18.05.08 Kocaeli Yuvacık Gezi Fotoğrafları ve Gezi Yorumları
-
19 Mayıs 2008, 00:34
Reklamlar
-
19 Mayıs 2008, 00:35
antientel adlı üyeden alıntı
gezi iyiydi....katilan herkese tskkurler,fotograf makinasi getirmedigim icin fotograf koyamayacagim :-( ..... bir grup akillinin donuste bizden ayrilip kestirmeden gitmesi,ve bizim saatlerce nerede bunlar diye onlari aramamiz disinda cok gzl di gezi! bu arada ambulansi da yuvacik bld. baskani yollamis sagolsun!
Amblansı yollamışta ne doktor ne hemşire yoktu.Nexusla düşen arkadaşın kız arkadaşına bir pansuman yapamadılar.
-
19 Mayıs 2008, 00:40
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
19 Mayıs 2008, 00:42
-
19 Mayıs 2008, 00:43
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
19 Mayıs 2008, 00:44
abi resimleri neden 2 şer kere yüklüyon onu anlamadım
-
19 Mayıs 2008, 00:44
Syriana adlı üyeden alıntı
Cerrahi Erhan hemşerim bak millet rahatsız ne yemeye milletin yanından sıyırıp geçiyon he işmi senin yaptığın.
( bir seni buldukya şimdi SS'ci vurun abalıya
)
Sendemi brütüs
Vurun anasını satayım en uslu ve aklı basında bir ss ci ben varım aranızda sizde bana saldırın bakalım
İlla apache mi olalım yani
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
19 Mayıs 2008, 00:45
Düzeltmeleri yaptım, bu güzel geziyi organize edenlere teşekürrler
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
-
19 Mayıs 2008, 00:45
Yuvacık Belediye başkanımıza ÇOK TEŞEKKÜRLER. ilgisi alakası ve
karşılaması için ....
Organizetörlere de bir o kadar teşekkürler.....
Tüm katılan arkadaşlara çok teşekkürler.
Bursalı arkadaşlarımıza İzmit MT ye Sedat'a
Çok güzel ve de eğlenceli bir gezi oldu ....
-
19 Mayıs 2008, 00:47
atlantic adlı üyeden alıntı
Çok güzel bi gezi olmuş. Katılamadığım için çok üzülüyorum. İnşallah bi dahaki sefere...
Bu arada kim düşmüş nexusla? Durumları nasılmış bilgisi olan var mı??
Çok önemli bişey yok nexus lu bi arkadaş kız arkadaşıyla beraber yolun kenarındaki diz boyundaki kanala girdi düşmüşler ama bi sıyrık önemli bişey yoktu allahdan
-
19 Mayıs 2008, 00:51
Mustafa ÖZEN adlı üyeden alıntı
Düzenleyen arkadaşlara çok teşekkürler biz BOLU mt den iki motor katıldık. Organizasyon biraz amatördü mekandada personel eksiği vardı sanki yemekler saat 15.00 da geldi.bunun dışında herşey harikaydı. Yuvacık Belediye Başkanı kendi mekanına inişe bir çakıllı yol değilde asfalt yapabilseydi.Kendi adıma inerken de çıkarken de mucurdan dolayı düşüceğim diye baya bir korktum.Özellikle ss lere göre bir yol değildi.
organizasyon amatör değildi bence, 150 kişilik bir grubu yönetmek çok kolay bir iş değildir, ben çok keyif aldım yaptığımız bu geziden.Skullhunter'a ve emeği geçenlere teşekkürler.İleride daha keyifli gezilere çıkmak üzere
sevgiler.
-
-
Evet 2 talihsiz kaza hariç çok güzeldi gezi,
Hasan nicke kıllanıyordun zaten belli oluyordu her sorandan,
-
19 Mayıs 2008, 00:52
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
19 Mayıs 2008, 00:53
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
vay be koca şehir toplanmış
her motordan var
scooter'ları görsem daha iyi olurdu
MT tişörtünden özendim valla. gömleğini gördüm birisinde de
2sinden de alcam
ay son bi gelsin
Bir BOLU lu olarak Eskişehirsporu tebrik ederim
-
19 Mayıs 2008, 00:55
çok şey kaçırmışız lanet olsun
motorum çıksın servisten bende gazlıcam ankısa zamanda
tııırrttt motorcu fazerci sen nasıl gittin len oralara
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
19 Mayıs 2008, 00:55
invent adlı üyeden alıntı
organizasyon amatör değildi bence, 150 kişilik bir grubu yönetmek çok kolay bir iş değildir, ben çok keyif aldım yaptığımız bu geziden.Skullhunter'a ve emeği geçenlere teşekkürler.İleride daha keyifli gezilere çıkmak üzere
sevgiler.
Organizasyon amatördü derken yanlış anlaşılmasın Mekandaki yemek organizasyonundan bahsettim.Tabiki 150 kişinin yönetilmesine ve gezi organizasyonuna bir lafımız yok ve olamazda.Çünki biz istanbuldan değil BOLU dan geldik
-
19 Mayıs 2008, 00:57
Mert adlı üyeden alıntı
çok şey kaçırmışız lanet olsun
motorum çıksın servisten bende gazlıcam ankısa zamanda
tııırrttt motorcu fazerci sen nasıl gittin len oralara
baba artçı gelseydin keşke .. güzel bir gündü gerçekten .. özletme kendini
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
19 Mayıs 2008, 00:57
-
19 Mayıs 2008, 00:58
scootercılar nerdeydı benle bırlıkte 5 ı gecmez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)