18.05.08 Kocaeli Yuvacık Gezi Fotoğrafları ve Gezi Yorumları
-
19 Mayıs 2008, 02:16
Loft adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar
Toplam Katılan Sayısı : 181
Toplam Katılan Motosiklet Sayısı ( Sonradan Gelenlerle Birlikte ) 123
Hehh ya bende merak etmiştim kimse saymadımı diye
Yahu beyaa kalabalıktık
Reklamlar
-
19 Mayıs 2008, 02:19
-
19 Mayıs 2008, 02:19
headquarters adlı üyeden alıntı
Hehh ya bende merak etmiştim kimse saymadımı diye
Yahu beyaa kalabalıktık
zaten bende saymadım oradakimeraklı weletlerden biri saymış
-
19 Mayıs 2008, 02:34
Loft adlı üyeden alıntı
zaten bende saymadım oradakimeraklı weletlerden biri saymış
o meraklılardan biride babaçiydi üşenmedi saydı adam
-
19 Mayıs 2008, 08:33
headquarters adlı üyeden alıntı
Banamı didin ??
Evet Hasan, sen bi MOD'lara söyle bakalım nickini isimle değiştirmek isterlermi?
-
19 Mayıs 2008, 08:55
Loft kardes hersey cok iyiydi guzeldi ama bu grupta bir cok kisi bir aktivite bekledi ama olmadi :( ne biliyim bi daha ki sefere bi yarisma filanmi duzenlense? daha da eglenceli olur gibi geliyo bana mesela bi turnuva yapalim ne biliyim gittigimiz yerde bilmem farkettinmi derenin arka tarafinda bos bir saha vardi orada voleyball turnuvasi yada ne biliyim bayanlarinda katilacagi bi etkinlik gibi Ama hersey cok guzeldi tesekkurler arkadaslar gelenlere
-
19 Mayıs 2008, 09:55
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
kaç motor vardı yavf
en az 50 :
Benim görebildiğim en az 100 motor vardı katılımcı. Muhtemelen daha fazladır.
Bu arada kaza yapan arkadaşlara tekrar geçmiş olsun, umarım son kazanız olur.
Katılan herkese günümüzü güzelleştirdikleri için teşekkürler.
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
19 Mayıs 2008, 09:59
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Teşekkür.
Güzel geçen günün dönüşünde Körfez'e yaklaşırken motorum stop etti.Neyseki o hızla yoldaki cebe girebildim.Ana sigortamı attı diye söylenerek seleyi sökünce ne göreyim: Akünün (Bosch) negatif ucu kırılmış.Malzeme kutusundaki
10 cm.lik inşaat teli ile aküye bağlantı ucu yapıp günü tamamladık.
Yardım için duran bütün arkadaşlara çok çok teşekkürler.
-
19 Mayıs 2008, 10:25
yol güseldi mekan güseldi ama hizmet yavaştı :( seneye belki düzelir
-
19 Mayıs 2008, 10:35
babaçi adlı üyeden alıntı
tesisi işleten yönetime buradan açık teşekkürlerimi iletirim
ben böyle kalabalığa böyle hizmet görmedim,hiçbir isteğimiz geri çevrilmedi,bir dediğimiz iki edilmedi.
yiyecekler daha önceden pişirilip önümüze soğuk gelmedi gelen yemeklerin soğumasını bekledik,13 ytl paraya tıka basa doydum.
allah işlerini rast getirsin
Geziyi düzenleyen arkadaslara içtenlikle teşekkür ediyorum umarım en yakın zamanda yenisi olur ve ayrıca katılımda bulunan arkadaslara tek tek teşekkur ediyorum
PS: tesis bizzat belediye başkanına aittir ) Kendisinede burdan teşekkur ediyorum.
-
19 Mayıs 2008, 10:36
harbiturk adlı üyeden alıntı
Bende gezi ile ilgili birkaç şey eklemek istiyorum.
Gerçekten oldukça iyi düşünülmüş bir organizasyondu. Herşey düşünülmüş ve gayet güzel organize edilmişti.
Konvoydaki olumsuzluklar çok önemli değil o kadar aracın aynı anda trafikteki hareketi zaten sakıncalı olacaktı kopmalarda geçip gitmelerde sorun değil.
Mt ailesi ile ilkkez biraraya gelmeme rağmen çok eğlendim çok memnun kaldım. Emeği geçen herkese katılan herkese çok çok teşekkürediyorum.
Yanlız üzücü bir olay ekleyeyim. Önümdeki masada bulunan grubun yemeği geçiktiği için mekanı terketmesi beni çok üzdü. Herhalde açlığın vermiş olduğu stresle biranda hesaplarını ödeyıp kızıp gittiler. Daha montlarını bile giymeden yemekleri geldi ama nafile.Keşke birazdaha sabredebilselerdi.
