gürsel abi cok güzel fotolar yakalamışsın emeğine sağlık.... yiğenimi de öpüyorum..
gürsel abi cok güzel fotolar yakalamışsın emeğine sağlık.... yiğenimi de öpüyorum..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
motosiklet konusunda baya bilinçleniyoruz artık galiba hemen hemen herkeste kask görmek çok güzel bi duygu burdan adanalı motosiklet tutkunlarına selamlar sevgile
teşekkürler demirim gürselim resimler hoş çıkmış
arkadaşlar benim baldızın katılması ani karar olduğu için kask bulmak yada aramak gibi vaktimiz olmadı,çünkü pazar günü 9 da yataktan kalktı enişte bende gelecem dedi bende kıramayınca topcase yi çıkardım bindik üç kişi motora gittik buluşma yerine baktık adanalı boş ona artçı olarak verdik üzgünüm ama başka çarem yoktu
gördüm ahmetim,daha doğrusu makine aradı öğleden sonra abi resimleriniz çıkmış dedi hemen aldım gazeteyi anı olaak saklayacağım.Sende ceyhan kulüp başkanısın hayırlı olsun TRT ye de röportaj verdik ama daha yayınlanmadı sanırım
ahmet, güzel bir organizasyon olmuş gürsel resimler için tşk.ederim ellerine sağlık gitmiş kadar olduk.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
mehmetim birdahaki buluşmaya kadar kendinize iyi bakın, kardeşin seni geçiyor benden hatırlatması
bizdende eskişehire selamlar olsun
güzel oldu ama cengiz abi.artık sizi kendisi olmadan göndermez bence
ahmet keşke haber verseydin, bakalım yarın bulabilecekmiyiz gazeteyi
ben teşekkür ederim muzaffergüzeldi birçok arkadaşımızla bir araya gelme imkanı bulduk
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Gürselabi ellerine ve emegine saglık çok güsel fotolar çok eglendik gerçekten çok güsel bir gündü.Başka gezi ve buluşmalarda görüşmek üzereSizleri tanımak çok güzeldi.Kalın saglıcakla Gaziantep mt den saygı ve selamlarla
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
mustafa kemal üniverstesi heheheheheheheh
[COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]
emeğine sağlık demirgursel.Ben kendimi bu güne kadar motor sürerken hiç fotoğrafta görmemiştim :D kendi kendime soruyorum bu benmiyim diye :D çok deyişik çokmışım
anam fotolarda ne kadar parlak çıkmışım öyleee,kendi kendime aşık oldumm,eline sağlık gürsel abi
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
ahmet abi video cok güzel olmuş... bi ara alayım senden...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
orda herşey gzl.olmuşda bn dayımı grmedim cuma dayımı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)