[MT ADANA]25 mayıs eyner gezisi(alabalık+hormonsuz yenidünya)
Reklamlar
-
bu hafta yönümüzü eynere çevirdik arkadaşlar.yine çok güzel, bol kahkahalı, bol muhabbetli hoş bir gezi yaptık.devamı resimlerde
[B]KATILIM LİSTEMİZ[B]
resimdeki sıraya göre soldan sağa
muzaffer1968-eşi, azgurbuz eşi-azgurbuz(zafer), ümit(dişlerimiz ona emanet), eşim-demirgursel(gürsel), converter01(yusuf), gürsel(adaş), jönysf(yusuf), caner, mehmet, burcu, adanalı(bora abimiz canımız abimiz), cerrezci(recep milli sucuk distribitörümüz ), motorlu avukatımız, ael(adem abimiz), savaş, tequ(mali), burcunun arkadaşı, motorlu avukatımızın arkadaşı(isimlerini anımsayamadıklarımdan af diliyorum )
ama motorumu ne yıkamışım, ortalığı yakıyor mubarek
milli buluşma yerimiz olan kazım büfede toplaşmaya başlıyoruz
ve artık yola çıkma zamanı
converter01
adanalı
jönysf um yapışmış motoruna belliki ne kadar çok seviyor
azgurbuz um, yenge hanım(bu kadar istikrarlı motor sürücüsü görmedim ben) adam motoru kullanırken kendini hiçmi kasmaz
ümit, adananın ilk ybr 250 cisi sanırım, ben daha önce adanada hiç görmedim.hayırlı olsun kardeşime, gayetde iyi kullanıyor
yola devam eyner ve balıklar bizi bekliyor
şu güzelliğe bakarmısınız
işte buraya yaklaşırken baktım azgurbuzum sağ sinyalı yaktı, millet gidiyor bu sağa yanaşıyor bizde biraz gerilerden takip ediyoruz.bende korktum arıza falanmı oldu motorda diye meğer neymiş tabelaya bakın
bu resim gideceği yeri biliyor, o kendi az sonra damlar
ana yoldan eyner yoluna girerken bir mola verelim dedik
bora abim ve arka fonda adana şalvarını çekmiş dayılarım
recebim yukisiyle, son haftası kısmetse haftaya xt660 ı geliyor
gürselim yeni hyosung 250 cometiyle.hayırlı olsun yeni motorun hali başka oluyor sevinçten ortalığı toz dumana katıyor
muzaffer1968 im ve yengem 600f leriyle her zamanki gibi çok uyumlular
havada bulutlar artıyor, her an yağmur bastırabilir
göl yüzünü gösteriyor
köprü suya sıfır harika bir manzara yaratıyor.bu manzara eşliğinde ael adem abim 1300hayabusasıyla, tequ mali xt660 ıyla bize tekteker ziyafeti çekiyorlar, onlara renk kattıkları için ayrıca teşekkür ediyoruz
bu üç resim iyi çıkmayacağını söyleyen arkadaşlara gelsin
otomatik çekim tuşuna basıyorum sonra yatır , vargücümle yetişmeye çalışıyorum, tabi bayağı bir komedi oluyor.
eynere geldik nihayet, maliden karizma bir bakış
keyfe bakarmısınız
adamlar gelin gezmesini oraya yapıyorlar
bize özel hazırlanan masamıza yerleşiyoruz siparişler veriliyor
gurubun en sonu poker masası
çocuklar ne soğuk dinliyor ne laf, keyifleri süper
masadan karelerimiz
birazda yürüyerek gezelim dedik ama yürümek artık bize göre bi olay deyil, hepimiz nefes nefese kaldık(kulakları çınlasın mete-han kardeşim bu konuda topic dahi açmıştı), motorculuk adamı tembelleştirir
motorlarımız dinlenirken
bayrağımız ne güzel dalgalanıyor
bu tabelayı çözemedik, askeriyenin köyü nasıl yani neyse biz uzak durmamız gerektiğini anlıyoruz tabi
her yer yemyeşil
ve işte başlığımıza girmeyi hakeden hormonsuz tadına doyamadığımız yenidünyalar
e kendime torpilim
ve artık dönme zamanı.
