Yüce Rabbim herzaman seninle olsun yardımını esirgemesin, Allaha emanet ol ümmet abim
Çok dikkat et hayırlı yolculuklar
Yüce Rabbim herzaman seninle olsun yardımını esirgemesin, Allaha emanet ol ümmet abim
Çok dikkat et hayırlı yolculuklar
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hayırlı yolculuklar ümmet abi, güle güle git güle güle gel, Allah kazadan beladan korusun
abi, gezerken de gittiğin yolları kalınabilecek yerleri nerede ne yenir içilir gibisinden bizler için de bi rota hazırlaman mümkün mü hanği illerde neye dikkat etmemiz felan gerekir.bu arada hayırlı yolculuklar.
ümmet abi gezinin bitiş noktası olarak kuşadası seçnmişin bir an o kdar yolu bitirp kuşadasında plaja uzandığımı düşündümde ne süper bişi olurdu yavv
İki kişinin bindiği motor değildir.
abi yine düştün yollara yollara kazasız belasız olsun.
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Ümmet abi hayırlı yolculuklar kazasız belasız seyirler....
ümmet abim, beni almadan nereye, bagaja at benide götür kurtar buralardan
GKN MOTORS
Hayırlı yolculuklar olsun Ümmet kardeşim.Bodrum'a da bekleriz
Motosiklet aşkına
Ooo ümmet abi yine yollarda
kendine cici bak Ümmet abi...
Yolun açık olsun..
Fazla uzaklaşma ama hemencik git gel
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Hayırlı yolculuklar Ümmet ağabey. Sivas merkeze uğrayacaksan eğer MT-Sivas başlığına gün saat vs. bir haber et. İmkan olursa görüşürüz.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
vayy abim alah yolunu açık etsin erzincann:(:( bana toprağımın kokusunu getir ümmet abim:/:/
tekerin düz bassın Ümmet baba. bol bol foto bekliyoruz. hayırlı, zevkli yolculuklar şimdiden
way ümmet abim yollarda:D abi konyaya kadar gelip karamana uğramadan geçiyorsun ölemi valla ayıp ediyorsun yafff
sana hayırlı yolculuklar abim kazasız belasız ümidiyle
allah yar ve yardımcın olsun
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
yolun acık olsun babacım seni seviyorum.......
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
bencede zamanı gelmişti herzaman dediğim gibi son nokta herkez için İZMİR olacaktır burası motorcu için cennettir ümmet amcam bu meseleyi çözmüş ve son noktayı İZMİRDE koymuş o işini bilir köftesini yemeden gitmez ve bizi haberdar eder YAKARIZ adayı
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Azmış be abi gidiceğin yerler Biraz daha artır bence Kazasız belasız hayırlı yolculuklar
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)