erhan abi alcağın olsun ümmet abi geliyo ve hiç seslenmiyorsun bile =)
erhan abi alcağın olsun ümmet abi geliyo ve hiç seslenmiyorsun bile =)
ümmet abi yaa sakın gittim deme izmirden.......seni görmeden gittiysen çok üzülürüm.......umarım hala izmirdesindir...eğer gitmeden önce haber verirsen bi yerde buluşmak isterim.... saygılarımla...
Yıldırım.. 0555 624 85 67
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
Ümmet kardeşim hoş geldin , yalnız ateş almaya gelmiş gibi bir kahveyle geri döndün, gelecek defa haberli gelirsen badem yaparız
Özgür kardeşim , mesleğinden dolayı sana sormak istediğim bazı şeyler var, ilk karşılaşmamızda hatırlatırsan sevinirim. özelden yada msn ile olmaz çok uzun hikaye karşılıklı konuşmak lazım. Yolunuz açık, rüzgarınız bol, tekeriniz düz bassın
sorma mehmet ya 2 ay önce çatlamıştı değiştiremedim çatlak büyümüş kuşadasından çıkarken öntaraftan sesler geldi durdumbaktım çamurluğun yarsı kırılmış,öteki yarısınıda ben kırdım sinirden.sağlık olsun uygunbirzamanda değiştircem.
yıldırım teşekkür ederim ama zaman dar oldğu için yürümekzorunda kaldım 6.7.8 haziranda kuşadasında festival var eğer gelirsem izmirede uğrucam uygun olursan görüşürüz.
rahmi abicim bugelişim evin yerini öğrenmek içindi,merak etme sen düşerim gene ben yengemin mangal sözü var onu tahsil ederimhem orda çadıryerleri gösterdin bana unuttunmu
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
abi deme bee....6-7-8haziran....umarım gelebilirim...çünkü final haftama giriyorum ve 13 hazirana kadar gidecek...ama seninle tanışmak için dahi olsa gelmeye çalışacağım...saygılarımla....kazasız belasız...
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)