İbrahim sonunda "uzaya giden ilk türk" ünvanını alcak bu gidişle
Gelişim Sürücü Kursu , Sj's sizde karar verin aaaa . Arkdaşımız su altı araştırmadan mı yoksa sadece anahtarınımı arıyor.
Bu arada bu tava pardon tencere degil mi
harika bir gezi olmuş imrenerek bakıp duruyoruz resimlere en kısa zamanda orda olmak dileğiyle resimler için tşekkürler
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
motor istiyorummmmm
evet geziden bu yana daha bu saatlerde girebiliyorum nete
öncelikle gezi için motosiklet.net kurucularına modlarımıza izmit mt ye bursa mt ye loft a gelen arkadaşlara herkese sonsuz teşekkürler
avrupa yakasından yola çıktık daha evden çıkıp motora binince heyecanım artmaya başladı taki levent bp ye gelene kadar bp ye gelince heyecanım ikiye kalandı.
yola çıkımızdan itibaren güzel bir grup sürüşü ile ikinci buluşma yeri olan opet benzin istasyonuna geldik orda bekleyen arkadaşlarda bizler kaar kalabalıktı bu çok güzel bir duygu idi.
her markadan her modelden moosiklet görmek bilgi birikimi içinbizler adına ii oldu beendiğim moosikletleri yakından inceleme fırsatı buldum.
belediye başk. katılımıyla şenlenen buluşmamız bir o kadar keyfli bir o kadar huzurlu geçtiki kelimeler yetmiyo
yemekler konusunda ne sölenebilirki kaşarlı mantaı tek geçiyorum balıklar köfteler herşey bir harikaydı.
gei dönüşümüzde bizlerde trafik ekipleri tarafından çevirilen 8 9 adar motor grubuyduk neyseki bizizm evraklar tamdı ama ist burak ve jesse arkadaşımız ceza yemekten kurtulamadılar biriniin sigortası bitmiş birinin muaynesi ama efedrin arkadaşımız ın ehliyei olmaası bizleri korkutsada kız arkadaşı hemen motor başına geçerek kurtardı efedrin i
dönüş yolunda kopmalar olsada günü yorgunda olsak güzel ve eglenceli bir şekilde bitirmek çok güzeldi
kaza yapan arkadaşların kendilerinde bir şey olmaması sevindirici bir hadise olmakla beraber artçı bayan arkadaşımız baya bir kormuş gözüküyodu eçmiş olsun diliyoruz :(
daha ne sölenebilirki resimler harika herkese burdan selamlar sevgiler veee
TEŞEKKÜRLER
TEŞEKKÜRLER MOTOSİKLET.NET
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Afiyet olsun gökanım...
Bir yiyen pişmanmış Birde yemeyen...
Diğer fotoğraf çekimlerim burada ama fazla yok....
http://picasaweb.google.com.tr/ismailkocaman2003/YuvacK
Alabalık da güzeldi...
neyazıkki ben gelirken herkes geri dönüyodu :(
walla polislerle olan diyaloglar nasıldı polis abi bizi aldı götürdü merkeze misali ne gündü ya
bende birine ehliyetin fotokopisini verdim motoru teslim aldım diye
DRİFT RELİGİON
http://picasaweb.google.com/erdincpolat/YuvacKResimleri
walla bende siteden topladıgım ve kendi cep telefonumla çektiğim bir kaç resim var burda isteen bakabilir saygılar
DRİFT RELİGİON
gezi yi tesadüf olarak c.tesi gecesi siteden ogrendim ve katıldıgım ıcın cok memnun oldum.harıka bır gezıydı.bu tur gezılere devamlı katılmak ısterım.acaba maıl yoluyla daha onceden bu gezı organızasyonlarını ogrenemezmıyım yada bı yere kayıtmı bırakmam gerekıyor. kaza yapan arkadaşbenım 3 makina önumde seyahat edıyordu.kendısı ve esıne gecmıs olsun dıyorum. leventten gelen kavunıcı renklı shadov lu arkadasa ve masamızı paylastıgımız boludan gelen 3 arkadasa cok selamlar.http://www.metacafe.com/watch/1326084//
abi benim karabüklü topragim nerde ya cbf 150 si var hatta 12 bin küsür km de kiz gibin makinesi var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)