hemde racingle he cok süper
hemde racingle he cok süper
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
güzel gezi olmuş resimler için ellerine sağlık
bu arada motorun çok güzel
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Tebrikler gezi guzel olmus .Chopirlarin selamsiz gurubuna denk gelmissiniz. Geneli selamini esirgemez , motorcu olmalarindan dolayi.
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
abi daha cuma dükkana uğradım ne ara gittin geldin 1100 km kazasız gidip gelmişiniz ya o iyi işte
burak, senin keratayla cüneyt abinin kerata yarıştılar desene
anlatılaz yaşanır gezi olmuş
Güzel bir paylasım olmus, ellerinize saglık ama video da bekliyoruz sadece resim yetmez...
sağolun arkadaşlar çok güzel geziydi gerçekten.hele dönüş yolu mükemmeldi virajlar falan.yolda karşılaştığımız maceralar herşeye değerdi.virajlar,kapışmaya çalışan arabalar,isyan eden polisler daha bir sürü resim var ilerki günlerde bende eklicem.
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
hiçte bile senden özenmedim şekerim nasrettin hocadan özendim ama ben seni çağırdım kankulii neyse bi dahaki sefere inşallah.yaz geldi artık durmak yok şartlar el verdiği sürece heryerlere gideriz allahın izniyle.daha çok foto var ama cüneyt abi eklemeye üşenmiş benim elime geçsin ben eklicem.
@ slayer2694 , @ Seda ; sizi gidi Nasrettin Hocanın torunları
--- --- ---
CBFTURKIYE.ORG adlı üyeden alıntı
Cüneyt bu sene leyleği havada gördün herhalde maaşallah hiç durmuyorsun
gezi ss lerle olunca hızlı olmuş doğla olarak tekerinize sağlık
Ne bu yaaa, aklınıza esince gaza basıyorsunuz
Güzel gezi olmuş abi yüreğinize sağlık....
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)