gerçekten çok güzel bir gezi olmuş! Çok istedik gelmeyi ama Kısmet değilmiş Artık Yaza daha vaktimiz olacak daha fazla katılırız gezilere
gerçekten çok güzel bir gezi olmuş! Çok istedik gelmeyi ama Kısmet değilmiş Artık Yaza daha vaktimiz olacak daha fazla katılırız gezilere
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
gezi guzeldi ama donuste basımızza neler geldii off olf..
No FeaR NeveR
İki kişinin bindiği motor değildir.
gezi çok güzeldi kız arkadaşım bana daha bi aşık oldu onu getirdigim için yalnız izmitte polis çok ehlıyetsiz yakalamiş resmen her motoru çevirdiler
Çok güzel bir gün ve keyifli bir geziydi emeği geçen tüm organizatör arkadaşlara teşekkür ederiz.
bir kac fotoda benden
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
bol katılımlı,çok keyifli bir gezi olmuş.paylaşım için teşekkürler.sevgilerimle.
çok güzel bi geziydi emeği geçen arkadaşlara teşekkürler sağ salim tamamladık
gelişim ibrahim yanlışlıkla ankara ya giden bir ss'i bizim gruptan sanınca soluğu izmitin sonunda almış
Beni güldürdün ya Allah 'ta seni güldürsün Coşkun....
İbrahim kardeşim hava almış oldu işte..Ama ne hava haa...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Katılan herkse teşekkürler. Her zaman ki gibi güzel bir gezi oldu umarım herkes keyif almıştır. Çok kalabalık olduğumuz için ufak tefek sorunlar yaşadık daha iyilerinide yapacağız. Hatalar için kusura bakmayın.
Tekrar görüşmek üzere.
Birazdan bol bol fotoğraf geliyor.
ben yanlış gördüm o zaman
ben digitale pil almayı unutmuşum bende resim yok malesef ama arkadaşlar ekleyecek.sizin kadar kendi resimlerimi bende merak ediyorum..gerçekten çok eğlendik. duyduğumuz birkaç üzücü olay oldu onlarda olmasaydı 4x4lük bir gezi olacaktı.herşeye rağmen güzeldi ama
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
babaçi abi nereye kayboldunuz çok aradik sizi oğuz abiyle, bulamayınca ufaktan yola koyulduk. Yalnız oğuz abi çok kızdı bi ara aynadan baktım kamyoncularla telepati kuruyodu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)