dönüş yolunda simit şellalesine uğruyoruz
modifiye budur farklı bir milletiz yaa
dönüşe devam
ve giderkende beklediğimiz yağmur dönüş yolunda başlıyor, doğa mis gibi toprak ve tezek kokuyor
biz geriden geliyoruz guruptan önde olanlar sağa çekmiş motorları, ben yağmur için durduklarını sanıyorum, ama şok oluyorum, malesefki biri motoru kaydırmış, bir kişi yerde yatıyor ve birkaç arkadaş yardım etmeye çalışıyor, bizden deyilmiş sonra anlıyorum, tabiki üzüldüm ama bizden olmamasına derin bir oh çekmedim desem yalan olur.yabancı arkadaşa yardım etmek için elimizden geleni yapıyoruz, aramızda doktor arkadaşımız var kendisiyle ilgileniyor,sıyrıkları var fazla bir rahatsızlığı yok sevindirici, teknik serviste burcu var oda motoru test ediyor iyi motordada bişey yok.kendisine büyük geçmiş olsun
ekip yağmuru fırsat biliyor muhabbete tamgaz devam
hanımlar her zamanki gibi ayrıcalıklarını gösteriyorlar
köyün kadınlarıyla sohbet koyu.ben fırsat biliyorum bide çayınız olsa süper olacak, bizede düşer herhalde diyorum ama karşılıksız çek çıkıyor
yağmur hafifler gibi tekrar yola koyuluyoruz
petrolde tekrar molamız
motorlarımız
sanki deminki yağmuru tek ben yedim burcu ve dondurması , azgurbuzumde dondurmaya dayanamıyor belli oldu
converterim gamyoncu dayıma benim er5 i 3 milyara pazarlık kesiyor
ümit, gürsel, caner üçlüsü
seyhan baraj gölü çeaş tarafı
malimi nihayet iki teker yerde yakalıyabiliyoruz
adnan menderes bulvarında final sohbetlerimiz, belki offshore yarışlarınada yetişiriz dedik ama bitmiş
yorumsuz
ve hoşçakalın final resmi
yine güzel eylenceli bir gezi yaptık.katılan,emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
haftaya macera tamgaz devam hoşçakalın
diğer resimler ikinci sayfaya gelecek, sayfa açılışı kolay olması açısından
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Reklamlar
-
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
bizdeeeeeee
-
Etiketler: alabalik, eyner, maliadem tekteker
wawuuuuuuwwwww resimleri beklıyoruzzz eller havayaaaa
-
sevgili demirgursel bey her hafta sizi kinamaktan ben yoruldum,siz fotolarinizi upload etmeden topic acmaktran yorulmadiniz...
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
-
vallahi yine cok güzel.. cok eğlenceli.. bir gezi olmuş.. Gamyoncu abimiz,Şalvarlı dayımız da fotolara renk katmış dogrusu... bu hafta malesef gelemedim.biraz finansman sorunum vardı. Herkesin emeğine sağlık...
D.Gürsel abi motoru bidaha yıkayacan artık..
Bu arada Gürsel abi yeni Hyosung'un hayırlı ugurlu olsun.. iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğimle..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
selamlar güzel gezi olmuş emeğinize sağlık başka gezilerde inşallah beraber oluruz selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
-
-
Güzel geziydi, gezinin güzelleşmesini katılımlarıyla sağlayan tüm arkadaşlara sevgiler. (Erken çıkmanın faydaları, yağmuru görmedim. )
-
-
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
-
Mersin İl Temsilcisi
-
Helal Adanalılar. Yine güzel bir gezi yuapmışsınız.
-
güzel gezi olmuş ellerinize sağlık yağmutruda yemi,şsiniz
-
Gaziantep İl Temsilcisi
-
Ben meterolojiye kanıp (gökgürültülü sağanak diyordu) geziye katılmadım. Ama havanın böyle olacağını bilseydim gelirdim. Ellerinize sağlık, güzel gezi olmuş. Ayrıca fotolar için de Gürsel arkadaşımıza teşekkürler.
-
[QUOTE=yürekçe;1104190]abi harika bri gezi olmuş, sabah erken kalktım size süpriz yapıp gelecektim ki abimler kahvaltıya gelmiş süpriz olarak. Adana Mt bayağı toparlanmış görünüyor, emeğinize sağlık. ama bir resim var kiiiiii, abi kim bu yumurta topuk ss'çiniz )) koptum yaaaaa, her kimse kusuruma bakmasın ama ayağını yere basınca kaymıyor mu?
yumurta topuk dediğin şey senin rüyanda bile göremeyeceğin birşey canım... yorumlarına dikkat et...
gürsel abi ellerine sağlık resimler süper olmuş. yeni arkadaşlar yeni dostlar herşey çok güzeldi tşk ediyorum.
-
Yine çok güzel, ve herzamankinden fazla katilimla çok eglenceli geçmise benzeyen bir gezi olmus. Bora Abi'nin israr ettigi kadar varmis, aranizda olmadigima üzüldüm ve sizleri çok kiskandim.
demirgursel adlı üyeden alıntı
yorumlar içün çok teşekkürler arkadaşlar
.
recebim bi ara iyi yağmur yedik, sen yırttın helal olsun.bide kendi kafamızca seviniyorduk motorumuz büyük diye
Gürsel'im, meteoroloji heryerde yagmur gösterirken siz de çok hazirliksiz yakalanmissiniz be birader, sizinki de bile bile lades olmus ...
Naci63 adlı üyeden alıntı
Ben meterolojiye kanıp (gökgürültülü sağanak diyordu) geziye katılmadım. Ama havanın böyle olacağını bilseydim gelirdim. Ellerinize sağlık, güzel gezi olmuş. Ayrıca fotolar için de Gürsel arkadaşımıza teşekkürler.
Meteorolojiye kanmiyoruz islaniyoruz, kaniyoruz hayiflaniyoruz, en iyisi hiç kanmadan sabah uyaninca gökyüzüne bakmak. Yolda sansiniza ne cikarsa artik.
-
sizleri kozana gelin ciğer yiyelim dedim ama iyiki gelmemişsiniz hem burda daha çok muhabbet olmuş hemde benim acil işim çıkmıştı hepinize iyi yeni yeniden geziler..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler