Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

18.05.08 Kocaeli Yuvacık Gezi Fotoğrafları ve Gezi Yorumları

REKLAM ALANI
    jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    Alıntı mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkes efendi efendi donerken senin o dizin ne ole scooterların düz döndügü viraja bile nie artistlik yaparak girion bakıyım sen
    benim virajımı biliyosun çok konuşma ordan (((: erdinç 2- 3 sn erken basmış . diz yerdeydi
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

true love..

Drift Religion

Motosikleti

bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

yusuf38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ 125cc 2000 model - 4 zamanlı

gezi

siteye üye olan,ehliyeti olan biri olarak geziye gelememek beni cok üzüyor ama sizler gezip mutlu oluyorsunuzya oda bana yeter.kuzen babaci ye selam

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    gezi dönüşü lastiğimin oldukça indiğini farkettim, tabi yola devam edemezdim, temde sabancı üniversitesine gelmeden bi yerlerde sağa emniyet şeridine çektim.. geçen motorculara yardım için el salladım, gezi dönüşü güzergahı olduğu için biçok arkadaş geçti ancak pek duran olmadı, bir süre sonra birisi durdu ve durumu anlattım, yanında tubeless lastik için olan köpüklerden vardı saolsun verdi, bu sırada bir başka arkadaşta durmuş bizi görüp, yanımıza geldi, köpüğü sıktık ve lastik biraz şişti, bu şekilde yola devam etmeye karar verdik ve adının mehmet olduğunu öğrendiğim arkadaşta bize eşlik etti. fazla uzağa gidemedik çünkü hemen indi lastik, gene çektik sağa.. tekrar ne yapacağımızı düşünürken geçen motorculardan yardım istemek için el salladık ancak hiçkimse durmadı... uzun lafın kısası, lastiği sökmek için anahtarımızda yoktu ve anahtar bulmaya çalıştık sonra kendi çabalarımızla lastiği söktük diğer motorla lastikçiye gittik ve tamir ettirdik tekrar olay yerine geri dönüp lastiğimizi takıp devam ettik, 3 saat süren lastik macerasında bizi ordan kurtaran mehmet arkadaşıma burdan tekrar çok teşekkür ediyorum ve yardım için durmayan bütün üyelerede inşalla sizin başınıza gelmez diyorum....

beklerken..

bu arkadaş motoru yatıramadığımız için biz gelene kadar 45 dakka bu şekilde durdu...

lastik kucakta belim tutuldu boynum gerildi

Motosikleti
    artçıyım ben:)
    gecmıs olsun... kımsenın basına gelmesın ınsallah

istburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    herkese merhabalar doğrularıyla yanlışlarıyla hatalarıyla bi gezimizi daha arkamızda bıraktık güzel bi geziydi herkese ve düzenliyen arkadaşlara teşekkürler bütün resimler bunlar

şindilik bukadar devamı yarın
    Drift Religion
    fatih şubesi

Terrorizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Burak o Kaan ın fotosunun büyüğü yok mu =)
    ★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★

şahane bi gezi olmuş başka fotolar yokmu ?

Motosikleti
    artçıyım ben:)
    gezı cok guzeldı. donuste polıslere yakalnmamız dısında:( yarında benden fotolar;)

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı barisozcetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gezi dönüşü lastiğimin oldukça indiğini farkettim, tabi yola devam edemezdim, temde sabancı üniversitesine gelmeden bi yerlerde sağa emniyet şeridine çektim.. geçen motorculara yardım için el salladım, gezi dönüşü güzergahı olduğu için biçok arkadaş geçti ancak pek duran olmadı, bir süre sonra birisi durdu ve durumu anlattım, yanında tubeless lastik için olan köpüklerden vardı saolsun verdi, bu sırada bir başka arkadaşta durmuş bizi görüp, yanımıza geldi, köpüğü sıktık ve lastik biraz şişti, bu şekilde yola devam etmeye karar verdik ve adının mehmet olduğunu öğrendiğim arkadaşta bize eşlik etti. fazla uzağa gidemedik çünkü hemen indi lastik, gene çektik sağa.. tekrar ne yapacağımızı düşünürken geçen motorculardan yardım istemek için el salladık ancak hiçkimse durmadı... uzun lafın kısası, lastiği sökmek için anahtarımızda yoktu ve anahtar bulmaya çalıştık sonra kendi çabalarımızla lastiği söktük diğer motorla lastikçiye gittik ve tamir ettirdik tekrar olay yerine geri dönüp lastiğimizi takıp devam ettik, 3 saat süren lastik macerasında bizi ordan kurtaran mehmet arkadaşıma burdan tekrar çok teşekkür ediyorum ve yardım için durmayan bütün üyelerede inşalla sizin başınıza gelmez diyorum....

