[MT-Ankara] Eldivan Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ben bu kaleyi sizden çok önce Karaoğlanımla feth ettim aslanım naberr...
Kalenin zirvesine nasıl çıkılır bakta gör
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...tml#post823555
-
ooo tam atraksiyonlu olmuş , kampa kalmamakla kaçırmışız cümbüşü bende dönüşte motor stop etti 10 dakka da zor çalıştırdım anlamadım ne oldu ama neyseki çalıştı sonunda , ayrıca şerefsiz bir apaçi beni altına alıyodu azdaha , yorgun olmasam dövecektim , neyse dedim bıraktım
-
SilentScream adlı üyeden alıntı
ooo tam atraksiyonlu olmuş , kampa kalmamakla kaçırmışız cümbüşü
bende dönüşte motor stop etti 10 dakka da zor çalıştırdım anlamadım ne oldu ama neyseki çalıştı sonunda , ayrıca şerefsiz bir apaçi beni altına alıyodu azdaha , yorgun olmasam dövecektim , neyse dedim bıraktım
Burak apaçi kim nasıl altına alıyodu?niye alıyodu?niye dövmedin dövseydin keşke
-
CBF150 adlı üyeden alıntı
biz senin vurduğun zinciri kırdık ve Kale artık bizim
ayrıca bıraktığın notu unutmuşsun sanırım. Yolun ne kadar zor olduğunu kendinde yazmışsın. Birde düşün CBR 600F ve lastikleri bitik o yoldan nasıl çıkar ve iner
buda senden alıntı
NOT:
Kale restorize ediliyor.İnşaat sahasına girmeyi yasaklamışlar.Bizim gittiğimizde kimse yoktu bizde girdik.Kaleye çıkmak göründüğü kadar kolay değil.
Kendinize güveniyorsanız çıkın.
Uyarmadı demeyin.
Başka bir gezide buluşmak dileği ile hoşcakalın.....
-
O zaman ben gidip bida feth edeyim.
-
O zaman ben gidip bida feth edeyim.
senin olsun biz bir daha gitmeyiz zinciri bile açık bıraktık kolayca girebilirsin
-
Kalecik karası aldınızmı?
-
slm arkadaşlar Çankırı dan yazıyorum eldivanlıyım geldiginizden haberim olsaydı ev sahipligi yapardım motorcu ekibimişiz var genelde bizde gurup halinde sinop ve kastamonu tarafına giip geliyoruz eldivanda 22 haziranda kiraz festivali oluyor çok canlı olur çadır kurulacak gezilecek yerler var bir gezi yapmayı düşünürseniz haberimiz olsun kastamonu motor dernekçi arkadaşlarımızda var .....!:P
-
Kalecik karası aldınızmı?
ben şarap sevmem
alonewolf adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar Çankırı dan yazıyorum eldivanlıyım geldiginizden haberim olsaydı ev sahipligi yapardım motorcu ekibimişiz var genelde bizde gurup halinde sinop ve kastamonu tarafına giip geliyoruz eldivanda 22 haziranda kiraz festivali oluyor çok canlı olur çadır kurulacak gezilecek yerler var bir gezi yapmayı düşünürseniz haberimiz olsun kastamonu motor dernekçi arkadaşlarımızda var .....!
yahu toprağım bir hafta öncesinden gezi topiğimiz vardı nerdeydin sen. Kiraz festivalinden bahsettim zaten arkadaşlara. Artık bize Jandarmanın kaldırmayacağı bir kamp yeri ayarlarsan seviniriz
-
ahhh su babam motor düşmanı olmasaydı köşede otursaydı bir karlı dağ gibiydi motora karşı durmasaydı....
puhahahhh beste yaptmm...
gercekten güzel gezi tebrikler...
-
Burak apaçi kim
nasıl altına alıyodu?niye alıyodu?niye dövmedin dövseydin keşke
abi işte clio su olan bi apaçi , türk argosunda kıro , makas yaparken düşürüyodu beni , dövecektim de kaçtı
-
abi işte clio su olan bi apaçi , türk argosunda kıro , makas yaparken düşürüyodu beni
, dövecektim de kaçtı
dalaşmadığın iyi olmuş. Biri anlatmıştı. Öyle bir dalaşmanın ardından gelmiş kırmızı ışkta dururken motorunun arkasından çarpmış almış altına bazıları çok mikrop oluyor
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
fotolar süper,
silent çok geçmiş olsun
-
abi işte clio su olan bi apaçi , türk argosunda kıro , makas yaparken düşürüyodu beni
, dövecektim de kaçtı
..... çamur misali.İyi olmuş uymadığın.Geçmiş olsun.Birazda acele etmiştin.Bu işler aceleye gelmiyor abiciğim.Acele etmemek lazım.Bizimkisi zevk işi acele ile işimiz olmaz.Bir daha acele etme.
Gökay 400 foto diyordun hani gerisi nerde abiciğim.Ben çıkıyorum yarın bakarım artık.Bye
-
fotolar süper elinize saglık
derya abi burda ne yapıyordun merak ettim hea
-
E_M_R_E_sen adlı üyeden alıntı
fotolar süper elinize saglık
derya abi burda ne yapıyordun merak ettim hea
sen giderken baltayla peşinden geliyordu seni doğramak için zor tuttuk ara sıra adam doğrama gibi huyu var Derya'nın efendi göründüğüne bakma öyle
-
-
-
murti06 adlı üyeden alıntı
sağol üzülme yan ayak kırıldı sadece alçıya alırız düzelir kısa sürede
sağol Emre. Ders oldu işte orta sehpadayken yan sehpayı açık bırakmayacakmışız demek ki
bizde ögrenmiş olduk.motor dururken nasıl kendiliginden düşerki boştamı bıraktın ne yaptın abi
şöyle resimlere bakıyorumda süper ya resimler siz bu işi çok iyi biliyorsunuz hll
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler