aha resimler geldi buyrunnnn
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Gezide emeği geçen herkese çok teşekkürler.Çok büyük gurup olmanın verdiği dezavantaj dışında herşey çok güzeldi.Birçok arkadaşımızın aksine ben tesisteki hizmetten oldukça memnun kaldım.Demekki lokal olarak hizmet verilen bazı bölümlerde aksamalar yaşanmış.Bize bakan çocuk canavar gibiydi valla.Şahsen tekrar oraya mutlaka gideceğim.
Burak'çım büdücüm,vedalaşamadan erken ayrılmak zorunda kaldım,senden ve Yasemin'den özür dilerim.Ayrıca Coşkun,Kuyucadısı ve Hasan'da kusuruma bakmasın,sen bi zahmet söyleyiver..
Dönüşte önümden giderek bana hava tüneli açan ve rüzgar direncini düşürüp 95 km/h sabit hızımı korumamda sonsuz gayret gösteren Özkan kardeşimede teşekkürlerimi borç bilirim.Üç motor tesisten çıkarken GS1200 arkasına takıldığımı gören ve briliktemisiniz diye sorup makara geçen muzip motorcu kardeşlerimede selam gönderiyorum (burada CBF150 çetesi aklıma geldi birden).GS1200 kim derseniz arkada quard olarak her sollama çırpınışımda beni koruyan Murat biraderimindi.Hani derler ya motora göre muamele diye ama bu arkadaşımda zerre kadar böyle bişey yok.Dışardan görenlerin şaşkınlıkla izlediği küçük bir gruptuk ama benim için değeri tartışılmaz.Çok güzel dostlar ediniyorum burada.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Alper sayfa düzenini bozmasana kardeşim kaç senelik üyesin lafta bu yaptığın hiç yakışıyomu...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
[MEDIA]http://www.metacafe.com/fplayer/1325462/motosiklet_net_yuvac_k_gezisi_2008.swf[/MEDIA]
Bu videoya dikkat dönüş yolunda 15-20 kişilik bir grubu çektim.
Videonun ortalarına doğru grubun ikiye bölündüğünü görüyoruz.
Kopuklukdan sonra gelen ilk motosiklet ve sürücüsüne dikkat ediyoruz.
[MEDIA]http://www.metacafe.com/fplayer/1325492/mt_yuvacik.swf[/MEDIA]
Evet o kişi İbrahim'in ta kendisi
Sonra ben niye kayboldum diyor
Valla herşey süperdi.
Deredeki fotolarım bile çıkmış.
Erhan denen adam 1 numara. Herşeyle uğraştı.
İzmit'te bizi karşılayan arkadaşlara da teşekkürler.
Ancak zabıta polis falan gerek yoktu Baktım motorumu çekiyor ben de onu çektim .
Erhan koyarsa artiz zabıta fotosunu görebilirsiniz
Bu arada yolda gitmeyi bilmeyen arkadaşlara bir uyarı:
1) Önünüzdeki motoru tam arkasından takip ederseniz sizi göremez!
2) Önünüzdeki motorun dibinden giderseniz (burnunuz geçecek şekilde) ani hareket halinde ilk çarpacağı siz olursunuz.
Kurallara uymaya gerek yok sadece kafası çalışan motorcu bunu kavrar zaten
bir dahakine biraz daha dikkat
DBTYSG
Bu kadar bol katılım ve keyifli gezi gormemistim mt topiclerinde... gercekten de sahane...
e e e İzmir tayfası olarak hemen organize olmamız lazım
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
tesisin kalitesi ve hizmeti gerçekten on numaraydı.gelemeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı.
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)