beklerken..

bu arkadaş motoru yatıramadığımız için biz gelene kadar 45 dakka bu şekilde durdu...

lastik kucakta belim tutuldu boynum gerildi
    gecmiş olsun sanssız bi durum ben sizi gordum ama o sırada bi tırı solluyoduk tam, durmak istesemde baya bi gecmek zorunda kaldık duramadım acıkcası tehlikeli olacagı için, ki bizi yolda gectiniz siz buyuk ihtimalle coktan işinizi halletmistiniz

buarada yanlış hatırlamıosam hafif bi viraj cıkısındaydınız cnk içimden duzlugun sonuna kadar gitseniz uzaktan insanlar sizi gorup durular die gecirdim
    true love..

Drift Religion

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gecmiş olsun sanssız bi durum ben sizi gordum ama o sırada bi tırı solluyoduk tam, durmak istesemde baya bi gecmek zorunda kaldık duramadım acıkcası tehlikeli olacagı için, ki bizi yolda gectiniz siz buyuk ihtimalle coktan işinizi halletmistiniz

buarada yanlış hatırlamıosam hafif bi viraj cıkısındaydınız cnk içimden duzlugun sonuna kadar gitseniz uzaktan insanlar sizi gorup durular die gecirdim
    aynen bizdede sollama yaparken bir an gözümün ucuyla gördüm görmedim arası bi görüntüydü.daha geride akü başı kopan bi en500 için hepimiz durduk ama yeri müsaaitti
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bws50
    ohhh ohhh güzel güzel resimler de geliyo

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    herkese çok geçmiş olsun dönüşte tek tek dökülmüş herkes üzüldüm valla bizimde arkadaşın aküsü bitmişti sağolsun ismini hatırlayamadığım bir arkadaş gelip 2 dk da vurdurdu motoru tecrübe bu olsa gerek o arkadaşada burdan çok teşekkür ederim.
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

Motosikleti
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese çok geçmiş olsun dönüşte tek tek dökülmüş herkes üzüldüm valla bizimde arkadaşın aküsü bitmişti sağolsun ismini hatırlayamadığım bir arkadaş gelip 2 dk da vurdurdu motoru tecrübe bu olsa gerek o arkadaşada burdan çok teşekkür ederim.
    benim misafirimdi ismi erhan birazdan yanına gidiyorum teşekkürlerini iletirim (((:
    Drift Religion

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Skullhunter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En Efendi SS ci Adaşım ve Ben
    Eyvallah patronum benim
    Sende bu dunyada anıdıgım en uysal olgun sakin insanların basında geliyorsun
    Senin gibi bir insan iyi ki var hayatımda. İyiki tanımısım senin gibi bir insanı
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Alıntı jesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim misafirimdi ismi erhan birazdan yanına gidiyorum teşekkürlerini iletirim (((:
    hocam çok çok teşekkürlerimi ilet yalovaya filan uğrarsanız gelin misafirimiz olun sıcak soğuk birşeyler ikram edelim
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Bir çok ss'i yiyen scooter'ci arkdaşımız bumu

süper gezi olmuş arkadaslar.devamı olur insallah

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir çok ss'i yiyen scooter'ci arkdaşımız bumu

Bakarmısın ELINT cigim resimde bile yarım boy fark koymus 1000RR a
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)