[MT ADANA]25 mayıs eyner gezisi(alabalık+hormonsuz yenidünya)
Reklamlar
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
sayacam 120 tane gelmezse alırım anahtarını
tmm say erhan.. Bugün akşam savaştan alıp upload edecektim ama aniden lanet bir şekilde halsizleştim.. Bırak foto koymayı smilemi koyacak halim yok.Az daha bekleyin
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Reklamlar
-
Tequ adlı üyeden alıntı
tmm say erhan.. Bugün akşam savaştan alıp upload edecektim ama aniden lanet bir şekilde halsizleştim.. Bırak foto koymayı smilemi koyacak halim yok.Az daha bekleyin
beter ol ( smileysiz mali smileysii )
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
efendy_iso adlı üyeden alıntı
beter ol ( smileysiz mali smileysii )
eyvallah bilader
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Tequ adlı üyeden alıntı
oy kıyamam sana sen .rarla msnden at ben koyarım canım bak benımde smile koyacak tadım kalmadı
-
oy kıyamam sana sen .rarla msnden at ben koyarım canım bak benımde smile koyacak tadım kalmadı
256 mb toplamı.. Zaten fotolar bende değil..İşin yoksa savaşa anlat pixel ayarlaması yapsın falan filan..Deveye hendek atlatmayı tercih ederim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
-
Hastayım
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
resımlerde hafta sonunuzun guzel gectıgı ortada...ınsan benıde cagırır.cok kırıldım valla sıze benımde motorum var bende adanalıyım benımde A2 ehlıyetım var...eğğeee sorun neeee kaskımda var hemıde sıyah:mrgreen:saka bır yana ıyı eylenmıssınız....
-
Tequ adlı üyeden alıntı
Hastayım
noldu lem mali tek teker yapamayacak kadar haztamısın yani şimdi
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
endorphine adlı üyeden alıntı
İlk fırsatta katılacağım gezilerinize ...
Paylaşım için elinize sağlık... Tüm geziye katılanlara selamlar...
endorphinem benim sağol, sen sağlıklı ol haftaya gideriz.sana geçmiş olsun, geziye yengemide bekleriz
LTF06 adlı üyeden alıntı
abi yukarıdaki 3.cü resimde bölye yazıyoda bi deiştir sana zahmet...
ya latifim sen amerikalarda yetişmiş adamsın, bizim dilin ince yönlerini bilmemeni kınamam ayıp olur
jönysf adlı üyeden alıntı
abi zaten benim makina Burcuda idi
yani bunlar burcunun çektikleri ama makina benim
jönüm bi yığın resim çekti hani nerde çok azını yüklemişsin üşeniyorsan bana winrarla gönder
efendy_iso adlı üyeden alıntı
Süper bi gezi olmuşş,çok eğlenmişsinizzz,fotolar harika,düşen arkadaş geçmiş olsun,bizden biri diye tırstım vallaha,yumurta topuğun ne olduğunu merak ettim
oraya yağmur yağmış mersin yanıyoduuu,tam deniz havası vardıı,ama ne yazıkki foto çekilemedikk
fotosuz olmaz numara yapmayın ağız birliği yapmışsınız hepiniz aynı nakaratı çeviriyorsunuz resimleri eklede atletik gobeklerinizi görelim
cezerye adlı üyeden alıntı
ohh.. gezmis kadar oldum ben de
gene ne guzel gezmişsiniz, yemiş içmişsiniz
kaybetmeyin enerjinizi, ben de moral buluyorum sizle
eh o zaman to be continous haftaya
zion1 adlı üyeden alıntı
neyse bidaha olmasın gürselim abim o kadar dedim lütfü ye bir kaçtene de biz çekinelim resim diye meger adam bana hayin planlar kuruyormuş
abi hani resim yok ya, siz oyun bozanlık ediyorsunuz
cbr125faik adlı üyeden alıntı
doga gusel sızler gusel harıka bır gezı olmus...fotgraflar bır harıka...
herşey çok güzeldi ...teşekkürler
D C R adlı üyeden alıntı
Tek tek bütün resimlere baktım, gerçekten çok güzel bi gezi olmuş...
Tebrikler Adana MT
biraz yormuştur, ama deymiştirde sağolun
fazerr adlı üyeden alıntı
ÇOK GÜZRL GEZİ OLMUŞ.HELAL SANA ORGANİZATÖR..GÜRSELİM..(k.bakmayın özel sebeblerden dolayı gelemedim..)
tamam abi haftaya affetirirsin artık, yükselim kafanın etini yemediyse
Tequ adlı üyeden alıntı
yapma mali önce yükleyeceğini okudum sevindim, neyse kendine dikkat et
Tequ adlı üyeden alıntı
256 mb toplamı.. Zaten fotolar bende değil..İşin yoksa savaşa anlat pixel ayarlaması yapsın falan filan..Deveye hendek atlatmayı tercih ederim
mali pixel ayarlamaya gerek yok, tek seferde hepsini yükleyebilirsin.zorluğu yok takılırsan ara beni
2008 MELİH adlı üyeden alıntı
resımlerde hafta sonunuzun guzel gectıgı ortada...ınsan benıde cagırır.cok kırıldım valla sıze benımde motorum var bende adanalıyım benımde A2 ehlıyetım var...eğğeee sorun neeee kaskımda var hemıde sıyah
saka bır yana ıyı eylenmıssınız....
dostum yeni üye olmuşsun hoşgelmişsin adana mt sayfasına takıl, bizi bulursun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
-
bu hasta halinle uğraşmışsın sağol mali-savaş
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
arkadaşlar süper bir gezi olmuş katılan tüm arkadaşlara yürekten teşekkürler,hayret adem ve oğuzda gelmişler alla alla şaşırırdım,ulem parasızlığın gözü kör olsun
-
-
savaş güzel fotolar yakalamışsın.. emeğine sağlık mali bu arada...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
Özgürün Gelmiş geçmiş en güzel fotosu.. Benim olsa bu resim kesin facebook a koyarım
msoysarac adlı üyeden alıntı
savaş güzel fotolar yakalamışsın.. emeğine sağlık mali bu arada...
rica ederim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
-
Sen ancak işerkenki rsimlerini koyarsın rezil
bu arada anahtarı kargoyla yolla
ne anahtarı la
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
-
tebrikler güzel gezi olmuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler