haftaya yinemi gitsek ne yapsak ya ben cok sevdim burayi hele barajin çevresindeki yola bittim bi saga yatiyoz bi sola
haftaya yinemi gitsek ne yapsak ya ben cok sevdim burayi hele barajin çevresindeki yola bittim bi saga yatiyoz bi sola
bugun sunu anladımkı arkadaslar,cok asırı kalabalıkta malesef akıcı sekılde gıdemıyoruz,tehlıke olabılecek anlık suruslerı gordum,ıkı ufak kaza gecıren arkadaslara cok gecmıs olsun dıyorum,syriana(bulent ve arzu-yoldaslarım)coktandır gormedıgım cerrahi(erhan),mustafa avcılardan,babaci(coskun),alper dostum,aklıma gelmeyen dıger dostlara cok tesekkur edıyorum. guzel ve keyıflı bır gun gecırdık, saygılarımla.
siyah bi R1 vardi bittim ona bide bordo renginde vardi kimindi acaba ama siyahi bitirdi beni ya
siyah R1 benim bir misafirimdi ((: biri daha vardı ki bordo scoterla ss cilerin korkulu rüyası olddu
((: erhan akar kardeşime çok teşekkür ediyorum .. bewerly 500 ile hepimizi deldi ((:
gelen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür edirm ..çok güzel bir gezi oldu .. yemegimizi de yedik .. dereyede girdik . stres attık .. gaz açtık .
kaza demiyelimde düşen arkadaşlara çok geçmiş olsun ..
kazasız belasız bu günüde atlattık .. sevgiler jesse
haa buıarada 2,,87 ile radara girmişim .. jackaan arkadalım ceza fotosunu koyar birazdan ((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Güzel gezi. İyi eğlenmişsiniz.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
o nasıl bir scootermış yaa.modeli resmi fln yok mu
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Düzenleyen arkadaşlara çok teşekkürler biz BOLU mt den iki motor katıldık. Organizasyon biraz amatördü mekandada personel eksiği vardı sanki yemekler saat 15.00 da geldi.bunun dışında herşey harikaydı. Yuvacık Belediye Başkanı kendi mekanına inişe bir çakıllı yol değilde asfalt yapabilseydi.Kendi adıma inerken de çıkarken de mucurdan dolayı düşüceğim diye baya bir korktum.Özellikle ss lere göre bir yol değildi.
Daha öncede gezilere katılmıştım ama bu gezi bambaşkaydı gelemiyenler çok
şey kaçırdılar uzun zamandır bu kadar gülmemiştim...
Cerrahi (erhan) tencere (ümit) pınar yakup ve bılımum dıger arkadaşlara muhabbetlerınden dolayı çook teşekkürler...
Sabah evden çıkarken bugünün bu kadar güzel ve bol kahkahalı geçiceği aklıma gelmezdi..
Ayrıca kaşarlı mantar 10 numaraydı
Hasan..
güzel ve kalabalık bir gezi olmuş ayaklarınıza saglık
Erhan resimler için teşekkürler bendekiler için birkaç gün beklemeniz gerekekcek...
Organizasyon geçen seneki gibi yine çok renkli ve eğlenceliydi, yaşanan iki ufak kaza (yani düşme) biraz moralimizi bozsada kazasız belasız bir geziyi daha tamamladık...
Emeği geçen herkese teşekkürler...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
heheh erhan benim çocukluk arkadaşım .. çok mazimiz var sagolsun .. kırmadı beni geldi tanılştıgına da çok memnun oldu .. yolda söz bitti bewerly konuştu (((:
ben en son ibreye baktıgımda 165 di . 170 oldu 175 oldu yok artık dedim 180 oldu (((: helal bee dedim ((:
sorma kanka ilk cezam (((: ıslatırız
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Bende gezi ile ilgili birkaç şey eklemek istiyorum.
Gerçekten oldukça iyi düşünülmüş bir organizasyondu. Herşey düşünülmüş ve gayet güzel organize edilmişti.
Konvoydaki olumsuzluklar çok önemli değil o kadar aracın aynı anda trafikteki hareketi zaten sakıncalı olacaktı kopmalarda geçip gitmelerde sorun değil.
Mt ailesi ile ilkkez biraraya gelmeme rağmen çok eğlendim çok memnun kaldım. Emeği geçen herkese katılan herkese çok çok teşekkürediyorum.
Yanlız üzücü bir olay ekleyeyim. Önümdeki masada bulunan grubun yemeği geçiktiği için mekanı terketmesi beni çok üzdü. Herhalde açlığın vermiş olduğu stresle biranda hesaplarını ödeyıp kızıp gittiler. Daha montlarını bile giymeden yemekleri geldi ama nafile.Keşke birazdaha sabredebilselerdi.
( Soldaki birinci masa bayanların olduğu 6 kişilik grup. Valla çok üzüldüm o kadar yolu güle eylene gel sonrada sinir stres kalk git ) ( Bu arada kırmızılı olanda be )
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)