Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu

artık bana müsade

REKLAM ALANI

Motosikleti
    BMW R27
    Ümmet bey merhaba. Epeydir gezinizi takip ediyorum. İnanın tam benim yapmak istediklerimi yapıyorsunuz.
    Güzel Türkiyemizin değişik bölgelerinin kendine has güzelliklerini görmek, hele bu güzellikleri ölümsüzleştirerek insanlarla paylaşmak kadar hoş bir şey olmadığını düşünüyorum.
    Bir de gidilen yerlerde bir sürü yeni insanla tanışmak. İşte benim de uzun zamandır hayallerimi süsleyen fakat çeşitli nedenlerle hayata geçiremediğim düşüncelerim, kısaca yapmak isteyip te yapamadıklarımı siz yapıyorsunuz.
    Bu nedenle size özellikle teşekkür ediyorum, bizimle bu güzellikleri paylaştığınız için.
    Allah size ve tekerinize sağlık versin ki bu güzellikleri sayenizde biz de gezmiş olalım.
    Fuarda fazla görüşemedik ama inşallah bizim buralara da uğrarsınız da bol bol sohbet ederiz.
    Görüşmek üzere.
    Zonguldak MT

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    memoli35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbf 150 2013
    allah yolunu açık etsin ümmet abim izmire bekliyoruz sana traş yapıp öyle yolcu edelim başkandan traş olmadım deme sonra

Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR -KANUNİ BOBCAT
    ümmet abimize saygı ve sevgiler allah yolunu açık etsin

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    ümmet abim karamana gelemedin neyse sağlık olsun arayıp gelemeyeceğini sölemen bile yeterliydi gelseydin iyi olurdu ama nasip değilmiş inşallah başka zaman artık inan aramana o kadar sevindimki anlatamam biranda ben ümmet deyişin şok etti beni ne yalan söliyim aramaz beni takmaz çünkü karamanda neredeyse tekim bi benim için töbe billah gelmez demiştim konuşmada seninle mutlaka tanışacam demen varya öldürdü beni heyt be karamanı yakarım senin için allah razı olsun
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    Alıntı melocann adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ümmet abim karamana gelemedin neyse sağlık olsun arayıp gelemeyeceğini sölemen bile yeterliydi gelseydin iyi olurdu ama nasip değilmiş inşallah başka zaman artık inan aramana o kadar sevindimki anlatamam biranda ben ümmet deyişin şok etti beni ne yalan söliyim aramaz beni takmaz çünkü karamanda neredeyse tekim bi benim için töbe billah gelmez demiştim konuşmada seninle mutlaka tanışacam demen varya öldürdü beni heyt be karamanı yakarım senin için allah razı olsun
    allah sendende razı olsun melocann inan gelirkende dönerkende uğramak istedim,ama gelirken yağmur çok seriydi biranevvel kendimi mersine attım çok ıslandım,dönerkende alanyada tekteker arife sözverdim zamanda daraldı,oyüzden biraraya gelemedik ama senigörmek ve tanımak için
    birgün kesin oraya geleceğim dhaöncede
    defalarca
    geldiğim gibi geldimmi sertavula
    gideriz
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    hayırlı yolculuklar ümmet abi.

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    Alıntı ümmet perkitan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allah sendende razı olsun melocann inan gelirkende dönerkende uğramak istedim,ama gelirken yağmur çok seriydi biranevvel kendimi mersine attım çok ıslandım,dönerkende alanyada tekteker arife sözverdim zamanda daraldı,oyüzden biraraya gelemedik ama senigörmek ve tanımak için
    defalarca
    gideriz
    gideriz abim ne demek sana orada taze taze yeni kesilmiş bi mangal yediririm
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı frdndl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana da garip geldi demi sana GÜL GİBİ demesi
    arkadaşlar topiği gereksiz işgal etmeyin lütfen ben latifin iyi huylu, efendi, sevecen bi kardeşim olduğunu ima ettimdi
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

darkeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ev maltepe İstanbul yaşadığı yer: Şimdilik Dünyanın her yeri
    Motosikleti
    Goldwing
    Sen böyle hiç iyi örnek olmuyorsun Ümmet abi .(Bu söz eşime ait)
    Valla benimde kanım bitlendi çok yakında bir tur da benden gelcek ,rotam kesin değil ama şimdilik düşüncem İzmit ,Bursa Bandırma Balıkesir Çanakkale İzmir gibi
    Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"

Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar topiği gereksiz işgal etmeyin lütfen ben latifin iyi huylu, efendi, sevecen bi kardeşim olduğunu ima ettimdi
    allah razı olsun demirgülsel abiii
    [COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    alanyaya geldiğimde direk gönüldostu arifin yanına uğradım yoldaymış izmirden dönüyormuş gece otele yolladı beni sabah görüştük kendisiyle oda yorgundu bende ikimizde dinlnin ce sohbet çok güzel geçti.alanyada yaptıkları için kendisine minnettarım nekadar teşekkür etsem azdır allah sana sağlık versin büyük usta gönüldostu.

oğlu tümayda ordaydı aynı babası gibi çok sıcak kanlı arif gelene kadar hiç yalnız bırakmadı yabancılık çekmedim yani ikramları için onada teşekkür ederim

www.perkitan.com

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    oh gez bakalım ümmet abi gez hayat senin biz burda sıcaktan bunalırken bari sen yaşa hayatını
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

ybasaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hangisine binersem???
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hafta sonu adada olurmusun ümmet amcam ben malum yerde seni bekliyor olacağım biraz kafa dağıtalım sohbetin belini kıralım

cengiz abi ümmet abi cumartesi bende geleyim adaya....saat kaçta gitcez cengiz abi kaçırmam ben ümmet abimi yine....kaç kez gelmiş izmire ahberim yok bari kuşadasına gideyimde orada göreyim...

Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cengiz abi benide haberdar et yaw beraber gidelim ümmet abimize Bekliyoruz ümmet abim
    hep birlikte MT İzmirliler olarak gidelim olma mı?
    Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    resimlerini özenle tkip ediyorum ümmet abi. Türkiye'nin abisi kaasız sürüşler abi. x-max'a çinliden selamlar

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    Alıntı ümmet perkitan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    defalarca
    gideriz
    selam ümmet abi sertavulmu duydum galiba bir defa geçtğimi hatırlıyorum inşallah beraberde geçeriz bir gün
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter

Ümmet Perkitan Bodrum'a uğradı

Sevgili dostumuz bu turunda bize de uğradı sağolsun .Bol,bol motor sohbeti yaptık.Yolun açık olsun efsane motorcu...Yine bekleriz

Motosiklet aşkına

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    Alıntı ybasaran adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cengiz abi ümmet abi cumartesi bende geleyim adaya....saat kaçta gitcez cengiz abi kaçırmam ben ümmet abimi yine....kaç kez gelmiş izmire ahberim yok bari kuşadasına gideyimde orada göreyim...
    hep birlikte MT İzmirliler olarak gidelim olma mı?
    ben yarın extra bir iş için çalışmam gerekiyor akşam üzeri çıkabilirim ancak istersen ararım birlikte çıkarız istersen bekir ile irtibata geç oda gelmek istiyordu siz erken çıkın yada pazar günü direk sabahtan gelin
    mekan;ÖNDER KAMPİNG
    YER TARİFİ;kuş adası yat limanı karşısı
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben yarın extra bir iş için çalışmam gerekiyor akşam üzeri çıkabilirim ancak istersen ararım birlikte çıkarız istersen bekir ile irtibata geç oda gelmek istiyordu siz erken çıkın yada pazar günü direk sabahtan gelin
    mekan;ÖNDER KAMPİNG
    YER TARİFİ;kuş adası yat limanı karşısı
    geldim önder campingteyim ben sizi bekliyorum cengiz bey burda görüşmek üzere dikkatli gelin heeeee

sabah korkutelinden çıktıktan sonra hedefim bodrum torbadaki mesutun eviydi ölede oldu,çatkapı çaldım kapısını hiç haberi yokken sağolsun hiç yadırgamadı gece geçsaatlere kadar uzun uzun sohbet ettik kendisi ve eşi ile sabahta tatlı keyifle neşelibir kahvaltı yaptık birlikte,sıcak ve çok samimi karşılamalarından dolayı mesut ve değerli eşi ayça hanımefendiye çok ama çok teşekkür ederim saygılar kuşadasından selamlar,ve işte fotolarımız.

www.perkitan.com

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    abi ayak basmadık yer bırakmayacaksın bu gidişle..inşallah bizde böyle bir geziye çıkarız birgün..hayat kısa hızlı yaşamak lazım...teşekkürler resimlerin için...

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    muğla mt selamlar mes bizden sonra ümmet abiyi güzel ağırlamışsınız keşke bizimde yolumuz o taraflara düşsede görüşsek tekrar diyorum
    ümmet abi sanada hayırlı yolculuklar yolun herzaman açık olması dileğiyle selamlar
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)