Tebrikler tek başına güzel bi gezi olmuşş... devamını diliyorum
Tebrikler tek başına güzel bi gezi olmuşş... devamını diliyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Motoru sahile neden indirmedin ? Girmiyor mu yoksa
Şaka bir yana tek kişi o kadar yol mu yapılır diyenlere (bana) kapak olsun
Olum manyakmısın tek kişi çekilirmi o yol
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
vay kardeşim ne iyi yapmışsın, bende gitmiş kadar oldum sayende
erhan bide motora bindiğinde çektirsene bi fotonu scooter sana binmiş gibi gitmiosun demi okadar yolu
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
qidona dikkat erhanım
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
tekerine sağlık çok güzel bi gezi olmuş bi gün seferihisara da gidersen bol foto çekermisin askerliğimin 14 ayını seferihisarda yaptım oraları da göresim geldi
80-90 km hızda 1lt ile 27km..Sanki biraz fazla yakmış..
izzetçim ustunde 105 kıloluk adam olunca bide makına otomatık şanzuman 150lik scooter normal yani bana göre iyi bile
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bak seeen demek iyce kanına işledi motosiklet. Bi ben gidiyorum diye bilirdim akşamları izmir-çeşme-izmir. Patron olunca akşam değilde gündüz geze geze gidiyosun demek erhan.
Güzel görünüyor burdan bak canım çekti şimdi.
Bi yol bulup bu güzel havada gitmek lazım. Bi akıl verde kaçayım işten....
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
biz de gidicez işte yaaa kıskandımm ama az kaldı güzel olmuş gezi
Ah Erdemcim sorma mayomu götürmediğime bin pişman oldum inan, ama inan yol bitmedi bi 660 cc lazım bana olmuyor böyle
kıskanma hiç boşuna bomboş çeşmee hep yaşlı moruk kaynıyor inan sütekli bi tadilatta sezon hazırlığı yapılıyor ammmaa inan yazın birçok yazlık mekandan daha güzel tabi sende çeşmeli oldugun için daha iyi bilirsin
Çeşme güzeldir =) bütün yaz surf deyim gelen olursa beklerim =)
Kardeş benim makina paso yatıyo.Bidaa bööle çılgınlık yaparsan beni de çağır!! Dinlene dinlene gideriz.
ayy yeşim Özür dilerim ailenin orda oldugunu bilmiyordum Ama migrosa bir girdim ılıcada hep yaşlı yahuu Sheraton'un tadını çıkar bu yaz çok güzel, + hemen 1 km ilerde paşalimanı var orayı tavsiye ediyorum sana mutlaka
Serdar baştan ne sölemiyon bialder senın makınayı bana bi versen ben hiç yatırmam onu yazı bekle yazın durmucam ben inan bide parayı denkleştirirsem 2 gt250R çıkarız yollara
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)