aynen öyle abi.. normalde yaptığım şey değil ama gezideki grupta olmanın verdiği rahatlıktan ötürü sanırım hızımız da düşük olduğu için bakına bakına gidiyorduk (ilk doğa gezisi deneyimi )ama bakınmanın "aval aval" aşamasından önce yola tekrar konstanre olmak lazım, o kısmı o anlık unutunca olan oldu sağolun inşallah en kötüsü böyle oldu, iyiyiz çok şükür
Sj's kardesim tekrar gecmis olsun, seni ve black tiger ını bidaha öyle görmeyelim
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
amin amin biz de kazadan sonra kendimizde bişey yok diye rahatlayınca motora baktık ben fazla hasar görmeyince onu da geçiştirdim ama bizimki "ya nazife çok kötü oldu ya" dedi koptuk orda (nazife der bizimki black tigera )
kasktan da nefret eder ama bakkala bile gidecek olsak zorla taktırırdım, bu kazada da başının arkasını çarpmıştı kask korudu. gördün mü dedim bir de kocaeli belediye molasından sonra yuvacığa kadar takmasam mı diyordun dedim.
o da bu vesileyle kaskın ve korumaların önemini daha iyi anlamış oldu
eyvallah sağolasın. ilk düşüşüm değil zaten 45bin kmdir motosiklet kullanıyorum normal şartlarda başımıza gelecek şey değil. bu ikinci motorum. nexuscanla ilk oldu cana da mala da çok hasar gelmeden atlattık çok şükür
Evet ya aslında ben böyle değildim ama yoğun iş temposu sanırsam beni böyle yaptı... Kendimi yollara vurasım geliyo heralde... Tabi ya işte bu bende yanıma kaybolucağım adam arıyodum
Ahahahahaha bilmem fotoğrafa bak istersen Aslında benim ayağımmı diye düşünmedim de değil hani baş parmak yanındakinden küçük ya...
dünkü gezi ve katılım oldukça güzeldi gelen herkese teşekkürler arkadaşlar
hepimiz yemeklerin geç gelmesine sinirlenmiş gözüküyoruz ama arkadaşlar
hangi yer olursa olsun 181 kişiye aynı anda sipariş alıp aynı anda servis yapabilmeleri mümkün değildir eleman sayısı çok olsada bu değişmez
sonuçta ızgaraların büyüklüğü bellidir ben daha önce işletmecilik yaptığım için bu tarz şeyleri az çok bilirim lütfen ordaki çalışanları ve imkanlarınıda düşünerek eleştiriler yapalım
dün avrupa yakası buluşması sonrası mehmetçik tesislerine gidene kadar ortalama 70-90 km arası yol almamıza rağmen arkada kopmalar yaşanmış ben en önde gittiğimden arkamdaki arkadaşla aramda hep bi mesafemiz oldu grup sürüşlerinde en önemli şey aynadan arkandakini takip etmektir o yavaşladığında yavaşlanır ama biz büyük grup sürüşlerinde nedense çoğu kimsenin grup sürüşü konularını okumadığını anlıyorum allahtan kazasız belasız gittik gruptan ayrılıp bizi soluyan arkadaşlara rağmen
herşeye rağmen yorulmuş olmama rağmen güzel ve eğlenceliydi bu tatlı yorgunluğuda atarız bugün
tüm katılanlara teşekkürler
birazdan resimleri de yükliyeceğim
düşen arkadaşım allah beterinden korusun seni
allahtan çok bişe olmamış büyük geçmiş olsun
bi daa ki geziye yol bilmeyenleri gruptakileri tanımayanları almıyalım di mi küçükibo
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Herşey çok güzeldi emeği geçenlere teşekkürler.
Servis hızından şikayet eden arkadaşlar: İşim nedeniyle pek çok kalabalık organizasyon düzenledim. 5 yıldızlı otellerde 1 gün önceden garanti kişi sayısı verip herkese aynı yemeği sipariş verdiğinizde bile bundan hızlı gelmiyor. Mutfakların belli bir kapasitesi var, yemeklerin hepsinin önümüze sıcak sıcak geldiğini düşünürsek bence gayet hızlıydılar
Bir sonraki geziyi daha iyi organize etmek için gözüme katılan 1-2 noktayı paylaşmak isterim:
- Katılımcıların grup sürüşü kurallarını okumaları gerektiğini düşünüyorum. 5-6 motor fermuar düzeninde gitmeye çalışırken aralara girmeye çalışanlar hem kendilerini hem de grup sürüşü yapmaya çalışanları tehlikeye attı.
- Grup sürüşlerinde, tek şeritte yan yana 3 motor, 2 şeridi kaplama gibi formasyonlar yok. Bizim grupta bunu yapanlar az değildi
- Hız gruplarına göre grupların dağılımı, her grubun lideri ve artçısı önceden belirlenmeli. Bu arkadaşlar güzergaha hakim olmalıdır.
- Sürüş sırasında aynı hız grubu içindeki motorlar birbirini geçmez ve arkasındakini kollar. Gerekiyorsa arkasındakini beklemek için hızı düşürür.
- Gidilecek yere vardığınızda tercihen başka motorun çıkışını engelleyecek şekilde motor bırakılmaz. Eğer bırakmak zorunda kalındıysa gidon KİTLENMEZ. (arkama bırakan 10 plakalı Hyosung kardeşim sayende 3 kişi sağlam bir antreman yaptık, bu sırada benim motoru çıkarmaya çalışırken bir arkadaşın Fazer'ının yerini değitirdim, allahtan o gidon'u kitlememişti, sonrasında yorgunluk ve terden yerine almayı unuttum, o arkadaştan özür dilerim)
- Park yerine girdikten sonra gereksiz yere egzost bağırtılmaz. Oraya kafa dinlemeye gelen insanlara ayıptır.
Sonuçta grup sürüşü ego kontol işidir. Gösteriş yapmayacaksın, sakin kullanacaksın, liderin kurallarına uyacaksın vs. Bu kurallara uymak istemeyen arkadaşların bireysel sürüş yapmaları daha hayırlı olur.
Grup sürüşünü doğru yaptığımızda daha fazla zevk alacağımızı düşünüyorum.
Emeği geçenlere tekrar teşekkürler, en kısa zamanda yenilemek dileğiyle
evet arkadaşlar biz bursa mt den 2 motor 3 kişi yeni döndük.geceyi yalova delmece yaylasında kamp yaparak geçirdik.bunun için ayrı bi topic açıcam.gerçekten çok güzel bi gezi oldu.organizasyonda emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim.kaza yapan arkadaşlara da geçmiş olsun diliyorum.fotoları gece atarım artık birazdan işe gitmem gerekli.
ya arkadaşlar bi şey merak ettim , ankara dan gelen varmıydı geziye , bize çok uzak kaldığı için gelemedik de
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Ancak bu kadar yapabıldım Kişileri tanısam daha guzel yapacaktımda idare edin artık
[MEDIA]http://www.metacafe.com/fplayer/1325332/autoPlay/.swf[/MEDIA]
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
vasco eline sağlık güzel olmuş
grup sürüşündeki sorunlar sayımızın çok fazla olmasından ve birbirmizi tanımamazıdan kaynaklanıyordu aslında bu tür büyük gezilerde bu tür sorunların olmasıda normal bu kadar farklı karakterde insanı birarada yonetmek mümkün diğil ama birbirini tanıyan daha küçük gruplar halinde gidebilseydik belki daha güzel olurdu netekim dönüşte bunu yapalım derkende hepimiz kaybolduk
İki kişinin bindiği motor değildir.
[QUOTE=VaScO1925;1095008]Ancak bu kadar yapabıldım Kişileri tanısam daha guzel yapacaktımda idare edin artık
eline sağlık hocam kendimi görünce sevindirik oldum
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)