşekkür ediyorum.

Sen, Muharrem ve diğer aramızda olamayan arkadaşlar için ayrı bir buluşma tertip edelim. Bayramiç Ayazma yaparız. Borcumuzu böyle öderiz.

Senin sohbetlerini özledik yaw

Evet, hocam sen bakım diyorsun öyle olsun senimi kıracağım bakımdan cıkan senin motoru ilk ben test edeyim. Sonra yollarda birlik ederiz.
    Yaw seni kıskanıyorlar. Gezilere katıl. Provakasyonlara aldırma. Sen yılların sürücüsüsün. Senin elinde mobilet olsa bile sürüş tekniğinden dolayı son model Mondialı bile ekersin.
    O kadar.
    {[/=W=\]}

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler