Kaza yapan arkadaşlar olmuş kimler olduğu ve sağlık durumları hakkında bilgisi olan varmı acaba?
Kaza yapan arkadaşlar olmuş kimler olduğu ve sağlık durumları hakkında bilgisi olan varmı acaba?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Ankaraya kadar giderdi aslında İbrahimin yol özürlü olduğunu birkez daha gördük. 100 motordan kaybolan tek kişigelişim ibrahim yanlışlıkla ankara ya giden bir ss'i bizim gruptan sanınca soluğu izmitin sonunda almış
Bu ayaklar kimin?
süpper bir gündü gelen herkese teşekkürler...
güzel yol yaptık,
güzel eğlendik.
organizasyon süpper....
2 talihsiz ufak kaza dışında güzeldi gezi.
kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun... geçmiş olsun baba atmaca..
bu da benim hyo turuncu siyah, arkasında sarı file var.........
tanımsız arkadaşım çekmiş fotoyu saolsun.......
herkese;kazasız,belasız,
özgürlüğe doğru iyi yolculuklar...:bounce:
yok bişi benle beraber geldıler sadece maddı hasar var motorda az bişi
hyosung250gtr
fotoğrafları beklıyoruuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzz dahalaa daha cooooooooook istiyoruzzzzzzzzzzz 1 milton tane istiyoruuuuuzzzzzzzzzzzz =))))))
Çok sevinçliğim nedense
O ayaklar kokuyo Erhan Muharremin olmasın hehe
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
kanbersiz oldunuz fotolor süper...
Rüzgar gibi geçti
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Bunlarda benden
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Helal MT Şahane bir grup olmuşuz, çok büyük bir grup
Bu kadar büyük gruplarda az da olsa hatalar olabilir, yeterki kimsenin canı yanmamış olsun Orada olmak çok istedik ama kısmet bir sonrakineymiş.
Fotoları merakla bekliyoruz gelişim İbo' nun ayakları sanırım foptolara damgasını vuracak Bu arada Cerrahi arkadaş asla tehlikeli Motur sürmez, sağdan soldan vınlamaz, arada iğne deliğinden geçtiği olur o kadar
Hepinize tekrar helal, geziye de fotolara da, hikayelere de şimdiden teşekkürler
Poturdak
gezi iyiydi....katilan herkese tskkurler,fotograf makinasi getirmedigim icin fotograf koyamayacagim :-( ..... bir grup akillinin donuste bizden ayrilip kestirmeden gitmesi,ve bizim saatlerce nerede bunlar diye onlari aramamiz disinda cok gzl di gezi! bu arada ambulansi da yuvacik bld. baskani yollamis sagolsun!
güzel bir gün geçirdik çok kalabalık dı yaw
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Yudumlayarak Resimlere bakıyorum
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
harika bir gezi olmuş fotoğraflardan belli.
tam öğrenemedim ama anladığım kadarıyla iki arkadaş kaza yapmış onlarada geçmiş olsun
bu sefer gelemedim ama inşallah bidaki gezinizde sizlerle birlikte olucam.
japondan şaşma,çine bulaşma........
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)