ümmet abi sana imreniyorum.....ara sırada olsa 300--600km civarında gezilere gidiyorum tek başıma yada toplu olarak ama her yola çıkışımda sen geliyorsun aklıma......Ümmet abimiz vardı diyorum o kendine güvendi gitti o yollara bende kendime güveniyorum deyip vuruyorum kendimi yollara ama hep pişman oluyorum...nedenmi? maddi açıdan vuruluyorum....geçen sene haziranda 3000 km lik bi gezi yaptım tek başıma izmirden-bergama-çanakkale-tekirdağ-lüleburgaz-edirne-çorum-istanbul oradan ısparta-dinar-denizli ve izmir olarak...iki hafta sürmüştü bu gezim...2200km yi 3günde geri kalanını ise ıspartada harcamıştım...sonuç ne oldu? iki haftalık gezi sonunda 400ytl lik kredi kartı borcu ve cepteki meteliğe atılacak kurşunlar...
Bizim halimiz vaktimiz yerinde değil...öğrenciyiz ara sıra uçmak istiyoruz ama olmuyor işte o yüzden sana imreniyorum abi :( hemde çooooookkkkk......bu güzel gezilerini bizimle paylaştığın için sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum....kazasız belasız sürüşler olsun abi....İzmire geldğinde umarım haberim olurda seninle tanışma fırsatını yakalayabilirim...Saygılarla...
Yıldırım Başaran...Nam-ı diğer ybasaran...