bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
ee baksana yandaki motora 2 kişi binmiş ondan tabi motor çekişten düştüğü için scoter geçer
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Nereyeye yatıyon allah aşkına sen yaaaaaaa Herkez düz gidiyo
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bu mini jesse olmuş küçüklüğünde de böyleymiş demek
var ya hemen face book ta avatar resmı yapmış yemin edıyorum yaa
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Jesse bekleniyor,yakında gelir,yoksa ikizlerinin sayısı artacak
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
ehhh işde iyi bi gezi olmuş daha iiyi olabilirdi bide şu aklıma geldi hani diyoruz ya çin çonlar yolda kalır ama geziye bakıyomda altında motor olanlar malamat olmuş kaybolmuş,tekeri patlamış kayışı kopmuş,düşmüş halla halla
biraz geç olacak ama arkadaşlar resim nasıl eklerim buraya
İki tane fotografa bakıpta ehh işte nasıl denir...
Genelleme yapmayalım ümmet abi yıllarca yollarda çin conlarla gezdi,herzaman mutlu mesuttu en azından biz oyle bılıyorduk..
Çinli motosikletlerle gelen arkadaşlarımız oldu canavr gibi gezdiler kimse çincona keyfınden bınmıyor..
Ötekilerde olagan şeyler herkesin başına gelir sen sakın kaybolma,lastiğinde patlamasın hee biz japon motorun lastiği patlamaz demedik bu arada
Hasan..
sol aynada gördügün karartı erhandı işte ordan olmasın ..
şaka biyanada tanışmışsındır biryerde patron .. bir yerde degilki adam heryerde
bu pocked bike lar benim fuarda kullandıgım mı ((:
yolda kalınca ararsın ama demi .. yok sana birdaha patso
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
yaw geziden sonra ilk defa girebildim yazılan mesajları okuyana kadar 2 saat geçti
bende de bi kaç resim vardı bakmak isteyen olursa
http://picasaweb.google.com.tr/ercan...KGeziResimleri
ama asıl dönüşte trafik polisiyle çekilen resimleri istiyom ben, nerde onlar göremedim, jackaaan nerdesiiinnn
polis cezaları yazdı, pişmaniyeyi yedirdi, beraber fotoğrafta çektirdi öyle yolladı bizi
istburak'ın sigorta eksiği ve jesse'nin 285 le radara yakalanması yüzünden yedikleri cezalar dışında ceza yoktu galiba ;)
gezi güzeldi aynı ekip 1 haziranda bursadan yalovadan gelenlerle birlikte bursaya gidelim program netleşiyor mt takvime bakınız
Yolda kalmış olmanıza çok üzüldüm. Yardım etmeyi çok isterdim. Ve el işaretini görünür biçimde ve doğru yapsaydın emin ol dururdum.
Sen elini sallarken ben ve beraber döndüğümüz diğer arkadaş biraz ilerdeki mola yerinde durduk bu konuyu konuştuk Netice ikimizde aynı şeyi anlamışız. YAVAŞLAYIN. Sen elini bu şekilde sallıyordun bizde radar var sandık. Ha bide motorun önünde olduğun için geç farkettik. Ve benim yanımda avadanlık taımı vardı. Lastik mevzusu yuzunden çok yolda kaldım. Çok uyuz edici bir durum.
Geçmiş olsun.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Az kaldı bende katılacam aranıza... Siz beni tanımasanızda ben yavaş yavaş sizleri tanıyorum
Gezinizde çok keyifli olmuş anladığım kadarıyla...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)