çok değişik bir etkinlik olmuş
motor yerine paraşütmü alsam acaba
çok değişik bir etkinlik olmuş
motor yerine paraşütmü alsam acaba
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
bizde öyle düşünüyoruz bir sonraki haftalarda bizimle baglantıya geçtikleirnde uçuşa gideceğiz Sevgili Serhatla.. Belki diğer arkadaşlarda katılır
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Belki yine toplanırız.hep beraber ucarız
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
çok güzel olmuş organizasyonunuz, resimlerde harika, emeğinize tekerinize sağlık
GKN MOTORS
1 saaten once bilgisayarıma yuklenmeyceğimiş fotolar :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Arkadaşlar dunki etkinliğin dun geceki yorgunluğu bugun iş güç derken şimdi vakıfolabildim topiğe birkaç fotada ben ekleyim...
VARAN 1:
vARAN 2:
VARAN 3:
BURDAN ATLAMAK YÜREK İSTER
VARAN 4:
VARAN 5:
CANER KARDEŞİM SAVAŞ ABİ ÖZER VE BEN BİZ YOKUZ AMA CENERİM MAKINALARI BOŞTA OLSA ÇEKMİŞ
VARAN 6:
BİRAN İÇİN KESKE KROSMU OLSAYMIŞ DİYE DÜŞÜNMEDİM DEĞİL AMA KROSO GEREK KALMADI ÖZER YETİŞTİ İMDADIMA EYWALLA ..
VARAN 7:
SAVAŞ ABİ KARİZMA ÇIKMIŞIN
VARAN 8:
ÖZER BEN HERTURLU FOTOJENİKİM DİYE İNAT ETTİ BÖYLEDE FOTOJENİK Bİ POZ VERDİ KASKKI BASINDA ARKASI DÖNÜK YİNE DE KARİZMA
VARAN 9:
VE KARDEŞLERİN BİTANESİ CANER CUP LA ÖNCÜLÜK YAPTI BİZE AMA MAKINAYI ÇEKMEKTEN KENDİ FOTA ÇEKİLEMEDİ BUDA CANER DEMEK İSTERDİM AMA İŞTE CANERCUP
VARAN 10:
VE BEN GÖKYUZUNDEKİ TİRBİLASYONU HESAPLAR GİBİ AVAL AVAL BAKINIRKEN SEMAYA DOĞRU
VARAN 11:
PARAŞÜTÇÜLERİ HAVALANIRKEN GÖSTERDİK BİDE İNRLERKEN GÖSTERELİM BUYRUN
VARAN 12:
CANERİN KARELERİNDEN CUP SEYHAN KARDEŞLİĞİ...
VARAN 13:
DÖNÜŞ İÇİN HAZIRLIK SAVAŞ ABİ VE BEN
VARAN 14:
TRAKYA MT T.DAĞ/DEĞİRMENALTINDA
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Eline sağlık @DETAYİN .
hakan abi kusura bak ma abı pederlen aram acıktı cumartesınden beri aslında hergun 100 150 ytl felan wardır cebımde ama o gunde babamdan para almadım abı kusura bakma bidahakıne gilrayalan gelıyosun abı emrah abıye soyluyosun boyle boylşe ben gelıyoum felan abı kırklarelı bezın paranı bıle werıcem abı ayıp olmasın yanı ama cooook güzerl bi geziydi arada kpmalar olsada güzeldi :D:D:D:D:D:D)))))))))
yok mu elinde başka fotoğrafları olan?
salihle noldu aranızda .. baş tarafa bende ekledim bikaçtane şimdide buraya ekleyelim :D
arkadaşlar bir türlü karşılaşamadık uçmakdere de,zamanımın çok kısıtlı olması nedeni ile fazla da takılamadım.1 gibi geldim 3 gibi geri dönmek zorunda kaldım
alt tarafa gelirsiniz diye bekledim ama 2 saat ne giden oldu nede gelen,hüseyini defalarca aradım,telefonda çekmiyordu doğru dürüst,dönüşte özerin bana bahardığını duymadım duysaydımda geri dönemezdim zaten,çok geç olmuştu işe gidicektim akşama ve hiç uyumamıştım.sizin keyif aldığınıza sevindim.başka bir gezi de görüşmek üzere.
::tutkuy::
yok bisey olmadı abı benzın soorunumuz wardı o yanı bidahakıne hakan abının butun ben zını ben cekıcem o yuzden
güzeL paylaşım tesekkürler dostlar.
Mutlulukları ve GüzeL oLan Herşeyi KaLbinize uSuLca bırakıyoRum.
tamam dayı ama Fena Böördüm ARka Tarafımdan bi ARkadaş Duymuş Motoru ile Bana mı Bağırdın Aga Dio Aşağıda SAğlık Olsun Yeni Bir Gezide Buluşuruz ARtık
o fotorafı ne zaman çektiniz bee
aşağıda bayağı oyalandım ne gelen var ne giden,39 plakalı motorlar geldi aha geldielr dedim ama tanıdığım yoktu aralarında bişey demedim
::tutkuy::
bende babamdan babaeskıy gıdıyoruz diye izin almıstım nabayım motoru sewıyorum iste bide hakan abının arksına bının ce cooook sewındım motoru sewıyorum ::
Gezi çok güzel di ya
Hadi beyler yeni bir gezi planlama zamanı gelmedi mi ?gençler hayalleri ve planları ile yaşlılar hatıraları ile yaşar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)