( Soldaki birinci masa bayanların olduğu 6 kişilik grup. Valla çok üzüldüm o kadar yolu güle eylene gel sonrada sinir stres kalk git ) ( Bu arada kırmızılı olanda be
)
dostum bende üzüldüm ama ne yapalım bizde karnımızı sapancada doyurduk
kısmet böyle oldu ama oradaki garsonun tavrı canımısı sıktı yemekten zaten ümidi kemiştik eğitim almalı bence
-
19 Mayıs 2008, 10:44
kasvet adlı üyeden alıntı
kısmet böyle oldu ama oradaki garsonun tavrı canımısı sıktı yemekten zaten ümidi kemiştik eğitim almalı bence
Bu garson ve hizmet konusunda sizlerle hem fikirim arkadaşlar, yemekten sonra dolaşmaya gidip geldiğimizde birde ne görelim bizim yerimize 6 kişilik grubu almışlar ve eşyalarıda kenara koymuşlar, e gerginlik başladı tabi, sonrasında başka bir masaya oturup çay istedik , üstünden yarım saat geçmesine rağmen gelmedi ve gelen garsonun '' bugün gelmesini beklemeyin içerisi çok karışık ve yoğun'' demesi gerginliği dahada tırmandırdı. Sonrasında yiyeceğinden daha çok fırçayı yiyen arkadaşımız kalkar ayak getirdi çayları ama içmeyerek mekandan ayrıldık.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
19 Mayıs 2008, 10:46
-
19 Mayıs 2008, 10:48
jesse adlı üyeden alıntı
kimsede foto atacakhal kalmamıiş ((:
Eve Geldim kitledim yattım ;)
-
19 Mayıs 2008, 10:59
Ben de orada olmak isterdim. Bir dahaki sefere artık.
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
-
19 Mayıs 2008, 11:11
-
19 Mayıs 2008, 11:17
Jesse ben turgut hani şu siyah R1 gezi için teşekürler..Erhanın beverly meşhur olmuş ya
-
19 Mayıs 2008, 11:21
gelişim ibrahim yanlışlıkla ankara ya giden bir ss'i bizim gruptan sanınca soluğu izmitin sonunda almış
geldiğinde kaskı bu vaziyetteydi
Öncelikle katılımın yüksek,havanın ve yolların güzel oluşu nedeniyle keyif aldığım eğlendiğim bir gezi oldu.Katılan ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
babaçi;
Ahhhh Muhsincim ah sorma gitsin yav gene kaçırdım yolu yav..... Ama olsun hem ben daha çok yol yapmış oldum...Bu arada artık beni motorla gördün ya rahatlamışsındır sanırım...
muratgergerli adlı üyeden alıntı
Abi sorma ya biraz daha gitsem heralde Urfa'ya ziyaretine gelirdim...Şaka biyana iyi yol yaptımmmm
murat abi nasıl küfrediyordu bi duysan
Çok ayıp çok ben hayatta küfür etmemm..Ama adamla ne güzel gidiyoduk ya taki ben yolu kaçırdığımı anlayana kadar...
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Ankaraya kadar giderdi aslında
İbrahimin yol özürlü olduğunu birkez daha gördük. 100 motordan kaybolan tek kişi
Bu ayaklar kimin?
Ya bari sen yapma be... Evet yolu kaybetmiş olabilirm ama ben nerden bilim o adamın bizden olmayıpta Ankara ya kadar gittiğini...Ya şaka biyana Adamda sağolsun geride kaldığımda bekledi.o kaldığında ben bekledim ne güsel gidiyorduk oysa...
Ya ayaklar konusunda yarım saattir düşünüyorum gerçekten benim diye...Hatta çıkardım ayağımada baktım ama pek benzemiyo sanki
-
19 Mayıs 2008, 11:31
kasvet adlı üyeden alıntı
dostum bende üzüldüm ama ne yapalım bizde karnımızı sapancada doyurduk
Kardeş iyi güzel hoş haklısında. Biz oraya garsonlar için yada özellikle yemek yiyelim karnımız doysun diye gitmedikki. Keşke bekleseydiniz. Önemli olan bu kadar insanı aynı yere toplayabilmiş olmak. Zaten yemekten sonra millet kendini vurdu ormana verdi elenktiriğiiii toprağa. Sende öyle yapardın.
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
19 Mayıs 2008, 11:34
Syriana adlı üyeden alıntı
Bu arada kaybolup Ankara'dan dönen arkadaşımız küçük iboyuda burdan tekrar kutlayıp gözlerinden öpüyorum...
Sağol kardeşim ne demek sende biliyosunki ben bunu hep yapıyorum..Artık yanımda pasaportla dolaşıcam hani Edirne'ye faklan gidersem yanlışlıkla sınırı falan geçerim mazallah....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)