Hepinizi tebrik ediyorumm gerçekten güzel bir geziymiş dilerim birgün bende katilirm.
Hepinizi tebrik ediyorumm gerçekten güzel bir geziymiş dilerim birgün bende katilirm.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Valla arkadaşlar sizlerde gelseydiniz keşke. İnanın çok keyifli, bol gırgır şamatalı olmasının yanı sıra çok anlamlı bir gezi oldu. Sebahattin Hocamında dediği gibi kapımız herkese açık. Sizleride bekleriz
Kuyuya taş atan kişi
havranlı dostlarımızı her zaman başımız üzerinde ağarlamaya çalışırız
güzeş bir gezi geçen yıl bende gitmiştim oralara okulla birlikte. ama biz motorla degil tabanvayla gitmiştik insanın gözleri doluyor yer yer ağladıgım zamanlarda oldu. cok etkileyici yerler.
fakat 3-5 kişi haricinde sanırım digerleri kask takmadan yola cıkıyor.kasksız yola cıkılmamasını tavsiye ediyorum . sevgiler
Çok güzel bir gezi olmuş.Emeği geçen ve katılan arkadaşları tebrik ediyorum.Nice gezilere diyorum.Saygılarımla.
çokkkkk çokkkkk çokkkk süper bir gezi olmuş Allah kaza bela vermesin canım arkadaşlarım hayalimdeki gitmek istedigim yerlerden birtanesi emeginize ellerinize saglık ... saygılar...
YORGANCI HASAN diorki
hayatımda ilk defa böyle bir gezi yaptım çok memnun kaldım ve Çanakkaledeki hoca ya ve arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum.bizi çok iyi ağırladılar...!
umarım onlarıda burada ağırlarıız..tüm mt grubuna saygı ve sevgiler...
yazan nurdan söyleyen babası
arayı soğutmayalım yeter gezecek o kadar çok yer var ki bu memlekette. (tüm türkiyeyi motor tepesinde gezen biri olarak bunu söylemeye hakkım var)
Valla abim çok haklısın. BU aralar bir atraksiyon yapacam galiba gezi işinde. Sürpriz olsun hem size hem bana
Kuyuya taş atan kişi
Çok güzel bir gezi olacağını biliyordum. Bir arkadaşın düğününden dolayı gelemedim.
Güzel bir gurup güzel bir gün ve güzel bir geziden mahrum kaldım.
Evet, hocam ya gelmeyi çok isterdim arkadaşlar çok ısrar etti fakat düğünden dolayı gelemedim. Arkadaşlarıma iyi bakmışsınız teşekkür ediyorum. Yokluğum belli olmuş en çok beni ariyan motorunu yeni tamirden çıkaran İbrahim hocam olmuş yollarda hep seni aradım dedi. Ne den acaba?
Bana göre tamirden sonra motorunu test edecekti
Arkadaşım 1.bizim gurupta başkanımız ve Onursal başkanımız şehir için de bile kast taktırır. 2. ehliyeti olmayanı gurup gezilerine almaz 3. bütün şartları uysa da havran motor dostları şartlarına uymayanı da guruba almayız. Kask çıkarılmış fotoğraflar
Mola verildiği zaman ve fotoğraf çektirmek için kasklar çıkarılmıştır.
İyi niyetine ve ilgine teşekkürler yanlış anlama olmasın diye yazdım
Sercan kardeşimiz başkanımız hocam doğru söylemiş bizim gurubu en iyi tanıyanlardan birisin bir gün sözleşelim gezi yapalım ne dersin
Merhaba Nurdan
Hasan Bey ve Eşi gezide hep mütevaziydiler.
Kendileriyle pek yakından ilgilenemedim. Kusura bakmasınlar. Havrana sıkça gelir giderim. Bir ara uğrar Bolca sohbet ederiz.
Burdan kedisine ve ailesine selamlarımızı iletiyoruz.
Ayrıca Havran MT Dostlarına da sevgi ve selamlarımızı yolluyoruz. En kısa zamanda görüşmek üzere.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
[QUOTE=havranlı;1108566]
Evet, hocam ya gelmeyi çok isterdim arkadaşlar çok ısrar etti fakat düğünden dolayı gelemedim. Arkadaşlarıma iyi bakmışsınız teşekkür ediyorum. Yokluğum belli olmuş en çok beni ariyan motorunu yeni tamirden çıkaran İbrahim hocam olmuş yollarda hep seni aradım dedi. Ne den acaba?
Bana göre tamirden sonra motorunu test edecekti
Vallahi M.Tulumoğlu bir daha sensiz geziye çıkmayacağım.Aklımız sende kaldı yine. Ayrıca teessüf ederim benim motor tamirden değil bakımdan yeni çıktı. Nasıl olsa bir gün test edeceğiz birlikte , kaçışın sonsuza kadar sürecek değil ya(!)
UYUYAN DEV EN SONUNDA UYANDI. SES VERDİ.
Muhittin kardeşim sen bir ekolsün. Havran MT Dostları sensiz olamaz. Ben de düşünemiyorum zaten. Yokluğun bizi buruk bıraktı ama Diğer Dostlar senin yokluğunu hissetmememizi sağladı. Hepsine teşekkür ediyorum.
Sen, Muharrem ve diğer aramızda olamayan arkadaşlar için ayrı bir buluşma tertip edelim. Bayramiç Ayazma yaparız. Borcumuzu böyle öderiz.
Senin sohbetlerini özledik yaw
Yaw seni kıskanıyorlar. Gezilere katıl. Provakasyonlara aldırma. Sen yılların sürücüsüsün. Senin elinde mobilet olsa bile sürüş tekniğinden dolayı son model Mondialı bile ekersin.
O kadar.
{[/=W=\]}
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)