18.05.08 Kocaeli Yuvacık Gezi Fotoğrafları ve Gezi Yorumları
Reklamlar
-
19 Mayıs 2008, 11:35
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
Kardeş iyi güzel hoş haklısında. Biz oraya garsonlar için yada özellikle yemek yiyelim karnımız doysun diye gitmedikki. Keşke bekleseydiniz. Önemli olan bu kadar insanı aynı yere toplayabilmiş olmak. Zaten yemekten sonra millet kendini vurdu ormana verdi elenktiriğiiii toprağa.
Sende öyle yapardın.
biz o kadar elektriğe gelemedik belkide sizinle olmak güzeldi
Reklamlar
-
19 Mayıs 2008, 11:36
Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
Ya ayaklar konusunda yarım saattir düşünüyorum gerçekten benim diye...Hatta çıkardım ayağımada baktım ama pek benzemiyo sanki
Yok yok o ayaklar kesin senindir senin
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
19 Mayıs 2008, 11:40
jesse adlı üyeden alıntı
Evet ya Jesse sende olmasan napardım Hızır gibi yetiştin sen motorcuların Süperrider isın Superriderim çok yaşa , Superriderim çok yaşa ,Superriderim çok yaşa ...
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Yok yok o ayaklar kesin senindir senin
Ahahahahaha demek ayaklar senindi he.... Buradan tüm üyelere duyurulur..Skull un koyduğu fotoğraftaki o biçimsiz ayaklar benim değil CERRAHİ nindir....
-
19 Mayıs 2008, 11:51
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
19 Mayıs 2008, 12:00
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
19 Mayıs 2008, 12:02
slm ben de geziye mustafa özen abim levent şimşek arkadaşımla birlikte 3 kişi 2 motor katıldık. evet motorların yoğunluğu gittiğimiz yerin güzelliği, kalabalık hepsi çok hoş şeylrdi. ama ben bir kopukluk sezdim. amaç bir sürü motoru oraya toplamak ve güçlerine göre gövde gösterisi yapmakmı? yoksa tüm motorcularla kaynaşıp bir sohbet ortamı oluşturmakmı? ist. mt olarak siz bir birinizi tanıyor olabilirsiniz, ama biz çoğunuzu tanımıyoruz ve tanışmak isterdik şahsen. guruplar bir birlri ile tanıştırılabilir. daha büyük sohbet ortamları oluşturulabilir. daha kaynaşık bir ortam yaratılabilirdi diye düşünüyorum. biraz başına buyruk bir gezi oldu. neyse zaman la daha başka gezilerde bu gibi sorunları çözeriz inşallah. yinede çok keyifliydi. daha başka gezilere hep beraber inşallah.
-
19 Mayıs 2008, 12:07
Sen yine SS cilere mi laf atıyorsun bakem
Kötü birşeymi dedinde ben alnayamadım
Hemşerim balatayı sıyırıp gitmişsiniz adamın önüne araba çıkmış geçememiş sonrada sizi kaybetmiş, hiç arkanıza bakmıyomusuz giderken.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
19 Mayıs 2008, 12:13
Evet arkadaşlar Bir Kaç Resimde Ben Atıyım ;)
Bu arada Erhan Başkanla resim çektiriyo, O araad başkan erhanın cebine bir şey koydu ama ne göremedim???
Toplu Resim!
-
19 Mayıs 2008, 12:15
arkadaşlar geçmiş olsun dilekleri için dilekleri için çok teşekkür ederiz. Çok şanssız bir kaza oldu hakikatten..
Hepsine değdi yine de harika bir gezi oldu, katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.
Siz siz olun seyir esnasında harika güzelliklerin önünden geçiyorsanız bilmediğiniz yolda etrafınıza hayran hayran bakmayın, önünüze bakın biz baraja bakarken kafamızı geri döndürdüğümüzde kendimizi su kanalında bularak yaptık kazayı. iki viraj daha sabretseydik önümüze çıkıyormuş aynı manzara zaten.
-
19 Mayıs 2008, 12:18
Sj's adlı üyeden alıntı
arkadaşlar geçmiş olsun dilekleri için dilekleri için çok teşekkür ederiz. Çok şanssız bir kaza oldu hakikatten..
Hepsine değdi yine de harika bir gezi oldu, katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.
Siz siz olun seyir esnasında harika güzelliklerin önünden geçiyorsanız bilmediğiniz yolda etrafınıza hayran hayran bakmayın, önünüze bakın
biz baraja bakarken kafamızı geri döndürdüğümüzde kendimizi su kanalında bularak yaptık kazayı. iki viraj daha sabretseydik önümüze çıkıyormuş aynı manzara zaten.
Tekrar geçmiş olsun arkadaşım.. Arkadaşında umarım iyidiri..
EVET ARKADAŞLAR ERHAN AÇIKLASIN BAŞKANDAN NE ALDIĞINI!
-
19 Mayıs 2008, 12:19
Loft adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar Bir Kaç Resimde Ben Atıyım ;)
Bu arada Erhan Başkanla resim çektiriyo, O araad başkan erhanın cebine bir şey koydu ama ne göremedim???
Benim patron cebine birşey koydurmaz iftira atma bakalım loft aaaa
-
19 Mayıs 2008, 12:21
Benim patron cebine birşey koydurmaz iftira atma bakalım loft aaaa
yaws alla alla ;) aldı gözlerimle gördüm
erhan itiraf et ne aldığını!!
-
19 Mayıs 2008, 12:22
Admin
-
19 Mayıs 2008, 12:24
Skullhunter adlı üyeden alıntı
En efendi SS kullanıcısı benim adaşımdır.
280 ile giderken bile sinyal verir.
konuyu değiştirme alla alla ya ne aldğını sölesene :D
-
19 Mayıs 2008, 12:24
Skullhunter adlı üyeden alıntı
En efendi SS kullanıcısı benim adaşımdır.
280 ile giderken bile sinyal verir.
Artık kim görüpte ona göre hareket edecekse o hızda
-
19 Mayıs 2008, 12:26
Artık kim görüpte ona göre hareket edecekse o hızda
öle deme bak erhan görmüş
-
19 Mayıs 2008, 12:26
Sj's adlı üyeden alıntı
Siz siz olun seyir esnasında harika güzelliklerin önünden geçiyorsanız bilmediğiniz yolda etrafınıza hayran hayran bakmayın, önünüze bakın
biz baraja bakarken kafamızı geri döndürdüğümüzde kendimizi su kanalında bularak yaptık kazayı. iki viraj daha sabretseydik önümüze çıkıyormuş aynı manzara zaten.
Dostum motosiklet kullanıyoken nereye bakıyosan oraya gidersin, bakışlarını 1 sn.den fazla tutarsanda kaza kaçınılmaz olur. Neyse en kötü kazanız bu olsun sizde önemli birşey olmaması sevindirici.
-
19 Mayıs 2008, 12:27
Admin
-
Loft adlı üyeden alıntı
Cidden bende uzaktan göz misafiri oldum olaya evet konunun aydınlanmasını bekliyoruz.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)