Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

artık bana müsade

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    ceyhandan ahmet kardeşim geçensene marmokta tanıştık kendisiyle yola çıkarken ceyhana davet etti kendisi,sağolsun çok ilgilendi zahmet ve sıcak ilgisinden dolayı kendisine çok teşekkür ederim.

mehmet kardeşte katıldı sohbetimize sonradan onada teşekkürler sohbetleri için

kadirliye geldiğimizde mt dostları karşıladı bizi gözlükçü isa kardeşin dükkanında akşamı yaptık 52 model motor vardı burda,hala kızgibi duruyo

kadirli mt ile ölen yemeği için balık lokantasına gittik polis murat,emekli subay ahmet ve ceyhanlı ahmet sonra akşam için plan yaptık ordaki herşey için kendilerine teşekkürler

-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Titan 125(mavilim), XT600(Haydut)
    Yolun açık olsun Ümmet abi. İyiki tanıdım seni. Ankara'da bir kardeşin daha var artık unutma

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    Alıntı yusuf_tb5cks adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ümmet abicim düzergahınızda Adana olduğunu da gördüm. Kadirli MT olarak sizleri misafir etmekten şeref duyarız. Kadirli ye de bekliyoruz. Burada gitmekten çok hoşlanacağınız yollar ve gezmekten çok hoşlanacağınız yerlerden bol miktarda var. Hayırlı yolculuklar abi, kazasız belasız inşallah.
    yusuf kardeş dediğin gibi güzel ve görmeye değer yerler varmış davetin ve misafirperverliğin için teşekkürler yanında çok rahattım,konaklama için sağol
    www.perkitan.com

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı ümmet perkitan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yusuf kardeş dediğin gibi güzel ve görmeye değer yerler varmış davetin ve misafirperverliğin için teşekkürler yanında çok rahattım,konaklama için sağol
    ümmet abi dualarımız seninle kazasız bol km ler dilerim antalyaya geleceğin zaman haberimiz olsun tanışmak isterim..

airman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 1200X C/T

Kadirliden selamlar

Ümmet abi Kadirliye gelmekle ne iyi ettin de bu vesileyle senin gibi bir dostu tanıma fırsatı dogdu.
    Yolunda yüregin gibi açık olsun.
    sizler gibi dostlara kapımız her zaman açık.saglıcakla kalın.

Kadirliden selamlar.

www.ummetperkitan.forumup.com

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
    THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abi bu mesajı özelden gonderdim ama mesaj mesej gitmedi sadece arkadaş listendekilerden mesaj alıyorsun sanırım yardımcı olursan sevinirim:

ümmet abi öncelikle hayırlı yolculuklar dilerim haftaya motosikletimle alanyaya gideceğim ama 2 seçeneğim var

1. trenle burdura kadar gidip sonrasında orada sürüşe başlayarak alanyaya gitmek ama sanırsam 50 km. fazla bu yol

2. trenle konyaya gelerek orada motoru indirip alanyaya gitmek bu yol 50. km daha kısa ama yol nasıl bilmiyorum

abi sence hangi yoldan gitmeliyim bana 2. yol daha iyi gibi geldi ama yol nasıldır hiç o yoldan gittinmi tavsiyen nedir cevabını bekleyeceğim teşekkürler..

Motosikleti
    henüz yok
    Ümmet abimm walla bizim makarnadan sonra o balık lokantasında ki sofrayı görünce utandım abicim benim yollarda kendine dikkat et ,keyifli sürüşler....

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bu mesajı özelden gonderdim ama mesaj mesej gitmedi sadece arkadaş listendekilerden mesaj alıyorsun sanırım yardımcı olursan sevinirim:

ümmet abi öncelikle hayırlı yolculuklar dilerim haftaya motosikletimle alanyaya gideceğim ama 2 seçeneğim var

1. trenle burdura kadar gidip sonrasında orada sürüşe başlayarak alanyaya gitmek ama sanırsam 50 km. fazla bu yol

2. trenle konyaya gelerek orada motoru indirip alanyaya gitmek bu yol 50. km daha kısa ama yol nasıl bilmiyorum

abi sence hangi yoldan gitmeliyim bana 2. yol daha iyi gibi geldi ama yol nasıldır hiç o yoldan gittinmi tavsiyen nedir cevabını bekleyeceğim
    teşekkürler..
    canımkardeşim 2.seçenek çok uygun yol geçensene onarıldı geniş ve güvenli konyadan bende aynı yolu kullanıyorum.zevkli yolculuklar 2-3 güne kadar bende antalyada olurum inş denk geliriz.

Alıntı demo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ümmet abimm walla bizim makarnadan sonra o balık lokantasında ki sofrayı görünce utandım abicim benim yollarda kendine dikkat et ,keyifli sürüşler....
    demet misafir umduğunu değil bulduğunu yer gecenin bisaatinde sadece makarna olur onu bulduğumuza şükredelim sizin düşünmeniz ve osaate emekleriniz yeter.
    www.perkitan.com

delipoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vulcan (maket uzaktan kumandalı) :)
    ÜSTADIM... gittiğin her vatan toprağında ki MT çi kardeşlerimize yürek dolusu sevgilerimizi ve selamlarımızı iletiyorsundur umarım... sayende hem oradaki dostları görüyoruz hemde sen yedikçe bizde yemiş gibi oluyoruz... bugün öğleden sonra bizim tayfada caddebostan sahilde toplanıyoruz kekli çaylı kuruyemişli meyvesulu ve sürprizli bir görüşme yapacağız.. kulakalrın çınlarsa 3 ten sonra bilki biziz... hayırlı yolculuk... o 53 model motoroda bittim...
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    Alıntı delipoyraz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ÜSTADIM... gittiğin her vatan toprağında ki MT çi kardeşlerimize yürek dolusu sevgilerimizi ve selamlarımızı iletiyorsundur umarım... sayende hem oradaki dostları görüyoruz hemde sen yedikçe bizde yemiş gibi oluyoruz... bugün öğleden sonra bizim tayfada caddebostan sahilde toplanıyoruz kekli çaylı kuruyemişli meyvesulu ve sürprizli bir görüşme yapacağız.. kulakalrın çınlarsa 3 ten sonra bilki biziz... hayırlı yolculuk... o 53 model motoroda bittim...
    teşekkür ederim funda kardeşim iyi dileklerin için,elbette heryere selamlarınızı iletiyorum devamlı aklımdasınız bilesiniz,meyvesulu kekli heee bubana yapılırmı bee alacağınız olsun sizin, bensiz nasıl geçecek boğazınızdan onlar
    www.perkitan.com

delipoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vulcan (maket uzaktan kumandalı) :)
    teşekkür ederim funda kardeşim iyi dileklerin için,elbette heryere selamlarınızı iletiyorum devamlı aklımdasınız bilesiniz,meyvesulu kekli heee bubana yapılırmı bee alacağınız olsun sizin, bensiz nasıl geçecek boğazınızdan onlar
    bil bakalım nasıl geçecek boğazımızdan eee üstadım sen alabalıkların makarnaların hatrını sorup, hepsini iyi ediyosun.. bırakta bizde biraz bişileri iyi edelim... hem dönüşünde gene yaparsak böle bi toplantı sana da büyük bir zevkle ikram ederiz...
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    canımkardeşim 2.seçenek çok uygun yol geçensene onarıldı geniş ve güvenli konyadan bende aynı yolu kullanıyorum.zevkli yolculuklar 2-3 güne kadar bende antalyada olurum inş denk geliriz.:
    perşembe günü alanyadayım nasipse.... orada olursan görüşelim abi bi sms yeter : 0555 838 46 83

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ümmet abim şuan @AYDEMİR (Ali) nin yanında..

Msn'den konuştuk..

Urfa'ya da bekliyoruz abim...

Nu sefer olmazsa bile bir daha ki sefere mutlaka bekliyorum abim..

Yolun açık olsun...Ceza konusuna da üzüldüm valla..
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    selam selam selam ümmet abi ne demek biz senin gibi değerli bir dostumuzu ağırlamaktan onur duyduk her zaman bekleriz senden ayrıldıktan sonra ceyhana kadar iyi bir yağmur yedim sorma sırılsıklam oldum ama olsun değdi kadirlideki doslarımızlada görüştük buradan ahmet abi,murat abi,ishak ve yusuf arkadaşlarıma selamlar

selamlar yolun açık olsun görüşmek üzere
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel resimler, ümmet abi, ahmetnr, bufferözden, suat, msoysoraç, selam hepinize
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    şimdi yolcu ettim ümmet abiyi Antep den Adanaya dogru gitti...
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    Yolun açık olsun ümmet abi. Seni karşılamaya gelemedik kusurumuza bakma. Ama eminim bizim arkadaşlar kimseyi aratmamıştır misafir etme konusunda. Ali abi misafirine iyi bakar. Ne de olsa o bir Gaziantepli.
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    g.antep mt hepinize ayrı ayrı içten teşşekkür ederim biliyorum hepiniz programlarınızı iptal ettiniz gelişimle ,inanın beni çok mahçup ettiniz yanınızda şuna samimiyetle inandım,sadece ben değil herhengi bir motorcuda gelse sizler aynı şayi kesinlikle yaparsınız yada motorlu veya motorsuz kim misafirse.
    ali aydemir :antep mt nin başrol oyuncusu
    hayali usta (yediğimiz tatlıların marifetli ellerin sahibi)
    erkengel ali:600 cc canavar
    hasan :antep bim sorumlusu
    salton :bilgisayar yetkilisi
    harun :motoru serviste üzgün motorcu
    ordaki ilginiz ve alakanız için sizlere nekadar teşekkür etsem azdır ama siz beni kesin anladınız birşey sölemeye gerek yok.
    antep mt ile birlikteliğimizin fotoları azsonra geliyor.

www.perkitan.com

Erkengel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    Sabırsızlıkla bekliyoruz fotoları mükemmel insanBiz seni çok ama çok sevdik abi her zaman başımızın üzerinde yerin var.Ne yaptık ki abi keşke zaman olsaydı da daha güsel ortamlar elde etseydik ama kısmet Süper bi pazar günü geçirdik sayende ve mutlu bir pazartesi sabahı ve üzgün bir ayrılık ama olsun allah saglık sıhat ve uzun ömürler versin herzaman görüşürüz.Gelişinle sen bizi mutlu ettin allahta seni mutlu etsin.Her zaman kapımız açık her misafire
    GSR600 27 J 9552
    2009 Minik kurabiye
    Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::

Motosikleti
    HONDA 1000 RR SUZUKİ GSXR1000
    ümmet abi şun osmaniyede fotoları yükleyecek hepinizle paylaşacaz. ümmet abi hayırlı yolculuklar
    akburak.net

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)